psudan ses geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
psudan ses geliyor
arkadaşlar bilgisayarı açtım güç kaynağının fanından zzzzzzzzzz diye ses geliyor sorun nedir? Bilgisayar çalışıyor ama

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fan asagıya sarkma yaptıysa kanatlar gövdeye çarpıyo olabilir

Legendary.

Legendary.

Üye
Fan sabit değildir :zzz: Motor yağıyla pervaneyi yağla az. :) Pervaneler sürtüyor da olabilir aynen :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
muhtemelen everest kullanıyorsun ve onlar hep yapıyor benim masaüstünde vardı yapıyordu yine yapıyor 2 seneden sonra başlıyor :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Polymath

Polymath

Üye
arkadaşlar bilgisayarı açtım güç kaynağının fanından zzzzzzzzzz diye ses geliyor sorun nedir? Bilgisayar çalışıyor ama

Kompresörle birde tozunu alırsanız belki sorun düzelir :) Toz da kaplamış olabilir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Fan sabit değildir :zzz: Motor yağıyla pervaneyi yağla az. :) Pervaneler sürtüyor da olabilir aynen :hmmm
bilgisayar fanını yağlamak yapılacak 1 numaralı yanlış şeydir.
en fazla 1 ay sessiz çalışır daha sonrasında o yağın fana yapıştıracağı toz fanı öldürüyor.

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
Her açtığımda yapmaya başladı bilgisayarım 8 yılllık 8 yıl önce son sitem toplamıştım hala şuanın mevcut online oyunlarını açıyor ve hiç sorun yapmadı hiçbir parçasını değiştirmedim ve sadece ram aldım ek olarak bu ses az öncede vardı kasaya bir tokat birde 5cm uzaklıktan yere bırakınca düzeldi sanırım fan sabit değil çarpıyo olabilir kenarları ama böyle böyle geçer ya yazın yeni bilgisayar alıcam idare etsin yeter :)

nalcam22

nalcam22

Üye
Her açtığımda yapmaya başladı bilgisayarım 8 yılllık 8 yıl önce son sitem toplamıştım hala şuanın mevcut online oyunlarını açıyor ve hiç sorun yapmadı hiçbir parçasını değiştirmedim ve sadece ram aldım ek olarak bu ses az öncede vardı kasaya bir tokat birde 5cm uzaklıktan yere bırakınca düzeldi sanırım fan sabit değil çarpıyo olabilir kenarları ama böyle böyle geçer ya yazın yeni bilgisayar alıcam idare etsin yeter :)

kasaya 1 tokat :d:

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
Bugün farklı bir teknik denedim, kasanın kapağını açtım ve psu'ya tokat attım. Küsmez inşallah

kaptan23

kaptan23

Üye
çok aşırı bi ses değilse sadece sessiz ortamda ve arada sıra oluyorsa hardiskten olabilir o da normal bi sesstir eğer sürekli ise fanını bi kontrol ettirsen iyi olur genelde fan dan kaynaklı sesler çıkıyor başkada değildir.

- - - Eklendi - - -

Bugün farklı bir teknik denedim, kasanın kapağını açtım ve psu'ya tokat attım. Küsmez inşallah
elini korkak alıştırmayaydın iki tane vuraydın:)

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
çok aşırı bi ses değilse sadece sessiz ortamda ve arada sıra oluyorsa hardiskten olabilir o da normal bi sesstir eğer sürekli ise fanını bi kontrol ettirsen iyi olur genelde fan dan kaynaklı sesler çıkıyor başkada değildir.

- - - Eklendi - - -

elini korkak alıştırmayaydın iki tane vuraydın:)

hangisinde düzelirse artık ama disiplinli sistemle uslandı eskiden kablolarıya oynuyodum falan nafile. Şimdi o düşünsün :)

fedakar_42

Üye
benim psudan da ses geliyordu cıyyyggkk gıyyyyyyyyyk dııı dııı dııı dıııdıt falan diye :) kasayı açtım psu yu söktüm psu nun içini açtım elektrik süpürgesiyle psunun tozunu çektirdim (psuya zarar vermeden!). sonra fısfıslı kolonya şişesiyle psunun hertarafını yıkadım kolonyağı ile bildiğin su gibi hertarafını yıkadım tanzikli olarak fışkırtarak. sonra güneşli havada 1 saat kadar kuruttum psuyu. sonra kasaya taktım kasayı çalıştırdım. sonuçççç mikemmmell :D artık o sesi duymuyorum :D DİKKAT: KOLONYAĞI İLE YIKADIKTAN HEMEN SONRA TAKMAYIN PSUYU PATLATIRSINIZ KURUMASINI BEKLEYİNİZ...!!

u_cosar

u_cosar

Üye
çok aşırı tozlanmadan olabilir pervaneyi temizlelisin.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben kasaya küfür ediyom susuyo. Dayak yemekten yoruldu bir küfürle iş tamam :ehe

-Emre

-Emre

Üye
1 tekme yeter :ehe everestin klasik sorunu :zzz: konu hort ama olsun :bleh:

Takipçi Satın Al

Üst Alt