Uygulama Oyuinlar sd datayi gormuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
Oyuinlar sd datayi gormuyo
Yardmci olur musunuz

NextWorld

NextWorld

Üye
bu konu kapatılsın aynı konu 2 kez açılmış.:(

skywalker06

skywalker06

Üye
Telefonun uygulama falan indirirken normalde nereye kaydediyim diye sormuyorsa root atman lazım dosyayı görmesi için

PME 4L

PME 4L

Üye
Root olup olmadini googleplay deki root checker ile dene sonra sorunu tam anlat yardimci olurum

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
Root olup olmadini googleplay deki root checker ile dene sonra sorunu tam anlat yardimci olurum

Bak smdi oyunu sdkart/android/dataya atiyorum sonra oyunun apksini kuruyorum oyunu acmiyo indrme istyor halbuki oyunun dosyalari sd kartta var

PremiumLife

PremiumLife

Üye

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
Bak smdi oyunu sdkart/android/dataya atiyorum sonra oyunun apksini kuruyorum oyunu acmiyo indrme istyor halbuki oyunun dosyalari sd kartta var

Hocam ayni oyun telde aciyo ama tablette indrme istyo

PremiumLife

PremiumLife

Üye
cunku tablet sd dosyasi lazim
:lamer:

PremiumLife

PremiumLife

Üye
yani simdi senin teldeki telefon icin gerejli sd dosyalari o cozuunurluk zart zurt sen bunu alip tablete koyamiyosun (sanirim) oyuzden tabletin icin gerekli sd leri indirmek ister hani pc:pc:gibi dusun cozunurluk alakali

- - - Eklendi - - -

bu arada obur konundan yola cikarak yazdim ,,

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
yani simdi senin teldeki telefon icin gerejli sd dosyalari o cozuunurluk zart zurt sen bunu alip tablete koyamiyosun (sanirim) oyuzden tabletin icin gerekli sd leri indirmek ister hani pc:pc:gibi dusun cozunurluk alakali

- - - Eklendi - - -

bu arada obur konundan yola cikarak yazdim ,,

Tegra hocam attgm cpu

PremiumLife

PremiumLife

Üye
tamam iste indir kendi indirsin

PremiumLife

PremiumLife

Üye
vallaha bilmiyorum ozaman:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt