Meraktan olan bir soruu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Meraktan olan bir soruu??
İnternetten Lg L5 E612 olarak bu model çıkıyor acaba benim telefonum mu sorunlu bu sol üstte bişey var küçük bende yok ondan :/ meraktan yani soruyorumm

bnerdem

bnerdem

Üye
o üstte ki şey sensör. büyük ihtimalle sende ki e612 modelidir. e610 ve e617 modellerinde orada sensör bulunmakta. bizimkinde de sensör var tabi ki ama dışarı da gözükmüyor.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
o üstte ki şey sensör. büyük ihtimalle sende ki e612 modelidir. e610 ve e617 modellerinde orada sensör bulunmakta. bizimkinde de sensör var tabi ki ama dışarı da gözükmüyor.
şimdi bişey sorucam komik olucak :D Bende sensör yok mu :D sensör dedğin şeyi biliyorum anlamadım ya :D

bnerdem

bnerdem

Üye
var tabi ki de. telefonu döndürdüğünde otomatik olarak algılıyor. odur sensör.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
var tabi ki de. telefonu döndürdüğünde otomatik olarak algılıyor. odur sensör.
anladım ya var zaten biliyodum o küçükşey oymuş demekki :D bizimki gizli yani hoommmmm :) teşekkürlerrr

enver_techno

enver_techno

Üye
Bir ekranı döndüren hareket sensörü olur, bir de telefon aramalarında yüzün ekrana temas etmesin diye ışık sensörü olur. Cihazın sol üst köşesindeki aramalar için kullanılan sensör. Diğeri cihazın içinde olur o gözükmez.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Bir ekranı döndüren hareket sensörü olur, bir de telefon aramalarında yüzün ekrana temas etmesin diye ışık sensörü olur. Cihazın sol üst köşesindeki aramalar için kullanılan sensör. Diğeri cihazın içinde olur o gözükmez.

o arama dedğn bende de var kulağıma koyunca kapanıyo ekran çekince ekrangeliyo ama o simge yok bende :) :)

enver_techno

enver_techno

Üye
o arama dedğn bende de var kulağıma koyunca kapanıyo ekran çekince ekrangeliyo ama o simge yok bende :) :)
Ekranın altında Gizli tasarım yapılmıştır o zaman :) Görünmüyorsa tek yol o. :) Bazı cihazlarda sensör cihazın üstünden baktığında gözükmüyor. :D

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi

Ekranın altında Gizli tasarım yapılmıştır o zaman :) Görünmüyorsa tek yol o. :) Bazı cihazlarda sensör cihazın üstünden baktığında gözükmüyor. :D

öyle ya da böyle var yani tamam :D sağolasın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt