cemyrdkn
Üye
Ram arttırmak mıHocam bulmamız lazım ram arttırmam gerek arttırmak içinde recovery modunu yükseltmem gerekiyomuş![]()
Bulmamız lazım o zaman 
Ram arttırmak mıHocam bulmamız lazım ram arttırmam gerek arttırmak içinde recovery modunu yükseltmem gerekiyomuş![]()
Bulmamız lazım o zaman 
Ram arttırmak mıBulmamız lazım o zaman
![]()
Yahu arkadaşım ben bu dediklerinin hepsini tek tek yaptım ''Telefon yüklemeden sonra kendisini resetliyor.Bekleyelim'' yerine kadar geldim Telefonum açılmadı bende kablodan çıkardım hala açılmıyor telefon, ne yapmam gerekiyor ? Yardıma ihtiyacım var lütfen...
Yok arkadaşım garantiye yollıycaktım aradım Samsung u garanti dışı kalmış telefon orjinal güncellemesi olmadıgı icin... TEŞEKKÜRLER !
Yahu arkadaşım ben bu dediklerinin hepsini tek tek yaptım ''Telefon yüklemeden sonra kendisini resetliyor.Bekleyelim'' yerine kadar geldim Telefonum açılmadı bende kablodan çıkardım hala açılmıyor telefon, ne yapmam gerekiyor ? Yardıma ihtiyacım var lütfen...
ben ram i artırmak için bu konu üzerinde çalışıyorum ama henüz net bir başarı elde edemedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok yok telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Çökmüş telefon telefoncuya götürdüm yapmaya çalıcak bakalım.. Sizce yaparlar mı ?
wipe ve cache temizliklerini yapman gerekiyor yeni sürüme geçmeden öncede yapman gerekiyordu. eğer recovery moduna alabiliyorsan wipe ve cache temizliklerini yap açılır telefon
- - - Eklendi - - -
hocam ben netten böyle bir uygulamam buldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denedim sonuç :[/URL][/IMG]
hocam ben baya ilerledimde recovery olmadan şuan yapamamız mümkün değil. Çünki bizim yeni sürümde bi dosya eksikmiş ve henüz o dosya bizim sürüm için çıkarılmamış bu yüzden yapamıyoruz ne yazıkki a2sdGUI uygulamasını yükle hangi uygulama açılırsa sorun yok yapabilirz açılmazsa eksik dosyayı söylüyor zaten hocam
15o -200 mb swap alanı oluşturdu
hocam bunu senmi yaptın ? yapmak istediğimde buydu nasıl yaptığını açıklayabilirmisin ?[/QUOT
çok basit bir şekilde yaptım önce linkten bunun ücretsiz versiyonu indir kurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi kurulum ise :
optimal value denilen yere bas
autotun ve swap activ kutucuklarını işaretle
sonra nereye swap alanı oluşturayım diyecek ya dahili hafiza yada hafıza kartı karar senin
şimdi sen haklısın kurulum bitince uyarı veriyor kernel ile alakalı bazı şeylerin eksik olduğu hakkında o da olsa daha iyi olacağğını söylüyor neyse widgetlerden kısa yolunu oluştur oradan bak ne kadar free ram oluşturduğuna
Ben xda forumdan araştırdım bu kernel olayını sanırım buldum galiba bizim aradığımız sorunu ama yüklemedim daha tam olarak neyin ne olduğunu çözemedim istersen buraya bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok basit bir şekilde yaptım önce linkten bunun ücretsiz versiyonu indir kurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi kurulum ise :
optimal value denilen yere bas
autotun ve swap activ kutucuklarını işaretle
sonra nereye swap alanı oluşturayım diyecek ya dahili hafiza yada hafıza kartı karar senin
şimdi sen haklısın kurulum bitince uyarı veriyor kernel ile alakalı bazı şeylerin eksik olduğu hakkında o da olsa daha iyi olacağğını söylüyor neyse widgetlerden kısa yolunu oluştur oradan bak ne kadar free ram oluşturduğuna
Hocam ücretsizini geçtim prosunu indirdim o sorun değilde uyarı veriyor hocam ya yapmıyor bende sürekli hata mesajı veeriyor resimdeki gibi
bunun gibi hata veriyor ok diyorum arka close seçeneği geliyor close diyorum tekrar swap oluşturmaya çalışıyor sürekli bu işlemi tekrarlıyor bir türlü oluşturmuyor kernel ile alakalı olduğunu düşünüyorum hocam sen nasıl ypatın farklı bi kernel felan mı yükledin ? ayrıca prosunu istersen verebliirim hocam
yok yok bende de aynısı oluyor widgetlerden kısayolunu masa üstüne koy orada gösteriyor bu kernel olayını verdiğim linkten bak ben şu an inceliyorum
hocam sorun şuki program donuyor çıkmıyor programdan o yüzden olmuyor zaten kasıyo teli sonra program durduruldu diyor. Kernelin zip olanı bizim için rar olanı ilk çıkan versiyon için zip olanını indirttiricem arkadaşa denicem benim net çok yavaş bugün denerim kenelide hocam
malefes o dosya yüklenmiyor acaba biz dahili hafızayı hafıza kartı yaptığımız için mi ne olmuyor bir türlü yükleyemedim o zipli sistem uygulamasını
ne sorunlu bi versiyon bu ya hiç bi dosyası yok kerneli yok kafayı yicem ya. Ayrıca senin o resimde free 159 MB yazıyor ya seninkide olmamış hocam o normal boş alanın zaten o kadar dün bi forumda gördüm adamda 1401 MB free yazıyodu bi biz yapamıyoz bu romda hiç birşey olmuyor hocam

sorun o sistem dosyası var ya zipli olan SystemUI.apk bu uygulama tele yüklenmiyor hata veriyor sanırım bu bizim işimizi görecek ama yükleyemedim zaten eleman demiz fuuuul rom yani eksik olan kernelleri yükleyecek ama malesef olmuyor