[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

modu yeniden uygula

modu nasıl yapıcam? Bir ara levent dosyaları verdi yaptımda konu biraz karışık birşey anlamadım açıkçası, konuda bir sürü dosya var hangisi nereye gidecek, hangisini indireceğim?

asigsasi

asigsasi

Üye
c ana dizine at restart yap sonra renk dosyasını at restart

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yok yine olmadı belki levent çözer

asigsasi

asigsasi

Üye
levent bu aralar aktif değil

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oturumlar modu refres.zip dosyasını indir zip içindeki dosyaları x plore ile c ana dizine at değiştirilsin mi sorusuna evet de sonra baloncuklardan birini indir xplore ile gene c ana dizine at değiştirilsin mi dediğinde evet de ve c2z4.rmp yamasını c vey e pachers içine atıp rompacherden de aktif edip otomatik başlatmaya ekle ve telefonu yeniden başlat bitti isim sorununa takılırsan z resource messanging css içinden conversation.js dosyayısını kopyala ce aynı yolun c sine at tekrar telfonu yeniden başlat bitti

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
zıp dosyasını maximoda attım uygula dedim uyguluyorum ama bir değişiklik olmuyor Nden ki ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Oturumlar modu refres.zip dosyasını indir zip içindeki dosyaları x plore ile c ana dizine at değiştirilsin mi sorusuna evet de sonra baloncuklardan birini indir xplore ile gene c ana dizine at değiştirilsin mi dediğinde evet de ve c2z4.rmp yamasını c vey e pachers içine atıp rompacherden de aktif edip otomatik başlatmaya ekle ve telefonu yeniden başlat bitti isim sorununa takılırsan z resource messanging css içinden conversation.js dosyayısını kopyala ce aynı yolun c sine at tekrar telfonu yeniden başlat bitti

tamam dostum şu z deki dosyayı attım düzelttim sonunda ayvallah :)

asigsasi

asigsasi

Üye
MeeGo stil bunuda konuya ekleyebilirsin

Ekli dosyalar

alexkara

Üye
uyguladım çok güzel / kardeşim vakit ayırmış uğraşmışsın, emeğine sağlık
çok çok teşekkür ediyorum.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

erhanred

Üye
yazıların rengini hangisi değiştiriyor dosya adını bi söyleseniz tşk

muzo27

muzo27

Üye
:tşk: eline sağlık normal belle"de çalışırmı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kopmple uygulama olduğu için çalışabilir denemek lazım

muzo27

muzo27

Üye
ok deniyorum hemen

- - - Eklendi - - -

malesef bellede çalışmadı :(

Üst Alt