Herhangi bir siteden video indirmek [ Rehber ]

Sponsorlu Bağlantılar

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir siteden video indirmek [ Rehber ]
Bu rehberde herhangi bir sitedeki video'yu cihazınıza kaydetmeyi göstereceğim.

HERHANGİ BİR SİTEDEN VİDEO İNDİRMEK
İlk önce android marketten ücretsiz bir uygulama indirmeniz gerek.

Bu uygulama sayesinde internetteki herhangi bir sayfanın kaynak kodlarına ulaşabiliriz.
Direk uygulamadan URL girip sayfanın kaynak kodunu indirebilirsiniz.

Fakat en iyi yöntem tarayıcıdan o internet sayfasına girin."Sayfayı Paylaş" basın ve "View Web Source" adlı uygulamayı seçin.Uygulama o internet sayfasının kaynak kodlarını gösterecektir.

Eğer çok fazla kod yoksa yavaş yavaş aşağıya inerek ".flv , .mpeg4,..." uzantılı linkler bulmaya çalışın.Genelde .flv'dir.Zaten linkler mavi renkli olduğunda kolayca bulabilirsiniz.Bulamazsanız uygulamanın seçeneklerinde "Search" fonksiyonu var.Uzantıyı yazıp o linki bulun.Linki tamamen kopyalayın.Tarayıcıya yapıştırın.Git tuşuna bastığınızda otomatik olarak indirme başlayacaktır.

Not : Genelde girdiğiniz sitenin mobil versiyonunu kullanmanızı öneririm.Mobil versiyonları çok fazla karışık olmaz dolayısıyla kaynak kodu kısalır.Bu sayede daha kolay bulabilirsiniz.

YOUTUBE'DAN VİDEO İNDİRMEK
Youtube'dan video indirmek için bir uygulamaya ihtiyacınız var.

Uygulamayı kurun.Açtıktan sonra youtube'ın mobil versiyonu ile karşılacaksınız.İstediğiniz videoyu açın.Daha sonra alt tarafta alta doğru bakan bir ok var.Yeşil renkli ve ya saydam bir ok.Ona basın.Burada videonun desteklediği çözünürlükler var.İstediğiniz çözünürlüğü seçin.Ardından program indirmeye başlayacaktır.Ayrıca program turbo hızla indiriyor.Bu sayede çok hızlı bir şekilde inecektir.

Uygulamayı sadece androidfreeware'den indirin.Bu uygulamayı çoğaltıp virüsle markete koyuyorlar.Dikkatli olun.

FVD - Free Video Downloader
Bu programda youtube'dan video indirmeye izin vermiyor.Ama diğer sitelerde işe yarayabiliyor.

Hazırlayan : BeanDeJean

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

epts

epts

Üye
Sağol

cukuleaks

Üye
Cok yararli olmus tesekkurler :oke:

hunter41

hunter41

Üye
tube mate yi yükledim programda sorun var protocol not found diyor....

Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
Eyvallah

kL4rN3tC1x6z9

kL4rN3tC1x6z9

Üye
kardes ilk söylediğin şekilde videonun linki çıkmıyo bi yardımcı olabilir misin

eren3546

eren3546

Üye
blackmart dan i.d.m yi kurun telefona
indirmek istedigin her seyi indirebirsiniz .

i.d.m
internet downloand manager

CasuS_87

CasuS_87

Üye
teşekkürler :)

kL4rN3tC1x6z9

kL4rN3tC1x6z9

Üye
blackmart dan i.d.m yi kurun telefona
indirmek istedigin her seyi indirebirsiniz .

i.d.m
internet downloand manager

kardeş yukledim ama hiç bişe indiremiyorum nasıl video indircem mesela ben dizimag yada ona benzer sitelerden videoları indirmek istiyorum nasl indircem

orzala70

orzala70

Üye
:maxicep:

Üst Alt