Telefon Tavsiyesi iphone 5 mi lumia 920 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 mi lumia 920 mi?
androidi birakip ios a gecmeyi veya windows phonea gecmeyi dusunuyorum iphone gayet iyi lumia 920de cok ustun bi cihaz ama windows phone marketplaceda yeterli uygulama goremedim tavsiyelerinizi bekliyorum

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Windows phone ilk çıktığı sıralarda gayet iyi haberler duymuştum ama şu sıralar hep olumsuz haberler duyuyorum. Fazla bilgim yok o yüzden pek birşey söyleyemem.

saruman_me

saruman_me

Üye
iphone5 lumia güzel cihaz ama uygulama ve oyun pek yok daha zamana ihtiyacı var..

Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye
Senin tercihin :hmmm

- - - Eklendi - - -

ama 920 daha iyi fakat market sıkıntısı var sabretmek istersen lumia.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
IOS un stabilliği hızı uygulamaları yeter ;) iphone 5 in tek sorunu arka kasanın çizilmesi

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 nin 1 saatlik incelemesini izledim gece cekimi super ayrica one x gibi kamerasiyla un yapmis telefondan daha iyi ama yeni bi sistem oldugu icin uygulama destegi pek yok

Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye
destegi pek yok deme suan üstünde gelismeler yapılıyor.destegi olmasa diger firmalar neden kullansınki :hmmm

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
IOS un stabilliği hızı uygulamaları yeter ;) iphone 5 in tek sorunu arka kasanın çizilmesi

zaten iphone almak istememin 2 sebebinden biri bu ikincisi de guncelleme vermesi telefona ,suanki telefonum galaxy wonder gecen yazin basinda diger ulkelerde value pack guncellemesi verildi ancak turkiyede hala yok

MaxipmaN

Üye
wp ye yazdan beri zamana ihtiyacı var deniyor da bekle bekle nereye kadar

ANIL

ANIL

Admin
Windows Phone gelişmelerini bölümümüzden takip edebilirsin. Windows Phone Genel Lumia 920 tam anlamıyla multimedya telefonu. Kamera konusunda rakiplerinden üstün. Windows Phone mağazası kullanılabilir uygulamalarla gelişmeye devam ediyor. İsteklerine göre bir değerlendirme yap ve kararını ver :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Kesinlikle iphone5

lordufuk

lordufuk

Üye
iphone5

Artles

Artles

Üye
iphone 5

hsnkrnz

Üye
lumia 920 , evet şuan uygulama sıkıntısı var ama üstünde çalışıyor, mart ayında birsürü uygulama gelicekmis diye duydum, bende lumia 620 aldım çok rahat ve şarj problemi iphone kadar sorunlu değil, iphone 5 sürekli şarja takılı duruyormuş , yani ben lumia 920 almanı öneririm

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 , evet şuan uygulama sıkıntısı var ama üstünde çalışıyor, mart ayında birsürü uygulama gelicekmis diye duydum, bende lumia 620 aldım çok rahat ve şarj problemi iphone kadar sorunlu değil, iphone 5 sürekli şarja takılı duruyormuş , yani ben lumia 920 almanı öneririm

lumia benimde cok hosuma gidiyor ama oyunlara cok onem veren biriyim bol cesit oyun gelene kadar lumia 950 cikmis olur diye dusunuyorum ve nokia simdiden lumia 900 ve 800u umutmus durumda

silivrim

Üye
lumia bnce dostm

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
İphone kalitesini yaşa.

pirenuri

pirenuri

Üye
Lumia 920 tabi ki

burakyrs1