Instagram'dan Nasıl Video veya Fotoğraf İndirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram'dan Nasıl Video veya Fotoğraf İndirilir?
Piyasaya çıktıktan çok kısa bir süre sonra milyonlarca kişi tarafından indirilen ve dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi haline geldikten sonra Facebook tarafından satın alınan Instagram şuanda en popüler fotoğraf paylaşma platformlarından bir tanesi olarak lider konumda yer alıyor. Günlük olarak milyonlarca fotoğraf ve videonun paylaşıldığı Instagram üzerinden ne yazık ki resmi olarak herhangi bir video veya fotoğraf indirme yöntemi bulunmuyor. Bu yazımızda sizler için instagram'dan nasıl video indirilir veya instagram'dan nasıl fotoğraf indirilir onları anlatacağım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İlk olarak eğer akıllı telefon veya bilgisayar üzerinden instagram hesabınıza giriş yaptıysanız kaydetmek istediğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü alabilir ve bu sayede fotoğrafı elde edebilirsiniz. Diğer bir yöntem olarak ise tıklayarak bilgisayarınız üzerinden sadece fotoğraf veya videonun bağlantısını kullanarak dosyaları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Elbette bu yöntem her zaman işe yaramayabilir. Çünkü gizli hesaplarda bu sitenin çalışmama ihtimali bulunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan eğer instagram videosu indirmek istiyorsanız bilgisayarınızdan instagram hesabınıza giriş yapın ve indirmek istediğiniz videonun olduğu sayfayı açın. Daha sonra sayfanın ana ekranı açıkken indirmek istediğiniz videoya sağ tıklayarak yeni sekmede aç seçeneğine tıklayın. Ardından tekrar sayfanın boş bir yerine sağ tıklayın ve "incele" seçeneğine tıklayın. Daha sonra sağ tarafta açılan menü üzerinden Media menüsüne tıklayın. Sonrasında videoya tıklayın ve video oynamaya başladığında sağ tarafta videonun dosyası görünecektir. Bu dosyaya sağ tıklayın ve Open New Tab yani yeni sekmede aç seçeneğine tıklayın. Daha sonra video ekranda oynarken tekrar sağ tıklayarak videoyu kaydet seçeneğine tıklayarak videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İlk başta biraz karışık gibi görünse de bir defa bu şekilde video indirirseniz sonraki instagram video indirme işlemlerinde çok daha hızlı bir şekilde videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu şekilde instagram üzerinden videoları ücretsiz ve hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirebilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Eğer iPhone veya Android cihazınız üzerinden instagram videolarını veya instagram fotoğraflarını indirmek istiyorsanız bunun için Google Play Store veya App Store uygulama mağazasında yer alan instagram downloader uygulamalarından herhangi birini kullanmanız gerekiyor. Açıkçası bu tarz uygulamalara pek fazla güvenmediğim için tavsiye etmiyorum. Özellikle instagram hesabınıza giriş yapmanızı isteyen uygulamalar olursa bunlardan uzak durmanızı öneriyorum.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt