kablosuz klavye&mouse set sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz klavye&mouse set sorunu :(
merhaba arkadaşlar ben bugün marka klavye mouse seti aldım fakat aşırı derecede sorunlarım var :( örneğin kurulumu çok zor, office mouse yazıyo multimedia klavye yazıyo 9 click mouse falan aşırı derecede karışık :( neyse, klavyenin normal tuşları çalışıyor fakat num lock ışıkları yanmıyor ve hiçbir kısayol tuşu çalışmıyor... mouseyi oynattığım zaman mouse en sağ tarafa gidiyor ve sadece yukarı aşağı oynuyor... çözümü varmıdır? benim aldığım seti kullanabilen arkadaş vs ?

nalcam22

nalcam22

Üye
istersen önce baska bi pcde dene

olmassa

garantisi varsa aldıgın yere götür bosver uğrasmana degmez bütük ihtimal sette sorun var.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
istersen önce baska bi pcde dene

olmassa

garantisi varsa aldıgın yere götür bosver uğrasmana degmez bütük ihtimal sette sorun var.

çok şükür bağlantıyı yapmayı başardım fakat klavyedeki kısayollar çalışmıyor bu seferde :(

nalcam22

nalcam22

Üye
belkide baska bir tusu vardır kullanım klavuzuna bak istersen bnm bi klavyede f klidi vardı ona basmayınya fler çalımıyodu blki sendede öledir

nike7

nike7

Üye
Daha önce bir arkadaşımın başınada gelmişti. Klavye üzerinde numlock,scroll lock ve caps lock ışığı yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Bu ışıkların yerine ekranda saatin hemen yanında simgelerin yanması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt