Telefon Tavsiyesi iphone 5 mi lumia 920 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

alenkolik

alenkolik

Üye
Sen yazamaya devam et arkadasim. Anlatamiyorum ki. Ben de 920 nin eksikliklerini , hatalarini yazayi madem :zzz: . Her neyse saglikli bir konu olmayacal size kolay gelsin.

Arkadaş googledan copy paste yapıyor. Eminim Google'da iphone 5 te çıkan sorunlar diye yazmıştır :ehe doğru yanlış hak getire. Google a iphone battı diye yaz onada evet der google. Ne diyim daha.

tapatalk

tapatalk

Üye
Arada çok büyük GPU farki var ha lumiada oyun yok GPU yy napican orasi ayri

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
iphone 5 tabiki

fk555897

fk555897

Üye
İki telefonda özellik bakımından hemen hemen eşit. iPhone 5 in artısı olarak Retina Ekran var. Retina ekran daha canlı gözüküyor. Bana göre.

Lenneth

Üye
Oyun, uygulama konusunda hassassaniz Lumia'dan uzak durmaniz faydali en basitinden Temple Run Lumia'da 4 yillik iPod 2g nin verdigi performansi bile veremiyor. Ayrica bildirim sistemide bozuk, hep gec geliyor whatsapp tan yazilan mesajlari 1 saat sonra gormek hos degil.

sevgiseli87

Üye
Öncelikle selam arkadaşlar, rasgele gördüm ve Lumia 920 kullanıcısı olarak söylemek isterim

-- Menü basit ve kolay 2 sayfa var 1.ekran wigdet delinen kısayollar diğeri asıl menü işini göreni atıyorsun ilk ekrana bitti :)
-- Biraz kalın ve ağır ama asla 5800 gibi değil cepte çok kaba durmuyor
-- İnternette gezinme hızı mükemmel takılmanın t'si yok
-- Youtube video izliyorum donma bekleme yok evdeki pc de donuyor :)
-- hotmail. hesabım ile entegre olması mükemmel maillerim direkt geliyor
-- söylendiği gibi uygulama ve oyun 800.000 tane değil ama olanlar fazlasıyla işini görür
-- Fotoğraf Lensleri var uygulamalarda indirirsen otoğraf ve video daha da renkleniyor emin olun kullanıyorum
-- bilinmeyen özelliklerini çok araştırdım öğrendim aklınıza takılan yeri yazın mutlaka cevaplarım
-- Microsoft'a güveniyorum sadece biraz sabır alın ve Lumia'nızı keşfetmenin tadını çıkarın