arkadaşlar bu cihaza sahip bir kişi bana backup dosyasını verebilrmı yazılımın ? oldugu gibi lazsım bana direk bnımkne atıp kurtarmam için ?
gooapple v5 3g diye itelendi de değilmiş
Phone Model:
Parrot
Brand:
Mediatek
CPU Hardware:
MT6573
CPU Model:
ARMv6 Processor
CPU Frequency:
634.06 MHz
Screen Resolution:
320x480
......
Android Version:
2.3.5
Build Number:
ALPS.GB.FDD2.MP.V3.9
Kernel:
Linux version 2.6.35.7 (root@microhand-server) (gcc version 4.4.3 (GCC) #1 PREEMPT Thu Jun 28 14:01:43 CST 2012
BB Chip: MT6573
MS Board. : lightning73_gg
Modem Ver. : MAUI.11AMD.W11.37.SP.V2, 2011/10/14 02.55
UBoot Ver. : 2010.06
......
telefonun detaylarında yazan bu, root falan için usb sürücüsünü hallettim de sd kart içeriğine giremiyorum
arkadaşımda bu telefonun android 4 sürümlüsü var ondan bi yedek alıp buraya koymaya çalışacağım belki işinizi görür bu arada wapiwapi arkadaş bu programların apk ve kullanışlarını paylaşırsan büyük bi sorunu çözmüş olursun![]()
bilgisayar cihazı görüyor, sürücüler de yüklü gözüküyor, root işlemi falan da yapılabiliyor, bilgisayarımda da gözüküyor ama girilmiyor erişilemiyor diyor
ayarlarda usb debugging açık, başka da bir ayar yok bildiğim kadarıyla
cihazda ios teması yüklü halde, ben bunu normal android temasına nasıl çevirebilirim?
arkadaşımda bu telefonun android 4 sürümlüsü var ondan bi yedek alıp buraya koymaya çalışacağım belki işinizi görür bu arada wapiwapi arkadaş bu programların apk ve kullanışlarını paylaşırsan büyük bi sorunu çözmüş olursun![]()
mediatek parrot
orjinal romu bulup flaşlamalıyım
) şeklinde romlar ile satılıyor. Gerçeği 2.3.5'tir. Diğerleri Fake. En stabil ROM ise Türkçe karakter hatası olmayan (Seat yerine Saat) yazan Rom'dur. Bu Rom'da 3G görüntülü konuşmada çalışır.