Internet Download Manager ile film indirmek (IDM)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Internet Download Manager ile film indirmek (IDM)
Internet Download Manager (IDM) programı ile film, video, fotoğraf, müzik gibi içerikleri çok basit ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Internet Download Manager programı tarayıcı eklentisi sayesinde Google Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer ve Safari gibi popüler internet tarayıcılar ile entegre şekilde çalışır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


İlk olarak resmi sayfasından Internet Download Manger programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kayıt olarak uygulamanın 30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz. İsteğinize göre 29.95$ karşılığında programın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz. Programı linkten indirebilirsiniz.



Internet Download Manager programının basit bir şekilde kurulumunu tamamladıktan sonra tarayıcınıza IDM Integration Module isminde bir uzantı ekleniyor. Bu uzantı sayesinde tarayıcınız üzerinden film, video gibi içerikli sitelerde karşınıza IDM ile indirme butonu çıkacak. Bu indirme butonunu kullanarak basit ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

IDM Integration Module tarayıcı eklentisi yüklenmemiş ise Google Chrome için IDM'nin kurulu olduğu IDMGCExt.crx dosyasını Chrome'un uzantı sayfasına sürükledikten sonra tarayıcı yeniden başlatmanız sorunu çözebilir. Firefox tarayıcısında ise her zaman en son sürüme sahip olduğunuzdan emin olmalısınız.
 

Ekli dosyalar

rear2011

rear2011

Üye
Yokmu bunun orjinal apk sı?
 


Üst Alt