pinokyotr
Üye
Yükledim ve denedim. Rc3 sürümü daha stabil, ama bu romda görsel olarak farklı kullanıcılara hitap edebilir.
Teşekkürler emeğine sağlık
Görüşleriniz için teşekkürler hoşuma gittiği için paylaştım ben
Yükledim ve denedim. Rc3 sürümü daha stabil, ama bu romda görsel olarak farklı kullanıcılara hitap edebilir.
Teşekkürler emeğine sağlık
Tesekkür ederim pinikyotr arkadaşım deneyeceğim ...
işlemci hızını düşünürseniz daha uzun batarya kullanımı saglarsiniz ben oyun oynamadım zamanlar 806 nhz yapıyorum 1 buçuk gün rahat gidiyor
- - - Eklendi - - -
mhz
- - - Eklendi - - -
ben pek güvenmiyorum bu roma sahte gibi geldi bana ayrıca telefon hakkında bölümünün alt kısmı neden yok
romu yüklemeye pek gerek olduğunu düşünmüyorum resimlerden görülen fark (cm10 için) Walkman player, xperia launcher, ve TouchWiz 5 teması. hepsini xdada bulabilirsiniz ki ben cm9da kullanıyorum =)
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar herkes bir 4.2.1 tutturmuş gidiyor.Bu rom android 4.1.2 tabanıyla yazılmış ve üzerine sadece 4.1 to 4.2 mod paketi ve s3 görünümü eklenmiş.Yani bu rom kısaca cm10 romu temel alınarak hazırlanmış 4.2.1 görünümüne ve bazı cm10.1 uygulamalarının 4.1.2 üzerine eklenmesiyle oluşturulmuş.
Arkadaşlar herkes bir 4.2.1 tutturmuş gidiyor.Bu rom android 4.1.2 tabanıyla yazılmış ve üzerine sadece 4.1 to 4.2 mod paketi ve s3 görünümü eklenmiş.Yani bu rom kısaca cm10 romu temel alınarak hazırlanmış 4.2.1 görünümüne ve bazı cm10.1 uygulamalarının 4.1.2 üzerine eklenmesiyle oluşturulmuş.

Ben bunu indiriyorum fakat s^görünümü nasıl vereceğim ???* S3 Görünümü nasıl veriliyor yoksa otomatik mi?stock gb 5000 puan
slimbean 3.10 6400 puan
bu rom 5400
- - - Eklendi - - -
Ben bunu indiriyorum fakat s^görünümü nasıl vereceğim ???*
verdiğin linkler 1.1'in
1.2 sürümü için
http://www53.zippyshare.com/v/8096091/file.html
http://www53.zippyshare.com/v/90164326/file.html
Yukleyelim bakalim
- - - Eklendi - - -
Ben bunu indiriyorum fakat s^görünümü nasıl vereceğim ???* S3 Görünümü nasıl veriliyor yoksa otomatik mi?
Kullandığım uygulamalar yalnızca bunlar, geri kalanını dondurdum yada kaldırdım. Kasma falan yapmıyor. Yoon kernel 1.7 yüklü.