Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Genel Destek.

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hocam xxply versiyonuna dönsek olmazmıki ?

ben o yazılıma dönmem pek beğenmedim bu yazılım daha iyi hem o yazılımda bu sorunların olmadığı ne malum şimdilik bekleyelim illaki bie çözüm yolu çıkar xda forumda çalışıyorlar ben takipteyim

sahin_811

sahin_811

Üye
ben o yazılıma dönmem pek beğenmedim bu yazılım daha iyi hem o yazılımda bu sorunların olmadığı ne malum şimdilik bekleyelim illaki bie çözüm yolu çıkar xda forumda çalışıyorlar ben takipteyim

peki hocam bende araştırıyorum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
harbiden zip dosyasını recoveri mod ile yükleyemedim imza başarısız filan diyor vay anası :)

loneely42

loneely42

Üye
arkadaşar forum iyi ce Karıştı ne yapacağımı karıştırdım :D
bu son yaptıklarınızı bi yerde toplasanız_?

sahin_811

sahin_811

Üye
harbiden zip dosyasını recoveri mod ile yükleyemedim imza başarısız filan diyor vay anası :)

hocam recovery ile yükledim costum romu ama birtek değişiklik farkettim oda s3 gibi su damlası şeklinde tuş kilidi açılıyor bizim ram işi yine olmadı :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hocam recovery ile yükledim costum romu ama birtek değişiklik farkettim oda s3 gibi su damlası şeklinde tuş kilidi açılıyor bizim ram işi yine olmadı :D

nasıl yaptın yahu ben o kadar uğraştım o costum rom u yükleyemedim

- - - Eklendi - - -

arkadaşar forum iyi ce Karıştı ne yapacağımı karıştırdım :D
bu son yaptıklarınızı bi yerde toplasanız_?

hocam siz bir şey yapmayın biz biraz sınırları zorluyoruz :)

loneely42

loneely42

Üye

- - - Eklendi - - -

hocam siz bir şey yapmayın biz biraz sınırları zorluyoruz :)
bu ram olayı benide heyecanlandırdı sonuç alırsanız bekliyorumm...
takibdeyimmm...

sahin_811

sahin_811

Üye

Hocam ilk olarak recovery sürümünü yükseltmek gerekiyo diye demiştim zaten CVM sürümünü yükseltme dosyaları mevcut ilk CVM.zip i kurcaksın sonra update ile CVM yü güncelleyip son sürüme geçirdikten sonra costum romu recovery moddan yükleyebilirsin hocam Instructions: kısmında nasıl yükseltiliceği anlatılıyo hocam onu türkçeye çevir aynısını yap oluyor.

Şimdi geriye kaldı ram arttırmaya uygun kernel dosyası bitane kernel bulmamız lazım hocam :D

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hocam ilk olarak recovery sürümünü yükseltmek gerekiyo diye demiştim zaten CVM sürümünü yükseltme dosyaları mevcut ilk CVM.zip i kurcaksın sonra update ile CVM yü güncelleyip son sürüme geçirdikten sonra costum romu recovery moddan yükleyebilirsin hocam Instructions: kısmında nasıl yükseltiliceği anlatılıyo hocam onu türkçeye çevir aynısını yap oluyor.

Şimdi geriye kaldı ram arttırmaya uygun kernel dosyası bitane kernel bulmamız lazım hocam :D

eyvallah teşekkürler kardeşim , ram için bir de şu linke baksana 4.0 için miş

yns00

Üye
eyvallah teşekkürler kardeşim , ram için bir de şu linke baksana 4.0 için miş

i9070 advance android jb sürümü yüklerken çöktü açılmıyor yardımm ustalar

hardal00

hardal00

Üye
beyler telefonu şimdi güncelliyecem ama benım telın anabant sürümü i9070XXLE2 yapım numarası gıngebard.XXLE2 yani bi problem çıkarırmı?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
beyler telefonu şimdi güncelliyecem ama benım telın anabant sürümü i9070XXLE2 yapım numarası gıngebard.XXLE2 yani bi problem çıkarırmı?

hocam yükleme bu ayın 18 inde resmi yazılım çıkacak kies üzerinden yükle burdan yüklemek risk

- - - Eklendi - - -

i9070 advance android jb sürümü yüklerken çöktü açılmıyor yardımm ustalar

hocam p modeli değildi demi eminsin bu konuda pili çıkartıp tekrar dowland yapılabiliniyor mu?

hardal00

hardal00

Üye
teli pcye baglıyom cihazınız kies aracılıygla yazılım yukseltmeyi desteklemiyor diyor

hardal00

hardal00

Üye
valla hepsını ındırdım usta denıyorum :D

- - - Eklendi - - -

bide benım *#272# yapınca bende tur yok kardeş XEO felan var bunu denemek zorundayım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla hepsını ındırdım usta denıyorum :D

- - - Eklendi - - -

bide benım *#272# yapınca bende tur yok kardeş XEO felan var bunu denemek zorundayım

hımm sanırım cihaz yurtdışı şimdi 2 seçenek var ya türkiyeye ait resmi rom kuracaksın xxld1 olan sonra bu işlemi yapacaksın sorunun düzelecek yada hiç uğraşmadan bu yazılımı yükleyeceksin ama odin 307 ile yapmalısın bo çok riskli pc nin data kablosu ile ilgili tüm dreverli yüklü olsun kies in final sürümü de kurulu olmalı

hardal00

hardal00

Üye
hocam uzun iş jelly bean oldu sımdı hiç bi problem yok gibi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Valla burdan yaptım hiç bi Problem yaşamadan kullanıyorum telefon mükemmel oldu

hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim ayrıca root yapmanı tavsiye ederim class10 hafıza kartı alıp dahili hafıza yapmanı da tavsiye ederim şimdi sende şu an xxlpz mi yüklü birde sormak istediğim odin1.85 le mi yoksa son verdiğim odin307 ile mi yükledin

Üst Alt