ARAS KARGO Kullanmayın !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
ARAS KARGO Kullanmayın !!!!
Arkadaşlar bu konuyu sizi bilgilendirmek için açıyorum benim düştüğüm duruma sizde düşmeyin isterim Evim ile kargolanan yer arasında 100 km olmasına rağmen 4 gündür kargo gelmedi anlamadım gitti. kargo takibinde hala taşınıyor diyor Geçen yine kullandım kargomun kutusu ezilmişti ve hiç üzerlerine alınmadılar :off: zabıtta tutmadı kesinlikle tavsiye etmem :( Eğer sizde kargonuzun başına bir şey gelmesini istemiyorsanınz arası kullanmayın ben 2 kere kullandım pişman oldum Benim düştüğüm duruma düşmeyin.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ne oldu ki

Samet.25

Arada olur böyle seyler magdur olacagını sanmıyorum ama ptt kargo güzel bence

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu Aras kargonun değil senin kullanmış olduğun şubesinin sorunu. Bende aynı sorunları Yurtiçi kargoyla yaşadım ve sorun yaşadığım şubeyi merkeze şikayet ettim. Telefonla arayıp ilgilendiler ama beni tatmin edemediler.

Şubeyle evimin arasında 10km uzaklık var ama benim evimin bulunduğu bölgeye haftada sadece cumartesi günü kargo dağıtımı yapılıyormuş. İnternetten ekran kartı aldım Yurtiçiyle gönderdiler 5 gün beklemek zorunda kaldım, 2 gün daha beklemem gerekiyordu dolmuşa atlayıp gittim aldım geldim.

Yılbaşı için yine internetten hediyelik eşya aldım, yine Yurtiçine verildi 1 günde İstanbul'dan Adana'ya geldi ama 4 gün boyunca şubede bekledi.

Geçen hafta internetten bir lamba beğendik onu ısrarla Aras'tan vermelerini istedim 3. gün elime ulaştı mesela. Senin yaşadığın yerle alakalı bu durum genelleme yapmak yanlış olur.

Legendary.

Legendary.

Üye
Bu Aras kargonun değil senin kullanmış olduğun şubesinin sorunu. Bende aynı sorunları Yurtiçi kargoyla yaşadım ve sorun yaşadığım şubeyi merkeze şikayet ettim. Telefonla arayıp ilgilendiler ama beni tatmin edemediler.

Şubeyle evimin arasında 10km uzaklık var ama benim evimin bulunduğu bölgeye haftada sadece cumartesi günü kargo dağıtımı yapılıyormuş. İnternetten ekran kartı aldım Yurtiçiyle gönderdiler 5 gün beklemek zorunda kaldım, 2 gün daha beklemem gerekiyordu dolmuşa atlayıp gittim aldım geldim.

Yılbaşı için yine internetten hediyelik eşya aldım, yine Yurtiçine verildi 1 günde İstanbul'dan Adana'ya geldi ama 4 gün boyunca şubede bekledi.

Geçen hafta internetten bir lamba beğendik onu ısrarla Aras'tan vermelerini istedim 3. gün elime ulaştı mesela. Senin yaşadığın yerle alakalı bu durum genelleme yapmak yanlış olur.

Aynen Mod.'um.Şubenin yetersizliği yüzünden Adını duyurmuş bir kuruluşu kötüleme yapmak yanlış olur :hmmm

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar bu konuyu sizi bilgilendirmek için açıyorum benim düştüğüm duruma sizde düşmeyin isterim Evim ile kargolanan yer arasında 100 km olmasına rağmen 4 gündür kargo gelmedi anlamadım gitti. kargo takibinde hala taşınıyor diyor Geçen yine kullandım kargomun kutusu ezilmişti ve hiç üzerlerine alınmadılar :off: zabıtta tutmadı kesinlikle tavsiye etmem :( Eğer sizde kargonuzun başına bir şey gelmesini istemiyorsanınz arası kullanmayın ben 2 kere kullandım pişman oldum Benim düştüğüm duruma düşmeyin.

Her sube ayni degil babam calisti hic oyle birsey yoktu benim babamin subesinde bu sorun her kargoda olur

- - - Eklendi - - -

http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/webform_aras.aspx burdan sikayet edebilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben kütahyanın ilçesindeyim istanbuldan kargo geldi 1 günde herhangi bi sıkıntı olmadı daha sonra yine geldi paketi öyle bir bantlamışlarki zor açtım arasta sıkıntı yaşamadım bağlı olduğunuz şubede sorun olmalı.

messevim

messevim

Üye
ups den şaşma

CasuS_87

CasuS_87

Üye
aras kargoda sorun yaşayan arkadaşlarım vardı .. genelde ürünler ezik vb. geliyor ..

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
abim askerde şu anda biz yurtiçi kargo kullanıyoruz gayet güzel 2. gününde bursadan kütahyada olmuş oluyor

m542tf

m542tf

Üye
şubeyle alakalı mng kargo da benim kargoyu kaybetti hatta sistemlerine teslım edıldi dıye giriş yapmışlar. Şubeye soruyorum teslim tutanağı nerde diye bulamadılar. Merkezi aradım ilgilenmediler bile. Şimdi internetten birsşey alacak olduğum zaman önce kargo şirketine bakıyorum mng ise hiç bulaşmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt