Verizon yeni bir üst seviye Nokia Lumia cihazı mujdeledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman 920 alınır abi bu kadar da ince düşünmeye gerek yok zaten çıktığından beri milletin kafasının etini yedim 920 920 diye almazsam ayıp olur ;)
hayırlısı diyecem gidip alacam inşaAllah
peki şimdiki sorum şu: siyah almayı düşünüyorum siz ne dersiniz.?
bir de bu telefonun fiyatı niye hiç düşmez htc 8x teknosada 1300 lira
geçtim 1300ü 1500e düşsün bari yavv
saygılar..

fiyatinin duşmemesinin sebebini stephan elop aciklamişti tekrarliyim; aslinda lumia920 icin geleneksel fiyat indirimi zamani geldi fakat stok sıkıntısı yaşanması sebebiyle henuz piyasaya surulemeyen ulkeler fazla. Cihaza cok buyuk bir talep var bu ortamda indirim icin gerekli ortam oluşmadi. Bu şu demek bu kadar talep goren bir urunden biraz daha fazla para kazanmayi duşunuyoruz. İndirim buyuk ihtimalle mart ayinda olucaktir.

drangela61

drangela61

Üye

fiyatinin duşmemesinin sebebini stephan elop aciklamişti tekrarliyim; aslinda lumia920 icin geleneksel fiyat indirimi zamani geldi fakat stok sıkıntısı yaşanması sebebiyle henuz piyasaya surulemeyen ulkeler fazla. Cihaza cok buyuk bir talep var bu ortamda indirim icin gerekli ortam oluşmadi. Bu şu demek bu kadar talep goren bir urunden biraz daha fazla para kazanmayi duşunuyoruz. İndirim buyuk ihtimalle mart ayinda olucaktir.

anladım hocam marta kadar bekleyebilsem diğer telefonu beklerdim zaten ama şunu biliyorum ben telefonu aliim 1 2 hafta sonra bir yerlerde düştüğünü görürüm :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
anladım hocam marta kadar bekleyebilsem diğer telefonu beklerdim zaten ama şunu biliyorum ben telefonu aliim 1 2 hafta sonra bir yerlerde düştüğünü görürüm :S
öyle de düşünerek hareket edilmez ki o dediğin ihtimal her zaman her an var. şu an lumia sadece turkcell ve nokialarda olduğu için hep fiyatı sabit yoksa teknosada vatanda saturnde filan da satılmaya başlandığında böyle bi iki günlük indirimlerini bile görebiliriz s3teki gibi. illa her hafta bunun gibi yerlerden 1400e s3 bulunabiliyo normalde 1700 1600ken. sen cuma 1600e alırsın cumartesi indirim haftasonu olur vs...

drangela61

drangela61

Üye
öyle de düşünerek hareket edilmez ki o dediğin ihtimal her zaman her an var. şu an lumia sadece turkcell ve nokialarda olduğu için hep fiyatı sabit yoksa teknosada vatanda saturnde filan da satılmaya başlandığında böyle bi iki günlük indirimlerini bile görebiliriz s3teki gibi. illa her hafta bunun gibi yerlerden 1400e s3 bulunabiliyo normalde 1700 1600ken. sen cuma 1600e alırsın cumartesi indirim haftasonu olur vs...

aynen hocam ben de tam bundan bahsediyorum ben yarın gidip alsam ertesi gün indirimde görürsem şaşırmam ama artık bekleyecek sabrım da kalmadı telefon çıktığından beri bekliyorum hem parasal durumu halletmek için hem de 21 ocakta türkcelle olan sözleşme bitsin diye bitti ama hala bir gelişme yok hepsiburadada olsun hızlıalda olsun fiyat aynı
bakalım en geç 1 şubat cuma gününe kadar bekleyebilirim diye düşünüyorum olmadı hayırlısı diyecem gidip alacağım yapacak bir şey yok gibi ;)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hocam keşke 27 Şubat'a kadar bekleyip en azından yeni tasarımı görseydiniz yada fiyat indirimine gidilmesini.

Gerçi fiyat indirimine gidilmesi Mart ayını bulabilir ama :)

drangela61

drangela61

Üye
Hocam keşke 27 Şubat'a kadar bekleyip en azından yeni tasarımı görseydiniz yada fiyat indirimine gidilmesini.

Gerçi fiyat indirimine gidilmesi Mart ayını bulabilir ama :)

düşünmüyor değilim bu yüzden kafam hala çok karışık ama yaza kadar bekleyebilir miyim onu bilmiyorum eğer marta kadar beklersem o saatten sonra da almam gibime geliyor beklerim herhalde :S
ciddi ciddi kafam karışmış durumda n900 kullanıyordum l920 alacağım diye onu da sattım şu an elimde 2600 var bu telefonla nereye kadar :S
nabacam ben yavv :bilmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de aynı durumdayım Samsung C3200'e kaldım :)

Dün siyahını inceledim,porticolu yeni seri gelmiş ürün.Heryerini kurcaladım.Ekranı sağlam,ışık sızmıyor,sallayınca ses gelmiyor,kulaklık ve usb girişleri çok çok sağlam,kamerası daha da canavar olmuş.Üstelik 1700TL + %10 hediye çekiyle vereceklerdi ama Şubat'ın 27'sindeki cihazı görüp öyle karar vermek için bekliyorum :)

drangela61

drangela61

Üye
Ben de aynı durumdayım Samsung C3200'e kaldım :)

Dün siyahını inceledim,porticolu yeni seri gelmiş ürün.Heryerini kurcaladım.Ekranı sağlam,ışık sızmıyor,sallayınca ses gelmiyor,kulaklık ve usb girişleri çok çok sağlam,kamerası daha da canavar olmuş.Üstelik 1700TL + %10 hediye çekiyle vereceklerdi ama Şubat'ın 27'sindeki cihazı görüp öyle karar vermek için bekliyorum :)

hımm nerede hocam o fiyat ve hediye çeki ben Zonguldak'tayım öyle bir şey görmedim
bir de porticolu olması iyi olmuş
marta kadar bekleyeceğim diyorsunuz yani peki marta kadar bekledikten sonra ve yeni modeli gördükten sonra l920 alır mısınız yine :S

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eğer yeni cihazın fiyatı 2000TL üzeri olur ve sadece ufak düzeltmeler gelirse tabi ki NL920 alırım.Bence çok sağlam ve hoş bir cihaz.Gerek donanımı gerek yazılımı küçümsenemeyecek derecede.Hayranlığım ve lumiaşkım var :)

Ama yeni cihazın güçlü,estetik ve makul olacağını tahmin ediyorum.Tek dezavantajımız Türkiye'deki fiyatı ve geliş tarihi olabilir(sadece ihtimal)

drangela61

drangela61

Üye
Eğer yeni cihazın fiyatı 2000TL üzeri olur ve sadece ufak düzeltmeler gelirse tabi ki NL920 alırım.Bence çok sağlam ve hoş bir cihaz.Gerek donanımı gerek yazılımı küçümsenemeyecek derecede.Hayranlığım ve lumiaşkım var :)

Ama yeni cihazın güçlü,estetik ve makul olacağını tahmin ediyorum.Tek dezavantajımız Türkiye'deki fiyatı ve geliş tarihi olabilir(sadece ihtimal)

işte beni de düşündüren de bunlar eğer çok fazla değişiklik olmayacaksa boşuna beklemiş olacağız bir de dediğiniz gibi çıkış tarihi belli değil l920 amerikada ne zaman çıkmıştı bilginiz var mı oradan doğru bir tahminde bulunabiliriz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte beni de düşündüren de bunlar eğer çok fazla değişiklik olmayacaksa boşuna beklemiş olacağız bir de dediğiniz gibi çıkış tarihi belli değil l920 amerikada ne zaman çıkmıştı bilginiz var mı oradan doğru bir tahminde bulunabiliriz

8 kasımda amerika'da 21 kasımda Türkiye'de satışa çıktı.

drangela61

drangela61

Üye

8 kasımda amerika'da 21 kasımda Türkiye'de satışa çıktı.

o zaman yeni modelin de gelmesi gecikmeyecektir ve ben şöyle düşünüyorum madem nokia 1 yıldan önce yeni telefon çıkaracak o zaman bunu rakibinin karşısına çıkartacaktır yani s4ün karşısına
s4ün de en geç haziranda çıkacağını düşünürsek nokia da en geç haziranda yeni modeli çıkartacaktır
şimdi önümüzde iki seçenek var ya alacağız ya bekleyeceğiz eğer bekleyeceksek bize telefon lazım 2600la gitmez bu iş ama yazın sattığımda bana çok zarar ettirmeyecek bir model olmalı :S

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok ta fark olmamış.Ayrıca tahminlere göre gelecek cihaz kimsenin umutlarını boşa çıkarmayacak.Bence beklemeye değer :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman yeni modelin de gelmesi gecikmeyecektir ve ben şöyle düşünüyorum madem nokia 1 yıldan önce yeni telefon çıkaracak o zaman bunu rakibinin karşısına çıkartacaktır yani s4ün karşısına
s4ün de en geç haziranda çıkacağını düşünürsek nokia da en geç haziranda yeni modeli çıkartacaktır
şimdi önümüzde iki seçenek var ya alacağız ya bekleyeceğiz eğer bekleyeceksek bize telefon lazım 2600la gitmez bu iş ama yazın sattığımda bana çok zarar ettirmeyecek bir model olmalı :S

sana üçüncü bir seçenek sunalım o zaman tabi maddi imkanın varsa.

şimdi bir lumia920 alıp eylul'deki Nokia worldde tanıtılması muhtemel cihazı bekleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
drangela61

drangela61

Üye

sana üçüncü bir seçenek sunalım o zaman tabi maddi imkanın varsa.

şimdi bir lumia920 alıp eylul'deki Nokia worldde tanıtılması muhtemel cihazı bekleyebilirsin.

yani gerçek amiral gemiyi diyorsunuz değil mi hocam..?
maddiyatı bir şekilde halledebilirim inşaAllah ama zararım ne kadar olur sizce.?
sonuçta 10 ay için 1650 lira vermiş olacağım..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:ehe Bu bence çok daha güzel bir plan.Hem 1400 TL civarında bir NL920 olacak hem de Eylül ayında piyasayı sarsacak derecede bir canavarın sahibi olacaksın :)

drangela61

drangela61

Üye
:ehe Bu bence çok daha güzel bir plan.Hem 1400 TL civarında bir NL920 olacak hem de Eylül ayında piyasayı sarsacak derecede bir canavarın sahibi olacaksın :)

1400 liraya nasıl olacak..? 1650 liradan aşağı göremedim henüz :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu anda ikinci elleri 1200-1300 civarlarında satılıyor. Sıfır alıp ikinci elde satarsanız zararınız çok olur ama ikinci el bir tane alıp o zamana kadar idare ederim derseniz 200tl civarında zararınız olur.

drangela61

drangela61

Üye
şu anda ikinci elleri 1200-1300 civarlarında satılıyor. Sıfır alıp ikinci elde satarsanız zararınız çok olur ama ikinci el bir tane alıp o zamana kadar idare ederim derseniz 200tl civarında zararınız olur.

:hmmm şimdi işler hepten karıştı güvenebileceğim ikinci el nereden bulacağım..?
arkadaşlar telefonunu satan var mı..? talibim de ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt