Sızan Görseller Nokia Android Telefonun Tasarımını Ortaya Çıkardı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızan Görseller Nokia Android Telefonun Tasarımını Ortaya Çıkardı
Nokia markası ile gelecek yeni Android telefonlar hakkında yeni bilgiler geldi. Ortaya çıkan yeni görseller, Nokia Android telefonun tasarımını ortaya çıkardı.



Nokia markası akıllı telefon pazarına dönmenin hazırlıklarını yapıyor. Son olarak ortaya çıkan bazı görsellerde Nokia markasını taşıyan yeni akıllı telefonun gövdesi ve bazı bileşenleri yer aldı. Ortaya çıkan bu görseller, yeni akıllı telefonun tasarımı hakkında da önemli ipuçları veriyor. Görsellerdeki telefon piyasaya sunulana Lumia modellerine benzemiyor ve büyük ihtimalle Android işletim sistemi ile pazara sunulmaya hazırlanan yeni modele ait.

http://www.maxicep.com/nokia-android-telefonlar-2017-ikinci-ceyreginde-geliyor
Nokia Android Telefonlar 2017 İkinci Çeyreğinde Geliyor
Yeni görseller metal gövde ve arka kamerayı ortaya çıkarıyor. Tasarımda ise ince meral çerçeve ve kavisli köşeler dikkat çekiyor. Telefonun arka yüzü ise tek elle kolay tutuş için kavisli bir şekilde tasarlanmış. Ortaya çıkan görüntülerdeki telefonun daha önce bilgilerini paylaştığımız Nokia markalı üç modelden birine ait olduğu düşünülüyor.

Nokia Android Telefon Fotoğraf Galerisi

Daha önce paylaştığımız haberlerde Nokia markalı iki üst seviye Android akıllı telefonun hazırlık aşamasında olduğunu belirtmiştik. Daha sonra gelen bilgilerde ise Nokia D1C kod adlı cihazın Android bir tablet olduğu ortaya çıkmıştı.

HMD Global, lider reklam ajansı Mother ile anlaşmıştı. Mother ise yaptığı duyuru ile ilk Nokia akıllı telefon global tanıtım etkinliğinin 2017 yılında düzenleneceğini belirtmişti. Üst düzey bir Microsoft yetkilisi de Nokia Android akıllı telefonların 2017 yılı ikinci çeyreğinde geleceğini açıklamıştı. Görünüşe bakılırsa ilk Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonlar Dünya Mobil Kongresinde gün yüzüne çıkabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: gokturk_28 ve BLasTeaR


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ocak yada Şubat Diyorlar Bakalım
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
ya ocak ta şubatta tanıtır ya da bir üst seviye model ile birlikte mwcde
hele sd830 bi çıksın tam olarak görürüz
Orta seviyede olsa üstde olsa olması gerekenden daha pahalıya geleceği için buraya umarım Nokia donanımdan(ekran batarya hoparlör vs.) kısmaz
madem verecem parayı tam olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Bi fark yaratması lazım diğerlerine göre. Yine o arkada Nokia yazıyor diye gidip almayacağım. Bi kere pişman oldum zaten. :kotu:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt