NOKİA:19/09/2013 12:00 bu tarihi onemli olarak kaydedin

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NOKİA:19/09/2013 12:00 bu tarihi onemli olarak kaydedin

Nokia resmi Facebook sayfasından yaptığı duyuruyla yeni cihaz lansmanları için Eylül ayının işaret etti

11 Temmuz'da 41MP Pureview kameralı EOS kod adlı yeni bir Lumia cihazı tanıtması neredeyse kesinleşen Nokia yeni duyuru için de bir tarih verdi. Bu tarih sonbahar dönemine denk gelmesiyle ayrı bir önem kazanıyor zira Microsoft da Windows phone8 için yeni ve büyük güncellemesini bu tarihlerde hazırlamış olacak. Bu sayede Nokia'nın tanıtımını yapacağı cihaz veya cihazlar HD ekran çözünürlüklü,quad core işlemcilere sahip olabilir. Bu arada Nokia'nın 5.5" civarlarında düşük donanımlı orta sınıf bir Phablet hazırlığı yaptığını da belirtelim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
11 Temmuz'u sırf yeniden keşfedeceğimiz şu Zoom konusu için merakla bekliyorum. :tşk:

symbianbelle

symbianbelle

Üye
microsoft wp yi nokianın eline bıraksa daha hızlı gelişirdi...güncelleme konusunda ağır davrandığı için nokianın elini kolunu bağlıyor...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
microsoft wp yi nokianın eline bıraksa daha hızlı gelişirdi...güncelleme konusunda ağır davrandığı için nokianın elini kolunu bağlıyor...

ağır diyoruz ama şu anda 3 tane güncelleme paralel olarak hazırlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güzel haberler gelir inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
saynesim

saynesim

Üye
Bekliyelim görelim

kursat99

kursat99

Üye
Nokia artık beklentileri hiç düşürmüyor. 2013 un 2. yarısı mükemmel geçecek. :D:D

PureFood

PureFood

Üye
Her zamanki lafım; Bomba patlayacak :D

serinaga

serinaga

Üye
:eller: , Sabırsızlıkla bekliyoruz ...

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer bombayı gerçekten patlatabilirler.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Lobin12

Lobin12

Üye
:oha2:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Hayılısı :naughty:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi. Bu gibi çok önemli günler için konunun en başına bir geri sayım ekranı koyulsa nasıl görünür? :P yada yapılabilirliği olan bişi midir?

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi. Bu gibi çok önemli günler için konunun en başına bir geri sayım ekranı koyulsa nasıl görünür? :P yada yapılabilirliği olan bişi midir?
Bence gereksiz ve yanlış olur çünkü bu kadar abartırsak yeni bir mayıs vakasına tüm kapıları açmış oluruz. Ondan sonra forumda bir yorum savaşı başlar :D:D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
O değilde Doğum Günüm :kıskıs:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
size bir şey söyliyeyim mi arkadaşlar 11 temmuz değil 32 temmuzda gelse değişen hiç bir şey olmayacak 41 mp yeni cihaz için yorum yapamam nedir n edeğildir tam bilmiyoruz ama 920 ve alt segment için göreceksiniz bu günün tarihinide unutmayın değişen hiç bir şey olmayacak olan bizim verdiğimiz paralara oldu

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben kısa vadeli bir gelişme beklemiyorum ama a daha uzun vadede çok daha iyi olur derim

pissed26

pissed26

Üye
herşey sabırla olacak diye düşünüyorum bir iki sene sonra bunları hatırlayıp gülebiliriz arkadaşlar :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
L920'nin üst modeli çıkar.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
önemli olan tabii benim fikrim her şeyi zamanında yaşayabilmek şöyle izah edeyimki örneğin 2600 tl verdim beko led tv aldım kahretsinki 3 ay sonra 3dli internetli tvler çıktı ve ben şimdi bu özelliklerden yararlanamıyorum evet elektronik olayında bu son mudur diyemiyoruz her gün yeni bir özellik çıkıyor gelelim lumia mıza tamam iyi has güzel aldık iyi yada kötü ama neden biz bu bir yıl sonrası yada 6 ay sonrasında ilk başta olması gereken özellikleri görmedik hep 1-0 yenik neden kalıyoruz demem şuki evet gelecek güncelleme var ama bu bugünün standartlarında olması gerekendi zaten hatırlayın n8 imiz vardı scandinav, pr1,anna belle bir çok güncelleme aldı geriye baktığımızda ne değişti n8 yine malum n8 şimdi yeni cihazlar var emin olunki bir çoğumuzda lumialar terini bir başkasına bırakacak yaşayacak sak biz nokıayla her şeyi zamanında yaşatsınlar geç gelen mutluluğun saadeti olmuyor yani

Üst Alt