Brando'dan 2200mAH kılıf batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Brando'dan 2200mAH kılıf batarya

Nokia Lumia 920'nin satış rakamları firmanın yüzünü güldürdükçe bu popüler akıllı telefona aksesuar firmalarının da ilgisi sürekli artıyor.

Sadece 37$ gibi düşük bir fiyata Lumia920'nizin pil ömrünü iki katına çıkaran şık ve güzel bir kılıf sahibi olabilirsiniz.

Kılıf hem çokk kullanışlı hem de ihtiyacı olmadığını düşünsek de Lumia 920 için tam koruma sağlıyor. Aynı zamanda arka tarafında bir de güç göstergesi bulunan bu kılıf ortalama 5 saatte şarj oluyor.

Bu kılıfa sahip olmak isterseniz

komando04

komando04

Üye
Türkiye de olsa alırdım abi teşekkürler

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Placebo-

Placebo-

Üye
Güzel fakat çok kaba duruyor kılıf ile.

ecel54

ecel54

Üye
muhteşem. kılıf güzel duruyor fakat kalın oluyor telefon :D :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel bir ürünmüş Ali Kemal, haber için teşekkürler.
Şu bahsettiğim ticari olaydan para kazanabilirsem bunu alayım :kıskıs:

symbianbelle

symbianbelle

Üye
çok güzel ancak cepte çok kaba durur epey kalınlaşır telefon...haber için teşekkürler..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kaba maba tr de bulamazmıyız bunu acep? ben alıcam da :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kaba maba tr de bulamazmıyız bunu acep? ben alıcam da :ehe

Ben de almayı düşünüyorum ama Türkiye'de bulamayız şu an.
Yalnızca sitenin kendisinden alabiliriz.
Aslında fiyatı da çok uygun ancak bir noktayı atlamamak gerek.
Nedir o? Cevabı aşağıda...

...................
..............
..........
.........
........
.......
.....
...
..
.
Kargo :kıskıs:

Ücretsiz kargo diye yazmadığı için en aşağı 30 dolar da kargosu tutar :kop2:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben getirteyimde ihracını yaparım belki tutar :D
tr ye ne zaman gelecek acaba?

Ulumem63

Ulumem63

Üye
Ali abi ortalama kaç günde Şanlıurfa ya gelir ben Microsoft tan win 8 DVD si istedim bir aydan fazla surede anca geldi şimdi sipariş etsem 15'gunde gelme ihtimali sence kaç olabilir

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu kılıf hala gelmedimi tr ye bilgisi duyumu olan arkadaş yokmudur?

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
muhteşem birşey abi hem telefonu elde tutmayı kolaylaştırır hemde 2 kat kapasite süper birşey telefonun lumia 920 olsa düşünmem alırım :(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920'nin boyutları ve bu aksesuarın boyutlarını aynı cümlede kullanmak bile "büyük" bir korku veriyor :)

bountykiller

bountykiller

Üye

bu resimlerden birinde kılıfta usb girişi var. diğerinde usb girişine birşey takılmamış gözüküyor. ya ben yanlış anladım, yada bu terste bir işlik var :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye

Nokia Lumia 920'nin satış rakamları firmanın yüzünü güldürdükçe bu popüler akıllı telefona aksesuar firmalarının da ilgisi sürekli artıyor.

Sadece 37$ gibi düşük bir fiyata Lumia920'nizin pil ömrünü iki katına çıkaran şık ve güzel bir kılıf sahibi olabilirsiniz.

Kılıf hem çokk kullanışlı hem de ihtiyacı olmadığını düşünsek de Lumia 920 için tam koruma sağlıyor. Aynı zamanda arka tarafında bir de güç göstergesi bulunan bu kılıf ortalama 5 saatte şarj oluyor.

Bu kılıfa sahip olmak isterseniz

iphone gibi güneş enerjili olsaymış daha güzel olurmuş

serinaga

serinaga

Üye
Üstadım L820 içinde var mıdır ki ?

kaltintop

kaltintop

Üye
bu resimlerden birinde kılıfta usb girişi var. diğerinde usb girişine birşey takılmamış gözüküyor. ya ben yanlış anladım, yada bu terste bir işlik var :hmmm

üstteki erkek usb girişi yani telefonun altına takılacak olan parça alttaki fotoda ise dişi usb girişi yani şarj cihazının bağlanacağı nokta görünüyor. yani bi terslik yok

hasantan

Üye
sipariş verdim. bakalım kaç günde gelecek.

Ulumem63

Ulumem63

Üye
ben aldım arkadaşlar çok güzel bir kılıf ortalama 20 günde geldi ve kargo ücreti ödemedim sadece alırken 37 dolar yerine 40 dolar ödedim herhalde kargo ücretidir oda kılıfın iyi yanları kadar bir de kötü bir yani var ses karşıya zayıf gidiyor ve telefon çok ağırlaşıyor oun dışında hiçbir sorunu yok özellikle sık sık seyahat edenler ve uzun yolda telefonu şarj etme imkanı olmayanlar için bulunmaz hint kumaşı şahsen benim işimi çok görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt