[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

e55e55e55

Üye
bu x plore den dosyayı nasıl taşıyoruz yapamadım gtti

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bu x plore den dosyayı nasıl taşıyoruz yapamadım gtti
Eğer zip dosyasından taşımak istiyorsan, seçeneklerden çıkar de hedef klasöre seç, çıkarır...
normal klasörlerden taşımak için seçeneklerden kes yada koyala de, hedef klasörü seç ve yapıştır de...

Eğer x-plore türkçe değilse önce ayarlardan dili türkçe yap. Menu>tools>configuration açılan sayfadan aşağı doğru inip dili türkçe yapabilirsin, ayrıca yine aynı sayfanın üst kısmındaki tüm kutucukları da işaretlemeyi de unutma...

e55e55e55

Üye

Eğer zip dosyasından taşımak istiyorsan, seçeneklerden çıkar de hedef klasöre seç, çıkarır...
normal klasörlerden taşımak için seçeneklerden kes yada koyala de, hedef klasörü seç ve yapıştır de...

Eğer x-plore türkçe değilse önce ayarlardan dili türkçe yap. Menu>tools>configuration açılan sayfadan aşağı doğru inip dili türkçe yapabilirsin, ayrıca yine aynı sayfanın üst kısmındaki tüm kutucukları da işaretlemeyi de unutma...
Tamam yaptım teşekkürler

sinan3775

Üye
teşekkürler kardeşim..kaç gündür arıtordum..nerdeyse telefonu satacaktım..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

ulasada

ulasada

Üye
Diyelim ben telefonumu hackledim sonra hacki kaldırdım rom pachere filan sonra garatiye göndersm bişey derler mi anlarlarmı önceden hacklediğimi ?

ulasada

ulasada

Üye
iyi ozaman

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bişi olmaz

ulasada

ulasada

Üye
C5-03 hacked başarılı :)

- - - Eklendi - - -

Bi sorun var rt gr global racing ilk oyununu açıyor global thunderı açmyor asquadron ve wawe blazere açmıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
onu tüm c5 ler açmıyor

ulasada

ulasada

Üye
Olsun unsigned bütün dosyaları açıyor saolun

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

enveryavuzcan

Üye
işe yaramadı

- - - Eklendi - - -

işe yaramadı

onursarii

Üye
yahu ben bu norton'u yükleyemiyorum ki nasıl hackleyeyim? sertifika sorunu var yapamıyorum. hack bile yapamıyorum arkadaşlar yardım edin. e65 kullanıyorum. allah belasını versin böyle telefonun.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yahu ben bu norton'u yükleyemiyorum ki nasıl hackleyeyim? sertifika sorunu var yapamıyorum. hack bile yapamıyorum arkadaşlar yardım edin. e65 kullanıyorum. allah belasını versin böyle telefonun.

Yükleme ayarlarını kontrol et..
yine olmazsa forumda başka hack konuları var, onları da dene...

**reisbey**

**reisbey**

Üye
sys klasörünü açamıyorum neden acaba ? :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sys klasörünü açamıyorum neden acaba ? :(
Öncelikle x-plore ayarlarına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasına çalıştır ve open4all yamasını aktif et...
Artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

manyaq28

manyaq28

Üye
süper olmuş kardeş. bu zamana kadar hack yapamamıştım . teşekkürler.

Üst Alt