Olur sadece doğru mod ve baloncuları doğru yere atın ve yamayı aktif edin (oto başlatmaya eklemeyi unutmayın) telefonu kapatıp açın yeter. Konuda herşey yazıyor arkadaşlar harfi harfine yapın yeter eksiği yok fazlası yok yapan yapıyor olmuyor diye birşey yok mod ta sıkıntıda yok yapamıyorum deyip yardım isteyin ama daha ne yapayım konuda yazdım zaten aynı şeyleri defalarca yazmanın anlamı yok dikkat edin şzöyle güzelce bir nefes alın ve adım adım yavaş yavaş yapın zor değil inanın 4 5 sn de olacak birşeyKullandığımız cfw'de zaten conversations modu varsa olmuyor mu acaba ?
Söylenilenleri uyguladım ama ne arka plan, ne de baloncuklar oldu. Düz zemin üzerinde sadece yazılar kaldı. Başka bir konuda daha basit görünüme sahip iphone ve meego baloncukları oldu ama bu konudaki baloncuklar veya blackberry tarzı mod olmadı malesef. Nasıl yapacağım ?
Devreden çıkarmak ve sonra kullanırım diyorsan rompahcerden yamayı kapatman yeter komple silmek istiyorsan c sys bin içinde mce.exe yi ve c resource içinde messaging klasörünü ve c resource apps içinde mce ile başlayan dosyaları bunlar rsc ve mif silmen yeter ve son olarak tel kapat açgeri nasıl döneriz bu moddan ve siyah,kırmızı dosyasını bulamadım dosyalarda yok galiba
Konuda paylaşılıyor eklentilerdez2c4bin yamasını atarmısın