Verizon yeni bir üst seviye Nokia Lumia cihazı mujdeledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Verizon yeni bir üst seviye Nokia Lumia cihazı mujdeledi

Son günlerde en çok konuşulanların başında Nokia'nın yeni üst seviye windowsphone8 akıllı telefonunun ne zaman gelegidir.
CES2013 tüketici elektroniği fuarına katılmayacağını açıklayan Nokia MWC2013 kongresine odaklanacağını açıklamıştı.

Dün The Verge'un Microsoft muhabiri olan Tom Warren attığı bir tweette "Üst seviye Nokia Lumia sahibi olmak isteyen Verizon kullanıcıları yakında çok mutlu ol olucaklar" dedi. Bu bilgi bir anda MWC2013'te üst seviye bir Lumia cihazı duyurulacak ve Amerika pazarına Verizonun taşıyıcılıgında girecek düşüncesini akla getirdi.

Sizce Nokia MWC2013'te bir üst seviye Lumia cihazı duyurmalı mı?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
920'de ki sorunlardan sonra sorunsuz ve daha iyi bi cihaz şart...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bence çıkarmasın yeni bir cihaz demek bizim 2. sıraya inmemiz demek nokıa yeniden doğmak başarı elde etmek istiyorsa iyi reklam ve mevcut lumialardaki sorunları halletmeli uygulama konusunda bian önce eksiklerini geliştirmeli bu benim şahsi düşüncem tabiki artık usandım yok android, yok ios ,yok win8 olan bize oluyor biz türkiye olarak neden adam akıllı bi telefon üretemiyoruz çokmu zor bu iş şöyle bir düşünüyorumda telefona verdiğim paralarla iyi bir araba alırdım galiba :vur

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
cesurpolis61 tamamen katılıyorum çok haklısın :okey:

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
evet sorunsuz ve tüm eksikleri tamamlanmış bir cihaz şart bence ekran biraz büyümeli HD 1080p çekime sounrood seslede eşlik edicek olması bunu da HDMİ kablo ile ekrana aktarmak çok harika olurdu benim bir fikrim daha var çoğumuz tel gece yanımıza koyup saate bakarız bir projesyonla tavana yansıtsalar yani teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım daha aklıma gelmeyen sizinde vardır arkadaşlar aklınızda bir şeyler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bana kalırsa Lumia 920'nin satışlarını baltalama olasılığı var.
Bence Şubat'ta tanıtıp Mayıs'ta çıkarmak yerine; Mayıs'ta tanıtıp Temmuz-Ağustos gibi çıkarsa daha iyi olur.
Hem o arada Lumia 920 satış grafiğini iyi kötü tamamlamış olur, eksiklikleri de giderilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence Şubat'ta tanıtıp Mayıs'ta çıkarmak yerine; Mayıs'ta tanıtıp Temmuz-Ağustos gibi çıkarsa daha iyi olur.
Hem o arada Lumia 920 satış grafiğini iyi kötü tamamlamış olur, eksiklikleri de giderilir.

Haklısın arada biraz zaman olmalı arka arkaya çıkınca satışlar doğrudan etkilenir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bir bakıma dogru ama şöyle bir satış stratejisiyle iki cihaz da birbirini tetikler; şubat sonunda yeni lumia tanitilip mayista satişa cikarilacagi zaman geleneksel nokia indirimi lumia920'ye uygulanarak fiyati 1300 seviyelerine cekilerek yeni lumia 1700 seviyelerinden satişa cikarsa iki cihaz da satiş sıkıntısı yaşamaz, wp8 ve Nokia isteyenler fiyatina gore bu iki cihazdan birine yonelir.

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar benim şubat ayının başında 920 alma düşüncem var şimdi bunu duyunca bi an düşünmem gerekti sizce ne yapmalıyım 920yi de çıktığı günden beri almak istiyorum ama mayıs ayında yeni bir model çıkarsa ikinci cihaz durumuna düşecek
kararsız kaldım ve kafam karıştı :S

edit: ve s3 haziranda çıkmışken s4 mayıs gibi çıkacak yani 1 yıl üzerine eğer nokia 6 ayda yeni bir model çıkarırsa bu çok da iyi olmaz diye düşünüyorum..

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
aynen ya bu kadar hızlı bir şekilde yeni cihaz çıkarmak lumia 920 alanlara haksızlık olur, sonuçta iphonelar samsung galaxyler 1 1,5 yıl aralarla çıkıyor lumialar 6 ayda bir olcaksa çok saçma :/

uMTOku

Üye
Açık konuşmak gerekirse öyle bir durumda bu telefonu satarım bir daha da elime almam müşteri kaybıdır en iyi bu konuda apple
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de bu konuda çok kararsız kalıyorum.

Düşündüğümde Lumia 920 benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.En üst model olması çok ta canımı yakmaz ama aldıktan 3 ay sonra yeni bir cihaz daha iyi özelliklerle çıkarsa haliyle üzülürüm.

Gördüğünüz gibi hala net bir karar veremedem o yüzden bu kararsızlıkla bir seçim yapmadan Şubat'taki haberleri bekliyorum :)

drangela61

drangela61

Üye
acaba bu konuda bizi aydınlatabilecek birisi var mı..?
ya da en azından önerisi olan ne yapmamız gerektiği hakkında..?
fikirler tartışılarak doğruya ulaşırız diye düşünüyorum..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
acaba bu konuda bizi aydınlatabilecek birisi var mı..?
ya da en azından önerisi olan ne yapmamız gerektiği hakkında..?
fikirler tartışılarak doğruya ulaşırız diye düşünüyorum..

Eğer aceleniz yoksa ve sabredebileceğinizi düşünüyorsanız bekleyin derim ben.
Yeni amiral gemi Lumia 920'ye göre pek çok yönden daha iyi olacak.
En azından alüminyum kasa olursa polikarbonattaki gibi kolay ısınma sorunu olmayacaktır.
Ancak ülkemize gelmesi yaz aylarını bulur diye tahmin ediyorum.
(Mayıs'tan sonra muhtemelen).

drangela61

drangela61

Üye

Eğer aceleniz yoksa ve sabredebileceğinizi düşünüyorsanız bekleyin derim ben.
Yeni amiral gemi Lumia 920'ye göre pek çok yönden daha iyi olacak.
En azından alüminyum kasa olursa polikarbonattaki gibi kolay ısınma sorunu olmayacaktır.
Ancak ülkemize gelmesi yaz aylarını bulur diye tahmin ediyorum.
(Mayıs'tan sonra muhtemelen).

hocam bunu dedin hepten ikilemde kaldım şimdi kaç aydır 920 920 diye yaveliyorum ve sabredecek halim de kalmadı ama bu durum fena halde kafamı bulandırdı..
nabacam bilmiyorum :S
eğer karar verebilirsem haftaya alıyorum inşaAllah ama karar verebilecek miyim işte onu bilmiyorum :(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dün gelişen bir haberi aktarayım yeni konu yapmama gerek yok sanırım :)

Verge Nokia'nın kod adı 'Laser' olan ve Lumia 920'nin farklı bir versiyonu olan amiral gemisinin bu yıl verizon ile geleceğini belirtiyor.

Catwalk modelinden ayrı olarak düşünülen bu yeni cihazın Microsoft tarafından önemli bir pazarlama desteği ile yeni amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek.

MWC 2013'e sadece bir kaç hafta kaldığını düşünürsek Nokia'nın yeni amiral gemsinin neredeyse bu olduğunu söyleyebiliriz.Ancak Nokia cephesinden hala resmi bir açıklama gelmiş değil.

Umarım MWC 2013 beklentilerimizi boşa çıkarmaz
:)

drangela61

drangela61

Üye
Dün gelişen bir haberi aktarayım yeni konu yapmama gerek yok sanırım :)

Verge Nokia'nın kod adı 'Laser' olan ve Lumia 920'nin farklı bir versiyonu olan amiral gemisinin bu yıl verizon ile geleceğini belirtiyor.

Catwalk modelinden ayrı olarak düşünülen bu yeni cihazın Microsoft tarafından önemli bir pazarlama desteği ile yeni amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek.

MWC 2013'e sadece bir kaç hafta kaldığını düşünürsek Nokia'nın yeni amiral gemsinin neredeyse bu olduğunu söyleyebiliriz.Ancak Nokia cephesinden hala resmi bir açıklama gelmiş değil.

Umarım MWC 2013 beklentilerimizi boşa çıkarmaz
:)

hocam farklı bir versiyon derken hemen hemen aynı özelliklerde olup da mesela kasa mı farklı olacak veya birkaç özellik eğer çok farklı olmayacaksa 920yi de alabilirim
yaa bir de şöyle bir şey var diğer tüm telefonların fiyatı düşüyor bunda hiçbir gelişme yok..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Catwalk kod adlı cihazın alüminyum kasalı ve ince olacağı belirtildi.Son çıkan söylentilere göre 920T'deki mimari kullanılarak(adreno 320) 41mp sensör ile sürüleceği söylenmişti.

Kesin bir bilgi olmamakla birlikte sadece bu söylentilerle yolumuzu görmeye çalışıyoruz.Sanırım Şubat 27'de herşey açıklığa kavuşacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verizona çıkıcak üst segment cihaz lumia820&822' lumia920&922 tarzında sadece değişik bir versiyon olucak. Aralarında çok büyük bir fark olmayacak.

drangela61

drangela61

Üye
verizona çıkıcak üst segment cihaz lumia820&822' lumia920&922 tarzında sadece değişik bir versiyon olucak. Aralarında çok büyük bir fark olmayacak.

o zaman 920 alınır abi bu kadar da ince düşünmeye gerek yok zaten çıktığından beri milletin kafasının etini yedim 920 920 diye almazsam ayıp olur ;)
hayırlısı diyecem gidip alacam inşaAllah
peki şimdiki sorum şu: siyah almayı düşünüyorum siz ne dersiniz.?
bir de bu telefonun fiyatı niye hiç düşmez htc 8x teknosada 1300 lira
geçtim 1300ü 1500e düşsün bari yavv
saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt