Nokia'dan 41MP Pureview Lumia920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Haber için :tşk:

ecel54

ecel54

Üye
ya yemişim ben onun dosya boyutunu ben orda dosya boyutuna takılmıyorumki adamlar basta 41mp deyip insanın istahını kabartıyolar sora da internetten bakınca kataloğa görünce sensörü soku yasıyolardır belliki demek istedğim insanın hevesini kaçırmada uzman olmaya baslıyor nokia :D :D
3 mp içinmi bu kadar laf :D

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
açık konuşmak gerekirse kamerayı çok kullanan biri olmadığım için aletin çıkması 920nin ucuzlayacak olması konusunda beni sevindirir ancak :ehe

man20

man20

Üye
omg! Süper bi haber bu. Nokia'dan beklenilen bi telefon.

alical33

alical33

Üye
Bizimkilerde fiyat düşmez inşallah ya değiştirirrdik belki

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hızlı telefon çıkartmak pek iyi değil müşterilerin elindeki cihazlar çabuk değer kaybederse modeller eskirse müşteri kaybı olur bence

.Murat.

.Murat.

Üye
bu nokia dijital kamera işine girse nikon canon ne yapar?:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Akıllı telefon :kıskıs:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
lumia almayi çok istiyorum fakat uygulamaların azliği beni çok korkutuyor :D telefonda uygulama denemeyi çok severim ben :D bu arada haber için :tşk:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya beyler ben karne gununde lumia 920 alıcamda nolur yardım edin. Bu çıkacak 6 yenı lumia 41 mp lik hariç 920 den guzelmi olur? 4 çekirdekli filan olurmu? Yazılımsal fark olurmu? Nolur yardım edin. İkna olmam lazım 920 yi almam lazım?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya beyler ben karne gununde lumia 920 alıcamda nolur yardım edin. Bu çıkacak 6 yenı lumia 41 mp lik hariç 920 den guzelmi olur? 4 çekirdekli filan olurmu? Yazılımsal fark olurmu? Nolur yardım edin. İkna olmam lazım 920 yi almam lazım?

Yılın ilk yarısında Lumia 920'nin üstünde sadece "tek model" çıkması bekleniyor.
Diğerleri muhtemelen Lumia serisini zenginleştirecek orta ve alt segmentler olacaktır.
Yazılımsal olarak fark olmaz ancak elbetteki onlar daha güncelleştirilmiş WP8 ile çıkacaktır.
Lumia 920'nin üstü olarak çıkacağı tahmin edilen modelde tam olarak kaç çekirdekli işlemci kullanılacağı bilinmiyor.
Ancak donanımı ne olursa olsun, Şubat ayında tanıtılsa bile Nisan sonu-Mayıs başından önce satışa sunulması beklenmiyor.
Yani yeni amiral gemiyi almak istiyorsan 5 ay kadar daha sabretmen gerekecek.
O kadar bekleyemem diyorsan Lumia 920 hazır bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt