GALAXY W GT-I8150 Android 4.2.2 JB SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL 2.6 VERSION.( 30 Mart 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim ve denedim. Rc3 sürümü daha stabil, ama bu romda görsel olarak farklı kullanıcılara hitap edebilir.
Teşekkürler emeğine sağlık

Görüşleriniz için teşekkürler hoşuma gittiği için paylaştım ben

memleket80

Üye
Tesekkür ederim pinikyotr arkadaşım deneyeceğim ...

Zenji

Üye
:oke::oke::oke:

hakan572123

Üye
Sarj durumu nasil

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
Sarz durumu hangi romu yukledimse hepsindede ayni hic fark etmiyor

-Emre

-Emre

Üye
işlemci hızını düşünürseniz daha uzun batarya kullanımı saglarsiniz ben oyun oynamadım zamanlar 806 nhz yapıyorum 1 buçuk gün rahat gidiyor

- - - Eklendi - - -

mhz

- - - Eklendi - - -

ben pek güvenmiyorum bu roma sahte gibi geldi bana ayrıca telefon hakkında bölümünün alt kısmı neden yok

slvestre-99

Üye
işlemci hızını düşünürseniz daha uzun batarya kullanımı saglarsiniz ben oyun oynamadım zamanlar 806 nhz yapıyorum 1 buçuk gün rahat gidiyor

- - - Eklendi - - -

mhz

- - - Eklendi - - -

ben pek güvenmiyorum bu roma sahte gibi geldi bana ayrıca telefon hakkında bölümünün alt kısmı neden yok

ewt hocam katiliyorum 4.2.1 mod yaziyor birde her telefon acilisinda ucak modunu acip kapatmak lazim internete girmesi icin

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
3-4 gun oldu sanirim bu modu kullanali internetle ilgili bir sorunu sadece dun aksam yasadim actimkapattim restart attim yine ucak moduna aldim yine olmadi anladimki sebeke kaynakli kndiliginden geldi

Mod sahtemi diyenler var 4.1.2 gibi sanki farki yok

Sonuç olarak benim gorusum cok guzel rom

Kesinlikle tavsiye ediyorum

-Emre

-Emre

Üye
romu yüklemeye pek gerek olduğunu düşünmüyorum resimlerden görülen fark (cm10 için) Walkman player, xperia launcher, ve TouchWiz 5 teması. hepsini xdada bulabilirsiniz ki ben cm9da kullanıyorum =)

- - - Eklendi - - -

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
romu yüklemeye pek gerek olduğunu düşünmüyorum resimlerden görülen fark (cm10 için) Walkman player, xperia launcher, ve TouchWiz 5 teması. hepsini xdada bulabilirsiniz ki ben cm9da kullanıyorum =)

- - - Eklendi - - -

Yorumun icin tesekkurler yukleyen yukler yuklemeyen yuklemez
Cm9 android 4.0.4 kullaniyor bu ise 4.2.1 yuklemek icin gecerli bir sebeb bence

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar herkes bir 4.2.1 tutturmuş gidiyor.Bu rom android 4.1.2 tabanıyla yazılmış ve üzerine sadece 4.1 to 4.2 mod paketi ve s3 görünümü eklenmiş.Yani bu rom kısaca cm10 romu temel alınarak hazırlanmış 4.2.1 görünümüne ve bazı cm10.1 uygulamalarının 4.1.2 üzerine eklenmesiyle oluşturulmuş.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkes bir 4.2.1 tutturmuş gidiyor.Bu rom android 4.1.2 tabanıyla yazılmış ve üzerine sadece 4.1 to 4.2 mod paketi ve s3 görünümü eklenmiş.Yani bu rom kısaca cm10 romu temel alınarak hazırlanmış 4.2.1 görünümüne ve bazı cm10.1 uygulamalarının 4.1.2 üzerine eklenmesiyle oluşturulmuş.

Evet aynen dedigin gibi bu romdaki imzaya bakilirsa arconunda ismi geciyor telefon hakkinda bolumune giretseniz zaten gorurseniz cm10 2.6 kernelle arconun romunu ben kullandim bunuda hala kullaniyorum bu ondan guzel arkadaslar gayet stabil benim hosuma gittigi icin paylastim gorsellige onem veriyorum
Ben herhangi bir sıkıntı yasamadim bu romda cm10 dan iyi bana gore bu benim fikrim bu romda yorumlara bakinca tek alinan hata mobil internete baglaniom demis arkadaslar bende kesinlikle boyle bir hata yok yine diyorum kesinlikle tavsiye ederim bu romu kurun bir kaç gun kullanin diger romlarla karsiladtirin hata varsa yazin ben oluyum diger arkadaslar olsun ona gore yorum yapakim hatalar varsa

-Emre

-Emre

Üye

Tam da bunu söylemek istemiştim :)

napolno

Üye
Yukleyelim bakalim

- - - Eklendi - - -

stock gb 5000 puan
slimbean 3.10 6400 puan
bu rom 5400

- - - Eklendi - - -
Ben bunu indiriyorum fakat s^görünümü nasıl vereceğim ???*

verdiğin linkler 1.1'in
1.2 sürümü için
http://www53.zippyshare.com/v/8096091/file.html
http://www53.zippyshare.com/v/90164326/file.html
Ben bunu indiriyorum fakat s^görünümü nasıl vereceğim ???* S3 Görünümü nasıl veriliyor yoksa otomatik mi?

sadikbircan

Üye
Yukleyelim bakalim

- - - Eklendi - - -

Ben bunu indiriyorum fakat s^görünümü nasıl vereceğim ???* S3 Görünümü nasıl veriliyor yoksa otomatik mi?

Romu yüklemedim ancak s3 görünümü romla birlikte geliyor yani ekstra birşeye gerek yok diye tahmin ediyorum.

napolno

Üye
Kuruyorum Su an işlemler bitmek üzere açılınca nasıl oldugunu atarım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar gereksiz uygulama çok vede çok kasıyor :(

okan1100

okan1100

Üye
Ben dünden beri kullanıyorum bu romu ve çok beğendim diyebilirim. Cm10 üzerine uygulanmış bir mod bu ama cm10 dan çok daha iyi, internet konusunda da sıkıntı yok genelde 3g kapalı bende kullanmak isteyince açıyorum ve hemen geçmezse uçak moduna almam yeterli oluyor. Oyun performansı da gayet iyi, benim için bir rom Temple Run serisini oynatabiliyorsa o rom dan iyisi yoktur. Ben birde buna Yoon kernel 1.7 kurdum çok daha iyi oldu. Cm9 dan sıkılmış olan ancak cm10 un çıkardığı sorunlar nedeniyle cm9 kullanmaya devam edenler için iyi bir seçenek olabilir bu rom. Ben kendi adıma beğendim ve tavsiye ederim.
Gereksiz uygulamalar var kurulu gelen, onları iptal edince daha iyi oluyor. Ayrıca s3 görünümlü launcher biraz sorunlu onu iptal ettim titanium backup la ve xperia launcher ı güncelledim çok iyi oldu.

okan1100

okan1100

Üye
Kullandığım uygulamalar yalnızca bunlar, geri kalanını dondurdum yada kaldırdım. Kasma falan yapmıyor. Yoon kernel 1.7 yüklü.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığım uygulamalar yalnızca bunlar, geri kalanını dondurdum yada kaldırdım. Kasma falan yapmıyor. Yoon kernel 1.7 yüklü.

Helal olsun sana konuyu cok guzel yorumlamisin konuya ekleyecegim goruslerini tesekkur ederim olumsuz yorumlar vardi cunku bu romda

Üst Alt