Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Genel Destek.

Sponsorlu Bağlantılar

sahin_811

sahin_811

Üye
arkadaşlar şahin kardeşimizin bir çalışması vardı telin dahili hafızasını hafıza kartına çevirme onu da yaptım çok güzel çalışıyor root yaptıktan sonra bunu da yapın olmazsa olmazlardan isterseniz ben direk bu yazılım için dosyasını vereyim bende clas4 16gb hafıza kartı vardı gayet iyi çalışıyor mümkünse clas10 alsanız çok daha güzel olur

Teşekkürler. Bende yeni güncellemeye geçtim henüz pek bi farklılık göremedimde şuan için ilk farkettiğim eskiden 3G de pek sürekli kalmıyyordu şimdi boştayken çoğu zaman 3G de duruyor şebekesi.

Google Play deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeyi konu açsam mı diye düşünüyorum şuan hemen hemen bütün ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorum ama illegal bir paylaşım olur diye konu açmasam mı diye düşünüyorum.

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Bende yeni güncellemeye geçtim henüz pek bi farklılık göremedimde şuan için ilk farkettiğim eskiden 3G de pek sürekli kalmıyyordu şimdi boştayken çoğu zaman 3G de duruyor şebekesi.

Google Play deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeyi konu açsam mı diye düşünüyorum şuan hemen hemen bütün ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorum ama illegal bir paylaşım olur diye konu açmasam mı diye düşünüyorum.
Şahin merhaba.Bundan bir önceki sayfadaki son mesajımda bi soru sormuştum.Onun hakkında bilgin var mı acaba?

sahin_811

sahin_811

Üye
Şahin merhaba.Bundan bir önceki sayfadaki son mesajımda bi soru sormuştum.Onun hakkında bilgin var mı acaba?

Merhaba hocam. Dediğin olabilir diye düşşünüyorum ama bunun için kodlarla biraz uğraşmak gerek çünki ikisini sdcard yapsak usb bellek boşa düşer ikisinide SD card olarak görür ikisini extSdCard yapsak bu kezde diğeri boşa düşüyor ama bunla uğraşırım bir ara olumlu sonuç alırsam paylaşırım hocam

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Yani iki hafızayı da biçimlendirdikten sonra bu işlemi uygulayarak yer değiştircez.

Peki yer değiştirmek yerine, sd kartı da usb belleğe dahil edemez miyiz? Mesela 4 GB Usb bellek var. Hafıza kartı da 16 GB. Birleştirerek 20 GB yapmak mümkün müdür?

Biz kodları yazarken sd karta usb hedefini veriyoruz: usbye de sd kartınkini. sadece sd kartı usb göstersek diğeri ayn kalsa nasıl olur?

sonuçta işe yarıyor , çok dahice bir fikir :) directroy Bind uygulamasından çok çok iyi bir şey neyse ben derim ki pek mantıklı bir fikir değin cihazın genlerini kurcalamak başka hasarlara neden olabilir en mantıklısı ve en sağlıklısı ultra class10 32gb lık hafıza kartı gerçi biraz pahalı 80 tl civarı

- - - Eklendi - - -

benim dikkati çeken şu ana kadar en önemli özellikler

1 şebeke ;evet seninde dediğin gibi şebeke neti açtığında sorunluydu bir arkadaşta bunu dile getirmişti onu düzeltmişler

2 ram ;benim ram ilk başta 400 de idi biraz kurcaladım 550 biraz zorladım hep 600 ü bulmuştum :) ram olayı düzelmiş çok
kurcaladığım da 450 filan oluyor zorlarsan 500 mb gördüm ama genelde 400 450 ortalama bu da normal

3 şarj : gerçekten sorundu şimdi normal olmuş

4 alarm : alarm vakir gelmeden uyandığımda devre dışı bırakıyorum vakir geldiğinde gene çalıyordu şimdi düzelmiş:

5 ana menüde yaptığım değişiklikler teli kapattığımda hepsi gidiyordu şimdi o da düzelmiş

he bu arada o ücretsiz dediğin uygulama Blackmart Alpa mı ?

sahin_811

sahin_811

Üye

1 şebeke ;evet seninde dediğin gibi şebeke neti açtığında sorunluydu bir arkadaşta bunu dile getirmişti onu düzeltmişler

2 ram ;benim ram ilk başta 400 de idi biraz kurcaladım 550 biraz zorladım hep 600 ü bulmuştum :) ram olayı düzelmiş çok
kurcaladığım da 450 filan oluyor zorlarsan 500 mb gördüm ama genelde 400 450 ortalama bu da normal

4 alarm : alarm vakir gelmeden uyandığımda devre dışı bırakıyorum vakir geldiğinde gene çalıyordu şimdi düzelmiş:

5 ana menüde yaptığım değişiklikler teli kapattığımda hepsi gidiyordu şimdi o da düzelmiş

bende o kadar sorun yoktu valla hocam :D bide dediğim uygulama Blackmart Alpa değil hocam aptoide

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta işe yarıyor , çok dahice bir fikir :) directroy Bind uygulamasından çok çok iyi bir şey neyse ben derim ki pek mantıklı bir fikir değin cihazın genlerini kurcalamak başka hasarlara neden olabilir en mantıklısı ve en sağlıklısı ultra class10 32gb lık hafıza kartı gerçi biraz pahalı 80 tl civarı

- - - Eklendi - - -

Ya bende de hepsi düzelmiş. Ancak ana menü dediğin gibi kapatıp açınca hafıza kartında yükü olan uygulamaları kaldırıyor ve sadece dahili hafızadakiler kalıyor.Bende bu hata hala devam etmekte :/

Şu an için hafızada sıkıntım yok.Belki ileride yaparım ama :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hımm biraz inceledim benim bildiğimden bu daha iyi , yalnız konu aç diyecektim sana ama daha önce sitede açılmış :(

http://www.maxicep.com/android-genel/aptoide-market-buyrun-kesinlikle-is-gorur-649665.html

- - - Eklendi - - -

Ya bende de hepsi düzelmiş. Ancak ana menü dediğin gibi kapatıp açınca hafıza kartında yükü olan uygulamaları kaldırıyor ve sadece dahili hafızadakiler kalıyor.Bende bu hata hala devam etmekte :/

Şu an için hafızada sıkıntım yok.Belki ileride yaparım ama :)

evet ama bu hafıza kartını dahili hafıza yapınca olay çözülüyor şu an bende o sorun yok değişiklikler aynen kalıyor :)

hardal00

hardal00

Üye
Gonuldostu hocam sana cok soru sordum fakat birazda samsung driveri anlatsan nedir pcyemi telemi yuklenir bi link versende indirsek

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Gonuldostu hocam sana cok soru sordum fakat birazda samsung driveri anlatsan nedir pcyemi telemi yuklenir bi link versende indirsek

ne demek hocam rica ederim sorun değil paylaşmak güzel şeydir siz sorun biz yardımcı olalım olmayacaksak o zaman niye buradayız ki ? :) neyse şimdi soruna gelelim kies in samsung sitesinden en son final sürümü pc ye kur kies cihazı tanıyor ise bu samsung driverleri kendi yüklediği için bir daha yüklemene gerek yok buyur burada linki windows için indir diyor ona tıklaman yeterli

hardal00

hardal00

Üye
Hocam valla çok teşekkür ederim. Leptop tüketici haklarından hayırlısıyla gelsin deneyecez. Jelly beanı

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Saol hocam o zaman konu açmaya gerek yok yanıyorum yanıyorum bi fifa2012 yi indiremedim ona yanıyorum :D 1.5 GB nerdeyse çok fazla :D

ayıp ediyon be ya ! sen onu bana sor data dosyaları ile birlikte vereyim buyur sadece bu çalışıyor bizde data dosyasını wifi ile çek bulamazsan yarın ben veririm.

linke tıkla

sahin_811

sahin_811

Üye
ayıp ediyon be ya ! sen onu bana sor data dosyaları ile birlikte vereyim buyur sadece bu çalışıyor bizde data dosyasını wifi ile çek bulamazsan yarın ben veririm.

linke tıkla

Hocam ben aptoideden indiriyorum zaten önemli olan data dosyasını indirmek oda 1.5 GB a yakın :D ayrıca bu hangisi benim indirdiğim orjinal fifa 2012

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hocam ben aptoideden indiriyorum zaten önemli olan data dosyasını indirmek oda 1.5 GB a yakın :D ayrıca bu hangisi benim indirdiğim orjinal fifa 2012

evet orjinal fifa12 sitedeki bir çok fifa2012 var ama ne hikmetse bizim cihazlarda çalışmıyor ben başka bir siteden buldum bu bizim cihaza uyumlu olan ama 1gb bile yok bu ben denedim gayet iyi

sahin_811

sahin_811

Üye
evet orjinal fifa12 sitedeki bir çok fifa2012 var ama ne hikmetse bizim cihazlarda çalışmıyor ben başka bir siteden buldum bu bizim cihaza uyumlu olan ama 1gb bile yok bu ben denedim gayet iyi

Aptoide ile orjinalini indirdim 1.6 GB dı ve çok güzeldi daha doyamadan telle çok uğraştığım için format atmak zorunda kaldım format atınca silindi tekrar indirmem gerek :D

sahin_811

sahin_811

Üye
4.1.2 nin recovery modunu nasıl yükseltebiliriz bir bilgisi olan varmı ?

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Yeni çıkan sürümde yazdığım bir yazıyı seçip kopyalamayı bulamadım ben? Ben de mi bir hata var yoksa telde mi anlayamadım. Sizde de bu durum böyle mi?

sahin_811

sahin_811

Üye
Yeni çıkan sürümde yazdığım bir yazıyı seçip kopyalamayı bulamadım ben? Ben de mi bir hata var yoksa telde mi anlayamadım. Sizde de bu durum böyle mi?

Yazının üstüne çift tıkla hızlı olarak seçim ekranı geliyor ama 2.3.6 kopyalama konusunda daha iyidi bence.

Ayrıca hocam recovery menüyü yükseltmemiz mümkün mü bu sürümde bir bilgin varmı ?

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Yazının üstüne çift tıkla hızlı olarak seçim ekranı geliyor ama 2.3.6 kopyalama konusunda daha iyidi bence.

Ayrıca hocam recovery menüyü yükseltmemiz mümkün mü bu sürümde bir bilgin varmı ?
Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler. Bir bilgim yok şu an için. Zaman buldukça araştırıp onu da çözeriz burada :ok

sahin_811

sahin_811

Üye
Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler. Bir bilgim yok şu an için. Zaman buldukça araştırıp onu da çözeriz burada :ok

Hocam bulmamız lazım ram arttırmam gerek arttırmak içinde recovery modunu yükseltmem gerekiyomuş :)

Üst Alt