rasim535
Üye
resim dosyasını tekrar upload edebilirmisin doğru mu yapıyorum emin olmak istiyorum! Şimdiden Teşekkürler!!!
yazılanları kopyalayıp worda yapıştırınca resim çıkıyor.
resim dosyasını tekrar upload edebilirmisin doğru mu yapıyorum emin olmak istiyorum! Şimdiden Teşekkürler!!!
arkadaşlar bende 5830i var bunu aldığım günkü haline getirebilirmiyim
İspanya ROM'u kardeşBu hangi ülke için çıkan rom ?
İMEİ ile ilgisi yok kardeş, yükle bişey olmazArkadaslar ben imei caktirmistim. Acaba bunu yukleyince o da silinirmi simdiki surumum 2.3.3
Telefonu kapatıp recorvey ekranına getir,selamunaleykum telefona bu yuklemeyı yaptım kapanmaya zorla yazısı cıkıp duruyor cmw yi de yüklememiştim telefon sürekli açılıp kapanıyor yardımcı olun acil lütfen![]()
Samsung bu telefonu öksüz bırakmışBenim anlamadığım madem bu 2.3.6 romu Türkiye cihazlarında da çalışıyor ve sorun çıkarmıyor ise Samsung neden bize dağıtım yapmıyor?

Root gider bu rom yüklenirBenimkisi şuan rootlu ve rom var bunu yapsam birşey olurmu cihaza ve eski haline döner dimi
benimki de 2.2.1 idi ama yükledim bir sorun çıkmadıSelamun aleykum ilk önce emeklerin için sağol.Bir sorum olacak benim android sürümüm 2.2.1. Bundan 2.3.6 geçince bir şey olur mu bazı formlarda ilk önce 2.3.3 yükle diyor ama başka romlar için.Şimdiden teşekkürler