Verizon yeni bir üst seviye Nokia Lumia cihazı mujdeledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
1400TL seviyesinde yeni Lumia çıkınca indirim ile satılacağını düşünüyorum NL920 için.

drangela61

drangela61

Üye
1400TL seviyesinde yeni Lumia çıkınca indirim ile satılacağını düşünüyorum NL920 için.

hocam zaten yenisinin çıkmasını bekleyebilsem yenisini alırdım ama sorun bu işte beklemek sıkıntı elimde telefon da kalmadı :(

- - - Eklendi - - -

ben samimi bir soru sormak istiyorum çünkü artık bu işi uzatmayım diyorum sizin de başınızı ağırtıyorum..
lumia 920yi alsam haziranda keşke der miyim..?
bu sorunun cevabı benim için önemli yoksa bu hafta alıyorum inşaAllah..

bu soruyu herkese soruyorum..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Evet.Sorun beklemek,bekleyebilmek :)

Siyah Lumia'm kuzu kuzu orada yatıyor ve ben ona ulaşamıyorum.Kalabalığın içinde bir rafta beni bekliyor ama onu oradan kurtaramıyorum :sarıl:

drangela61

drangela61

Üye
Evet.Sorun beklemek,bekleyebilmek :)

Siyah Lumia'm kuzu kuzu orada yatıyor ve ben ona ulaşamıyorum.Kalabalığın içinde bir rafta beni bekliyor ama onu oradan kurtaramıyorum :sarıl:

aynen öyle..
peki hocam bu portico güncellemeli olduğunu nereden anlayacağız..?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sürüm numarasından anlaşılabiliyor.

1232.5951.1249.1001(yada 1002) olduğunda portico güncellemesinin gelmiş olduğunu anlayabiliyoruz.

Özellik olarak ta en çabuk şekilde Wi-Fi ayarlarında "Ekran kapalıyken Wi-Fi açık tut" şeklinde bir seçenek çıkıyor.

drangela61

drangela61

Üye
Sürüm numarasından anlaşılabiliyor.

1232.5951.1249.1001(yada 1002) olduğunda portico güncellemesinin gelmiş olduğunu anlayabiliyoruz.

Özellik olarak ta en çabuk şekilde Wi-Fi ayarlarında "Ekran kapalıyken Wi-Fi açık tut" şeklinde bir seçenek çıkıyor.

:hmmm anladım alırken dikkat etmeye çalışırım
bu arada az önce l920 yi biraz kurcalama fırsatı buldum
15 16 yaşında bir gençteydi dedim az ver bakiim bir kez daha cezbetti beni
ısınma sorunu var mı dedim evet arka tarafta oluyor dedi ki bu çocuk oyun falan da oynamıyormuş bu derece fazla mı bu ısınma sorunu yavv :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt