Enes
Üye
Yaa![]()
Dsg çok güzel olduğu kadar sorunları fazla olan bir şanzıman
faça şahin

Yaa![]()
Dsg çok güzel olduğu kadar sorunları fazla olan bir şanzıman

faça şahin![]()
![]()

güzel videoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

öyle düşünüyoruz da bakalımjetta iyidir

opel hastası olarak astra diyemiyorum 140 hplik versiyonlar uzun oranlı şanzıman nedeniyle pek atak değil 180 likler yakıyor(bunlarda uzun şazımanlı) siz astralarda direkt enjeksiyon ve start stop sistemi var mı araştırın ona göre alınderim tabi makyajlı versiyondadsg şanzıman sorun çıkarmasa bile bi çıkardı mı masraftan batarsınızopel hastası olarak astra diyemiyorum 140 hplik versiyonlar uzun oranlı şanzıman nedeniyle pek atak değil 180 likler yakıyor(bunlarda uzun şazımanlı) siz astralarda direkt enjeksiyon ve start stop sistemi var mı araştırın ona göre alınderim tabi makyajlı versiyonda
ayrıca 122 lik golf 140 lık astrayı çok rahat tokatlıyor
tamam beygir gücü olarak az olmasına rağmen astra motorunu geçiyor bu da daha kaliteli ve başarılı olduğunu gösterir ama pilotaj gibi faktörler önemli ve çok rahat demeniz biraz yanlış olurgolf 1.4 tsı motorda 200 nm tork üretiyor
Çok rahat mı tokatlıyortamam beygir gücü olarak az olmasına rağmen astra motorunu geçiyor bu da daha kaliteli ve başarılı olduğunu gösterir ama pilotaj gibi faktörler önemli ve çok rahat demeniz biraz yanlış olur
astra ?jettanın 1.2 sine değil de 1.4 tsı olanına bakıyoruz artık. zaten golf ile motor aynıdsg şanzıman sorun çıkarmasa bile bi çıkardı mı masraftan batarsınızopel hastası olarak astra diyemiyorum 140 hplik versiyonlar uzun oranlı şanzıman nedeniyle pek atak değil 180 likler yakıyor(bunlarda uzun şazımanlı) siz astralarda direkt enjeksiyon ve start stop sistemi var mı araştırın ona göre alınderim tabi makyajlı versiyonda
ayrıca 122 lik golf 140 lık astrayı çok rahat tokatlıyor
golf 1.4 tsı motorda 200 nm tork üretiyorastra ?
- - - Eklendi - - -
jettanın 1.2 sine değil de 1.4 tsı olanına bakıyoruz artık. zaten golf ile motor aynı
astra da 200nm üretiyor
1.4 tsı jetta highline 100 km kadar sürdüm (dayımın dediğim araba). yol tutuşu ve serilik son derece iyiydi
1.4 tsı jetta highline 100 km kadar sürdüm (dayımın dediğim araba). yol tutuşu ve serilik son derece iyiydi
paranın karşılığını motordan alıyorsun 
ben 1.4 tsı jettayı aldırırm bu gidişle
vw motorları taş gibi kimse kötüleyemez üstadparanın karşılığını motordan alıyorsun
![]()

ben 1.4 tsı jettayı aldırırm bu gidişle![]()

golf ün motoru bluemotion bide aslında yakıtı da daha düşük
ya jetta aldırıcağına golf aldır boşver sedanı bide golfe coilover koyarsın mis![]()

golf ün motoru bluemotion bide aslında yakıtı da daha düşük![]()

ama basınca canavar gibi yakıyo o motor
depoyu fulleyip türkiye turu atarsın![]()

ama basınca canavar gibi yakıyo o motor![]()

1.4 TSI motorda gönlüm
basmeycen o zaman zaten dizel alıcaksan basmeycen tam tasarruf yapıcan![]()
1.6 dizel 230 nm tork mu ? 1.4 200 nm tork mu? tabiki de benzin 
1.4 TSI motorda gönlüm1.6 dizel 230 nm tork mu ? 1.4 200 nm tork mu? tabiki de benzin
![]()
renault a üstüne para alsan binilmez
şu renault dizel de çok iyi 1.6 dCi energy 130 bg 320 nm tork