1.4 TSI Seat Leon FR - 1.2 TSI Jetta Comfortline

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pire0908

pire0908

Üye
jetta iyidir

MaxipmaN

Üye
dsg şanzıman sorun çıkarmasa bile bi çıkardı mı masraftan batarsınız :ehe opel hastası olarak astra diyemiyorum 140 hplik versiyonlar uzun oranlı şanzıman nedeniyle pek atak değil 180 likler yakıyor(bunlarda uzun şazımanlı) siz astralarda direkt enjeksiyon ve start stop sistemi var mı araştırın ona göre alınderim tabi makyajlı versiyonda
ayrıca 122 lik golf 140 lık astrayı çok rahat tokatlıyor

OPC

OPC

Üye
dsg şanzıman sorun çıkarmasa bile bi çıkardı mı masraftan batarsınız :ehe opel hastası olarak astra diyemiyorum 140 hplik versiyonlar uzun oranlı şanzıman nedeniyle pek atak değil 180 likler yakıyor(bunlarda uzun şazımanlı) siz astralarda direkt enjeksiyon ve start stop sistemi var mı araştırın ona göre alınderim tabi makyajlı versiyonda

Çok rahat mı tokatlıyor :) tamam beygir gücü olarak az olmasına rağmen astra motorunu geçiyor bu da daha kaliteli ve başarılı olduğunu gösterir ama pilotaj gibi faktörler önemli ve çok rahat demeniz biraz yanlış olur

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Çok rahat mı tokatlıyor :) tamam beygir gücü olarak az olmasına rağmen astra motorunu geçiyor bu da daha kaliteli ve başarılı olduğunu gösterir ama pilotaj gibi faktörler önemli ve çok rahat demeniz biraz yanlış olur
golf 1.4 tsı motorda 200 nm tork üretiyor :hmmm astra ?

- - - Eklendi - - -

jettanın 1.2 sine değil de 1.4 tsı olanına bakıyoruz artık. zaten golf ile motor aynı

OPC

OPC

Üye
OPC

OPC

Üye

:hmmm 1.4 tsı jetta highline 100 km kadar sürdüm (dayımın dediğim araba). yol tutuşu ve serilik son derece iyiydi

vw motorları taş gibi kimse kötüleyemez üstad :oke: paranın karşılığını motordan alıyorsun :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt