920 nin fiyatı özelliklerine göre uygun turkcellinde pahalı felan sattığı yok fiyatı heryerde aynı zaten 1600-1650 arası ben 1600 e aldım mesela çorum timdenarkadaşlar size sormak istediğim var türkcelden 1650 tl ye lumia 920 alacam.bazı sitelerde okudum türkcell çok pahalı satıyor diyenler var cihazın fiyatı 1100 1200 tl olacak diyorlar sizce bu doğrumudur.beni bilgilendirebilirmisinz
evet ekranda ekran koruyucu var ve ilk haftalarda böyle bir sorun yaşamıyordum bir hafta kadar önce farkettim bu sorunu. sebebinin ekran koruyucu film olduğunu mu düşünüyorsunuz
Gece bazı fotolar cektimde , flaş açıkken bazen fazla patşııyor yan kısım baya bozuluyor . Gece çekiminde böyle dalga dalga duruyor foto çekmeden önce sanki tv ekranına tutmuş gibi o odaklanmadan mı kaynaklıdır
meraba arkadaşlar benim şarjım çok hızlı bitiyo. günboyu enfazla 30 mesaj atmışımdır müzik oyun internet hiçbirşey yapmadım ve kalan %23. neden bu kadar hızlı tüketiyor acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir de bunu dene İbrahim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Qr code okuyucu yüklemiştim Nokia QR diye bir program Okumuyor şöyleki google dan göresellerde qr code diyince code lar çıkıyor onları okuyor ama normal ürünlerde okumuyor örn fatura gelmiş üzerinde Qr code var okumuyor el kremi okumuyor vs hiç okuduğunu görmedim bunlar nerde okuyor yada program mı arızalı

Bende Nokia qr kullanıyorum bugüne kadar aksaklık çıkarmadı çatır çatır açıyor hepsini![]()
![]()
arkadaşlar L920 bugün aldım, telefonun şarzı tamamıyla bitti ve saat 2de şarja taktım saat kaçta şarjdan çıkarabilirim..?
saygılar..
Bana kalırsa saat 20:00 gibi şarjdan çekmeniz yeterli olur.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.