gonuldostu82
Üye
Hocam aslında root atabilsem ben telefonu uçururumda root atamıyorum kaç gündür araştırıyorum adam gibi root atabilen biri yok hep bi sürü yoldan atmışlar bi kez denim dedim daha telefonu alalı ikinci günü rootlim dedim tel bi kapandı bida açılmadı 60 TL verip boot unu sildirdim 9070P ydi eskiden şimdi 9070 düze çevirttim bida root ile oynayıp telefonu bozmaktan korkuoyrum adam gibi yapıp tarif eden biri olursa yapıcam. Root attıktan sonra ben o ram i 200 MB da kadar bile düşürürüm daha önce gio dada yapmıştım 80 MB harcıyodu en fazla 120 MB harcıyodu gio ve flash desteği felan hepsi içindeydi.
Kısacası iki yol var hocam benim için biri bu versiyonunu ya almanyanın çıkarmasını bekliccem çünki en hızlı en az ram harcayan ve az şarj harcayan versiyonları hep almanya çıkarıyo yada diğer yol deediğim gibi root atmam gerek bildiğin bi root atma anlatımı varsa önerbilirsin hocam yada sen attıysan
hocam sende i9070p olan mı var yani nfc özelliği olan , sen o cihaza mı yükledin bu yazılımı ben mi yanlış anladım bu yazılım sizin cihazlar için olmadığını söylemiştik sorun ve problem çıkması normal keşke atmasaydın bu yazılım için root var ama o da poroblem çıkartır
bide eski versiyona nasıl geçebilirim söylersen çok 

yalnız daha iyi kullanabilmek için class10 16gb hafıza kartı almam gerekiyor galiba