paşa06.40
Üye
hocam biraz daha açıklarmısınız ... root lazım dimi root explorer için efs klasörü tam olarak nerde
Root gerekli. Root explorer a girdiginde zaten görürsün
hocam biraz daha açıklarmısınız ... root lazım dimi root explorer için efs klasörü tam olarak nerde
ya neden multiwindows yok
Mod atmak nasıl oluyo ve hangı mod ?

Hiç farketmez ben 4.0.4 den 4.1.2 ye geçtim.Efs backup gibi bir programla imeini yedeklemeni tavsiye ederim...hocam bunu her sürümden direk olarak güncelleyebiliyormuyuz benimki 4.0.3 bi yerde okumuştum sanki sürümden hemen sonraki çıkanı ve sonrakini fln deiye mi yükleniyordu bir de bilgisayar işin içine hiç giriyormu bir program fln gerek mi bu dosyalar nerelere atılıyor kusura bakmayın androidde yeniyim de
telefonum sanırım rootlu, yurtdışı yani klonlu
Arayüzü daha hızlılaştırılmış ve bazı hatalar giderilmiş...Yeni sürümü yüklemeni tavsiye ederim...23 ocak ile 8 şubat arasındaki fark nedir kardeş
Kernele göre değişir.Örn:Siyah kernel,jeboo kernel uyumluBu güncelleme hangi kernel versiyonları için yada kernele göre değişiyormu acil cevap verirsen sevinirim tşk ederim
Hiç farketmez ben 4.0.4 den 4.1.2 ye geçtim.Efs backup gibi bir programla imeini yedeklemeni tavsiye ederim...
eyvallah kardeşim
Kernele göre değişir.Örn:Siyah kernel,jeboo kernel uyumlu
tekrar yukledim ama siyah karnelli yukleyince yine aynisini yapiyo bende başka root yukledim