Yeni üst seviye bir Lumia cihazının görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni üst seviye bir Lumia cihazının görselleri ortaya çıktı
Microsoft da bos durmuyor bakalım :eller:

Lumia serisinde yeni modeller Microsoft üzerinden gelmeye devam ederken, Nokia, zamanı tasarım ile yeni bir cihazın görselleri ortaya çıktı


Akıllı telefon pazarında her gün farklı firmalar yeni modellerini sunmaya devam ederken, özellikle Android üzerinde çalışan cihazlar çok fazla sayıda gelmekte. Diğer önemli bir işletim sistemi ise Windows Phone olurken, bu işletim sistemini geliştiren Microsoft, Lumia modelleri ile karşımıza geliyor ve çok yakında bazı yeni modeller duyurabilir.



Genellikle son dönemde üreticiler metal kasa içeren üst seviye modeller sunmaya başlarken, yine de LG gibi bazı firmalar hala üst seviye ve amiral gemisi modellerini polikarbonat malzemeden üretilen kasalar ile sunmakta.

Yeni bir Lumia akıllı telefona dair bazı görseller ortaya çıtı ve bu görsellere baktığımızda, görsellerde yer alan ve Lumia 735’i oldukça andıran bu yeni cihaz ayrıca kamerası ile ön plana çıkan Lumia 1020’ye benzer bir tasarım içerirken, polikarbonat malzeme içeren kasa ile geleceğini söyleyebiliriz.

Kesin olmayan bilgilere göre bu yeni akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Yonga seti olarak ise Qualcomm’un sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemcili Snapdragon 810 yonga setinden güç alacak.



Cihaz Lumia 950’nin ya da Lumia 850’nin önceki prototip tasarımlarından bir tanesi olabileceği de kaydedilmekte.

Baktığımızda ekranın daha önce bilgiler gelen Lumia 940 ile aynı olduğu görülse de yonga seti ise iddialar ile örtüşmüyor. Ayrıca Nokia logosu önde ve arkada görülmekte. Eski form ile yeni donanımın bir araya geldiği cihaz hakkında çok fazla bilgi ise bulunmuyor.

Yeni üst seviye bir Lumia cihazının görselleri ortaya çıktı - MaxiCep
 


Emre

Üye
Prototip çok eski.
 
Son düzenleme:
hikmet366

hikmet366

Üye
Bu telefonlar isiniyor mu merak Ettim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt