1.4 TSI Seat Leon FR - 1.2 TSI Jetta Comfortline

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
1.4 TSI Seat Leon FR - 1.2 TSI Jetta Comfortline
1.4 TSI Seat Leon FR (122 ps)-- 43.900 TL
1.2 TSI Jetta Comfortline(105 ps)-- 46.200 TL

Bu arabalara ilgisi olan, hakkında bilgisi olan birisi varsa yorum bekliyorum.. Yoksa da artık başka yerlerden araştırma yapacağız :)

- - - Eklendi - - -

Yok galiba :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
jettanin 1.2tsi ve 1.6 tdi modellerini kullandim. Muhteşem diyebilirim ama bu ikisi ayni segment araclar degil. Seat leonun rakibi golf omur ki o da lafta kalir golf onu kale bile almaz. Tabi maddi imkanlar neye elverirse ona yonelmek ayri bir olay. Ama ben bu ikisi arasindan secim yapmak zorunda olsaydim her turlu jettayi secerdim.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
jettanin 1.2tsi ve 1.6 tdi modellerini kullandim. Muhteşem diyebilirim ama bu ikisi ayni segment araclar degil. Seat leonun rakibi golf omur ki o da lafta kalir golf onu kale bile almaz. Tabi maddi imkanlar neye elverirse ona yonelmek ayri bir olay. Ama ben bu ikisi arasindan secim yapmak zorunda olsaydim her turlu jettayi secerdim.
Jetta 1.2 motor yüksek devirlerde kesiliyor diyorlar ayrıca ses yalıtımı ve malzeme kalitesi düşürülmüş şekline yorumlar var görmeden yorum da yapamıyoruz. Seat leon da küçük bi araba değil ha Jetta kadar büyük mü tabi ki değil ama genel olarak eleye eleye bu iki araç arasında kaldık. Focus da var ama fiyatları gerekten aşırı derecede yüksek ...

__xXx__

__xXx__

Üye
ben olsam leon u tercih ederdim dış malzemeler hemen hemen aynı 3 aşşağı 5 yukarı motor dayanıklıkları da aynı hatchback ve sedan araba karşılaştırılması yapılması biraz yanlış ama eğer bir aile için alınmıyorsa ben her zaman leon u tercih ederdim jetta yerine golf olsaydı fiyatları göz önüne alındığında yine de leon derdim zamanında leon kullandım gayette memnundum

• Beğen
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam leon u tercih ederdim dış malzemeler hemen hemen aynı 3 aşşağı 5 yukarı motor dayanıklıkları da aynı hatchback ve sedan araba karşılaştırılması yapılması biraz yanlış ama eğer bir aile için alınmıyorsa ben her zaman leon u tercih ederdim jetta yerine golf olsaydı fiyatları göz önüne alındığında yine de leon derdim zamanında leon kullandım gayette memnundum
genel olarak leon deniyor bakalım teşekküler yorumlar için

mr.bell

Üye
Jetta 1.2 motor fazla yükte yada 4 kişi diyelim, köy, yayla hatta sert yokuşlarda kesilebilir.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
OPC

OPC

Üye
Leon tercihim olurdu. Benden tavsiye 1.4T 2011-2012 Astralara bakın fikrinizi değiştirebilir :)

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah :) Gerçekten bu seçeneklerden başka düşünüyorsanız inceleyin şiddetle kuvvetle tavsiye ediyorum :)
Fiyat olarak biraz daha önde sanki opel ? sıkıntı bu :)

OPC

OPC

Üye

2013 Makyajlı kasa 1.4T Sport 48 bin olarak liste fiyatı pazarlıkla 46'ya iner? Biraz araç beklersiniz sıkıntı orda :)

Yalnız şöyle bir şey var 2. ellerde makyajsızlar çok makul şuan piyasa düştü baya

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
pazarlık payını 2.000 tutmazlar diye düşünüyorum ben.. Ama daha araştırmak gerek ben bakayım ona da :)

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya şu isim vermeyeyim de jetta'nın hb versiyonu olan aynı markanın aracının şuan dizel highline fiyatını gördün mü :D
68.000 mi o :oha:

- - - Eklendi - - -

dsg şanzıman ile ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt