[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonuna uygun oturumlar modunu tekrar uygula ve daha sonra tekrar dene

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullandığımız cfw'de zaten conversations modu varsa olmuyor mu acaba ?
Söylenilenleri uyguladım ama ne arka plan, ne de baloncuklar oldu. Düz zemin üzerinde sadece yazılar kaldı. Başka bir konuda daha basit görünüme sahip iphone ve meego baloncukları oldu ama bu konudaki baloncuklar veya blackberry tarzı mod olmadı malesef. Nasıl yapacağım ?
Olur sadece doğru mod ve baloncuları doğru yere atın ve yamayı aktif edin (oto başlatmaya eklemeyi unutmayın) telefonu kapatıp açın yeter. Konuda herşey yazıyor arkadaşlar harfi harfine yapın yeter eksiği yok fazlası yok yapan yapıyor olmuyor diye birşey yok mod ta sıkıntıda yok yapamıyorum deyip yardım isteyin ama daha ne yapayım konuda yazdım zaten aynı şeyleri defalarca yazmanın anlamı yok dikkat edin şzöyle güzelce bir nefes alın ve adım adım yavaş yavaş yapın zor değil inanın 4 5 sn de olacak birşey

bozukyunus58

Üye
z2c4bin yamasını atarmısın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geri nasıl döneriz bu moddan ve siyah,kırmızı dosyasını bulamadım dosyalarda yok galiba
Devreden çıkarmak ve sonra kullanırım diyorsan rompahcerden yamayı kapatman yeter komple silmek istiyorsan c sys bin içinde mce.exe yi ve c resource içinde messaging klasörünü ve c resource apps içinde mce ile başlayan dosyaları bunlar rsc ve mif silmen yeter ve son olarak tel kapat aç

bozukyunus58

Üye
tmm ya su joshlog yaparkan tum saat ikonlar vs gitti Akncll.dll ismi degismiyor yardim :(

- - - Eklendi - - -

buarada eklentideki c2z4bin ? z degil

- - - Eklendi - - -

konu anlatimindada c2z4bin demissin.

asigsasi

asigsasi

Üye
z2c4bin böyle bir yama yok
c2z4bin yaması var ve konuda var

bozukyunus58

Üye
SU akncll.dll care yokmu daha yeni format attim bi daha atmk istemiyorum. Akncll.dll isim duzenlenmiyo silinmiyo ikonlarim kayboldu yardim :(

asigsasi

asigsasi

Üye
Akncll.dll sonuna 1 koy kaydet restart yap ve telefon açıldıktan sonra silebilirsin

bozukyunus58

Üye
sildim nasil olcak bu mod gene atsam gene hata olcak ?

asigsasi

asigsasi

Üye
önce telefon modeline uyumlu oturumlar modunu uygula

bozukyunus58

Üye
uyguladim gerekli dosyalar atildi c2z4bin acik degisiklil yok

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi renk dosyalarından bir tane at ve restart yap

bozukyunus58

Üye
ya olmuyo ne yaptım ne ettiysem olmadı cfwden dolayı mı acaba lütfen şunu yapmama yardım edin :(

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cfw ile alakası yok olur neden olmasın ama dikkatimi çekti senin tel nokia 500 mü?

bozukyunus58

Üye
evet

- - - Eklendi - - -

neden ki ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem refresh mi

bozukyunus58

Üye