sahin_811
Üye
arkadaşlar şahin kardeşimizin bir çalışması vardı telin dahili hafızasını hafıza kartına çevirme onu da yaptım çok güzel çalışıyor root yaptıktan sonra bunu da yapın olmazsa olmazlardan isterseniz ben direk bu yazılım için dosyasını vereyim bende clas4 16gb hafıza kartı vardı gayet iyi çalışıyor mümkünse clas10 alsanız çok daha güzel olur
Teşekkürler. Bende yeni güncellemeye geçtim henüz pek bi farklılık göremedimde şuan için ilk farkettiğim eskiden 3G de pek sürekli kalmıyyordu şimdi boştayken çoğu zaman 3G de duruyor şebekesi.
Google Play deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeyi konu açsam mı diye düşünüyorum şuan hemen hemen bütün ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorum ama illegal bir paylaşım olur diye konu açmasam mı diye düşünüyorum.
directroy Bind uygulamasından çok çok iyi bir şey neyse ben derim ki pek mantıklı bir fikir değin cihazın genlerini kurcalamak başka hasarlara neden olabilir en mantıklısı ve en sağlıklısı ultra class10 32gb lık hafıza kartı gerçi biraz pahalı 80 tl civarı
bide dediğim uygulama Blackmart Alpa değil hocam aptoide
k