Symbianın Geleceği ? 701 vb cihazlara Windows Phone Gelmez mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erolustun

Üye
Bu telefonu 2016'dan sonra cope mi atacagiz muhabbetini anlamadim. 2016'dan sonra telefon ile cagri atilamayacak mi? Yoksa mesaj mi yazilamayacak? Yok efendim destek bitecekmis de uygulama ve oyun cikmayacakmis? Simdi cikiyor mu? Symbian platformu icin cikan dogru duzgun oyun ve uygulama gormedim. Zaten bu telefonu oyun ve uygulama icin alan en basinda hata yapti. Oyun oynamayi sevmem. Mevcut uygulamalar da benim icin yeterli. Degil 2016, bu haliyle bile 2026 yilina kadar isimi gorur.

umu_8

Üye
chip online adlı internet sitesinde haberler bölümünde hemen başta olan symbianın doğuşu ve ölümü adlı bir makale ve elop un symbian hakkındaki düşünceleri ve açıklamaları var en fazla 5 dakikanızı ayırıp okumanızı şiddetle öneririm yazıyı okumanızı öneririm nokianın symbianın neden böyle olduğunu symbian ı geliştirmek yerine neden wp yi seçtiklerini anlatan bir yazı... birde symbiana wp gelmesi gibi bir ihtimal olduğunu hiç sanmıyorum ((üyeliğimle ilgili bi takım problemler olduğu için link paylaşamadım özür dilerim))

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yahu neden wp gelsin bu cihazlara gelirse lumiaları nasıl satacak gelmez malesef.

emreli01

emreli01

Üye
nokia malzeme kalitesi sağlam telefon çıkarıyor eyvallah ama ben bir daha nokia almam hacı 2004 den beri nokiadan şaşmadim ama artık symbian kazığından sonra bir daha n.h alırım :)

- - - Eklendi - - -

Yahu neden wp gelsin bu cihazlara gelirse lumiaları nasıl satacak gelmez malesef.

aynen nokia gibi kurnaz bir şirketten böyle birşey beklemem :D lumia miş pehh :D

fb3435

Üye
nokia windows güncellemesi yaparsa ekime yapmazsa kasıma kadar yolu var. hayatımda böyle kazık yemedim.

erolustun

Üye
WP8'in asgari donanim gereksinimlerini Symbian'li telefonlar karsiliyor mu bakalim? Isin icine bir suru detay girdiginde bunun teknik olarak imkansiz oldugunu goruruz zaten.

erhanred

Üye
bi duyum var sitelerde n97 symbianın kodunda açık bir yer bulmuşlar android port yapabilecekler miş eğer symbianlara android gelirse nokia dan günxelleme beklemeye gerek yok çünkü ölmüş bu saatten sonra ben yıllardır nokia alırdım ama artık bu hatayı yapmam lumia fiyatı uygun olsa da almam

jetblacklife27

Üye
çok büyük bir salaklık yaptım htc desire dururken gittim 603 aldım.

meme4

meme4

Üye
701in malzemekalitesine diyeceğim tek kelime yok onu bildiğim için nokia aldım zaten samsunga hiç bir zaman güvenmedim güvenmemde ama neden windows phone geçirmeyi düşünmüyorlar onu anlamıyorum

mümkün degil çünkü :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Symbian'da yapılabilecek her şey yapıldı. Deyim yerindeyse Symbian'ı değirmene bağlayıp suyunu çıkardılar. Ama artık buraya kadar. Bu işletim sistemiyle en fazla bu kadarı yapılabiliyor.

Telefonlarınızı neden çöpe atasınız. İlla ki en son işletim sistemine sahip olmak zorunda değilsiniz. Mevcut bir çok uygulama ve oyun Symbian'ı aktif şekilde kullanmanıza yardımcı oluyor ve olmaya da devam edecek. Mobil teknoloji sürekli gelişiyor. Bugün bir Android alsanız 4.0 sürümüyle gelecek. 5.0 güncellemesi alır ama 6.0 güncellemesi geldiğinde o güncellemeyi alamaz hale gelecek. Galaxy S3'ün bir ömür güncelleme alacak hali yok. Onun da 3-5 sene sonra ömrü dolacak. Telefonunuz şuanda sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa rahat olun.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve umu_8
man20

man20

Üye
Symbian'da yapılabilecek her şey yapıldı. Deyim yerindeyse Symbian'ı değirmene bağlayıp suyunu çıkardılar. Ama artık buraya kadar. Bu işletim sistemiyle en fazla bu kadarı yapılabiliyor.

Telefonlarınızı neden çöpe atasınız. İlla ki en son işletim sistemine sahip olmak zorunda değilsiniz. Mevcut bir çok uygulama ve oyun Symbian'ı aktif şekilde kullanmanıza yardımcı oluyor ve olmaya da devam edecek. Mobil teknoloji sürekli gelişiyor. Bugün bir Android alsanız 4.0 sürümüyle gelecek. 5.0 güncellemesi alır ama 6.0 güncellemesi geldiğinde o güncellemeyi alamaz hale gelecek. Galaxy S3'ün bir ömür güncelleme alacak hali yok. Onun da 3-5 sene sonra ömrü dolacak. Telefonunuz şuanda sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa rahat olun.

doğru dedin. Bende o yüzden değiştirmiyorum telefonumu çünkü ihtiyacımı karşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: iatis
mtu80

mtu80

Üye

AYen katılıyorum...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gelmez bence.

dmatias

Üye
şuan android ve ios isteyenler tamamen özentilik içindeler

erhanred

Üye
ya google a aymbian android port yazdım symbian tabanlı android bir kaç aydan çıkar ingilizmiş çözen cepmod yada buna benzer siteydi hatta symbian türkiye sitesinde de var dı böyle bi bilgi ya google aratın bulursunuz android port diye

MrExpert

MrExpert

Üye
Yapılamaz diye bir şey yok Nokia isterse yapar üstelik Nokia 808'de symbian işletim sistemi.

- - - Eklendi - - -

41 mp çöpe mi atılacak. 1.yada 2 yıl sonra

N9 gibi harika bir cihazı attığı gibi onuda atar merak etme ...

pRime.

pRime.

Üye
N9 bir meego cihazı o çöpe atılabilir fakat symbian 3 te 9 tane telefon var

benim telefonum yanımda duruyor ve hala çalışıyor. çöpe atılmışa da benzemiyor. sizin adınıza üzüldüğüm nokta da bu işte biz iki sistemi bitse de bitmese de severiz siz kendinizi düşünürsünüz ancak.

bu arada nokia'ya telefon edip yönetim kurulunu ikna ettim. en kısa zamanda windows phone 7.8'i (8 olmuyormuş sistem gereksinimi yüzünden) symbian'lı cihazlara uyarlayıp güncelleme olarak yollayacaklarmış. hepinize selam söylüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt