1.4 TSI Seat Leon FR - 1.2 TSI Jetta Comfortline

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

çok ilginç biz arabayı aldığımızda ilk 2 ay neden basmayın MOTOR AÇMAYIN dediler acaba :hmmm
şöyle parçalar bi birbirine alşsın uyum sağlasın diye sonra kaptır gitsin :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

bence senin kullanıcağın arabaya limitör konulması şart :D gerçi ben sanki çok uslu durucam da :eller:
araba 2.000 km olana kadar zorlamam :D daha sonra gelsin "top speed" denemesi :eller:

OPC

OPC

Üye

araba 2.000 km olana kadar zorlamam :D daha sonra gelsin "top speed" denemesi :eller:

aslında varya sen çok rahat denersin sakaryadan çıkıyorsun direk otoban zaten normal günlerde anca kamyon olur yol boş olur oh pist gibi denersin :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

aslında varya sen çok rahat denersin sakaryadan çıkıyorsun direk otoban zaten normal günlerde anca kamyon olur yol boş olur oh pist gibi denersin :D
Bursa çevre yolu ideal :D 1.4 fiesta bile 170 yapıyor artık bu kaç yapar çok merak ediyorum :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

inşallah gönlünüze göre olur ama bak diyorum sedan araba almayın yani sen kullanıcaksan üstad :oke:
ben de diyorum ki ben kullancam kullanmasına da babam sedan istiyor benim istediği al diyemem ben ona gönlüne yatanı alsın ben kendime kendim alırken düşünürüm :)

MaxipmaN

Üye

Çok rahat mı tokatlıyor :) tamam beygir gücü olarak az olmasına rağmen astra motorunu geçiyor bu da daha kaliteli ve başarılı olduğunu gösterir ama pilotaj gibi faktörler önemli ve çok rahat demeniz biraz yanlış olur

geç oldu ama her turlu alır kısada uzunda tabi çok fark olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt