Çok acil pc toplamam lazım Uzmanlar içeriye lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil pc toplamam lazım Uzmanlar içeriye lütfen.
Arkadaşlar Maksimum 800 TL Olan Far Cry 3 , Cod serisi , GTA IV , Crysis serisi , Bf3 gibi oyunları kaldırabılecek işlemci ekran kartı ve anakart tavsiye edin maksimum 800 tl benim power 250 W

Beyler ben şöyle birşey düşündüm. =
Anakart =
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-h61m-s2pv-ga-h61m-s2pv-intel-h61-soket-1155-ddr3-1333mhz-sata-20-usb-20-vga&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59447
İşlemci =
Ekran Kartı =
Power =

Polymath

Polymath

Üye
Eğer oyun oynayacaksan Amd sistem öneririm. Böylece işlemcinin fiyatı düşecek ve Ekran kartını daya iyi almış olacaksınız. Amd sistem düsünecekseniz amd önerelim

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki olabilirde Amd sonradan patlak vermesin yani ben hiç amd kullanmadım işlemcim hep inteldi zaten değiştiremedim ama olur fiyatı da uygun olucaksa önerebilirsiniz tabi..

Polymath

Polymath

Üye

ekran kartı+ anakart+ işlemci = 680 tl geriye kalan parayada psu alırsınız

- - - Eklendi - - -

Tabi ki olabilirde Amd sonradan patlak vermesin yani ben hiç amd kullanmadım işlemcim hep inteldi zaten değiştiremedim ama olur fiyatı da uygun olucaksa önerebilirsiniz tabi..

eskidendi onlar.Amd artık çok güçlü işlemcileri ucuza satıyor ve sorunsuz :) Senin sistemde işlemci iyi fakat bu seferde ekran kartın cacık. Ama dediğim sistemle oyunları high ayarlarda cok rahat oynarsın

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
masaüstünde amd öneririm arada fiyat farkı çok performans aynı laptoplarda ısınma falan olabiliyor ama masaüstünde daha güçlü soğutma sistemi olacağından sorun yaratmaz :oke:

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi

ekran kartı+ anakart+ işlemci = 680 tl geriye kalan parayada psu alırsınız

- - - Eklendi - - -

eskidendi onlar.Amd artık çok güçlü işlemcileri ucuza satıyor ve sorunsuz :) Senin sistemde işlemci iyi fakat bu seferde ekran kartın cacık. Ama dediğim sistemle oyunları high ayarlarda cok rahat oynarsın

Kardeşim Gayet Güzel Sistem Önermişsin Bu Sistemle Far Cry 3 , Bf3 , Crysis serisi , GTA IV , COD serisi gibi oyunları çok rahat hiç kasmadan oynayabilirmiyim ?

akondd

akondd

Üye
arkadaşım AMD de kesinlikle problem yaşamazsın ben 2 yıldır kullanıyorum çift çekirdek athlon X2 245 2.9 GHZ hiçbir problemim olmadı.

Polymath

Polymath

Üye
Kardeşim Gayet Güzel Sistem Önermişsin Bu Sistemle Far Cry 3 , Bf3 , Crysis serisi , GTA IV , COD serisi gibi oyunları çok rahat hiç kasmadan oynayabilirmiyim ?

Oynarsın high ayarlarda üstelik. Ama psu yu kaliteli birşey al :)

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Polymath

Polymath

Üye
Zahmet olacak ama ben fazla anlamamda yardım edersen birde bu sistem beni kaç yıl idare eder ?

KArdeşim bu sisteme 4+4 ddr3 ram + kaliteli bir psu alırsan bence rahat 3 4 sene oyunları oynarsın güzel grafiklerle. Sonra yine götürür ama oyunalarda sıkıntı olur biraz.Oda ekran kartından dolayı.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

KArdeşim bu sisteme 4+4 ddr3 ram + kaliteli bir psu alırsan bence rahat 3 4 sene oyunları oynarsın güzel grafiklerle. Sonra yine götürür ama oyunalarda sıkıntı olur biraz.Oda ekran kartından dolayı.
tam diyecektim ram nerde yazmışsın :kop:

sistem yeterlidir alınabilir.
powerı 500watt seç yeter.

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Polymath

Polymath

Üye

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ram'leri ben fazla bilmem ama bu olabilir mi ? Ram =
Psu =

Polymath

Polymath

Üye
Ram'leri ben fazla bilmem ama bu olabilir mi ? Ram =
Psu =

Ram evet uygun ama o psu nun bende 580 watt olanı var ve 500 watt anca güç veriyor. Buda olsun 420 watt versin. Ama verimsiz baska onereyım. Biraz daha para katman gerekecek :)

Bunlardan birisini alabilirsin. Birde hasana söyleyim o baksın.Psular hakkında fazla bilgim yok :)

nalcam22

nalcam22

Üye
bence aerocoo al aerocool ürnleri cok kaliteli

- - - Eklendi - - -

ürünle ilgili yorumlarıda oku öle al en azından kötü yanlarınıda bilirsin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Ram evet uygun ama o psu nun bende 580 watt olanı var ve 500 watt anca güç veriyor. Buda olsun 420 watt versin. Ama verimsiz baska onereyım. Biraz daha para katman gerekecek :)

Bunlardan birisini alabilirsin. Birde hasana söyleyim o baksın.Psular hakkında fazla bilgim yok :)
codegen ve high power eco liste dışı.

aerocool veya akasa seçilebilir.
aerocoolun 600 watt olanıda var. o daha iyidir ama 150 tl civarı olması lazım.

-------------------------------------

ya hadi ben sana sistem toplicam sen elindeki parçaları yaz bana.
harddisk ve kasa var sanırım.
harddiskin SATA mı ?
ekran kartı, ram, anakart, işlemci, ve power alacaksın galiba ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hasan sen iyi anlıyon psudan banada bulsana bi tane ama çok afilli birşey olmasın benim power helikopter gibi çalışıyo :d: sağlam elektrik vermediğinden parçalar sağlam çalışmıyo kim bilir belki dvd–rw hard disk ondan sorun yapıyordur kaç gündür nasıl uğraştığımı bir ben bir de sen biliyorsun :ehe zaten furkandan ramleride alacam şöyle benim sisteme göre ucuz yollu bir power öner bende alacam :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hasan sen iyi anlıyon psudan banada bulsana bi tane ama çok afilli birşey olmasın benim power helikopter gibi çalışıyo :d: sağlam elektrik vermediğinden parçalar sağlam çalışmıyo kim bilir belki dvd–rw hard disk ondan sorun yapıyordur kaç gündür nasıl uğraştığımı bir ben bir de sen biliyorsun :ehe zaten furkandan ramleride alacam şöyle benim sisteme göre ucuz yollu bir power öner bende alacam :)

senin iş kolay :ehe bi uyanayım geliyorum :eller:

fk555897

fk555897

Üye
AMD Athlon II X4 641 işlemci
MSI A55MP33 Anakart
Kingston 4 GB DDR3 RAM
Samsung HD103S J Spinpoint F3 1 TB Harddisk
Geforce 9800 GT Ekran kartı

Bu sistem işini görür bütçeyi biraz aşarsın ama iyi bir bilgisayar. Bütçeyi biraz daha aşabilirsen İntel Core İ5 in 4 çekirdekli işlemcilerinden birini veya Core 2 QUAD işlemci bulabilirsen seçmeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt