Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meraktan olan bir soruu??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gggg1994
Üye
Konu Sahibi
Meraktan olan bir soruu??
İnternetten Lg L5 E612 olarak bu model çıkıyor acaba benim telefonum mu sorunlu bu sol üstte bişey var küçük bende yok ondan :/ meraktan yani soruyorumm
bnerdem
Üye
o üstte ki şey sensör. büyük ihtimalle sende ki e612 modelidir. e610 ve e617 modellerinde orada sensör bulunmakta. bizimkinde de sensör var tabi ki ama dışarı da gözükmüyor.
o üstte ki şey sensör. büyük ihtimalle sende ki e612 modelidir. e610 ve e617 modellerinde orada sensör bulunmakta. bizimkinde de sensör var tabi ki ama dışarı da gözükmüyor.
anladım ya var zaten biliyodum o küçükşey oymuş demekki bizimki gizli yani hoommmmm teşekkürlerrr
enver_techno
Üye
Bir ekranı döndüren hareket sensörü olur, bir de telefon aramalarında yüzün ekrana temas etmesin diye ışık sensörü olur. Cihazın sol üst köşesindeki aramalar için kullanılan sensör. Diğeri cihazın içinde olur o gözükmez.
Bir ekranı döndüren hareket sensörü olur, bir de telefon aramalarında yüzün ekrana temas etmesin diye ışık sensörü olur. Cihazın sol üst köşesindeki aramalar için kullanılan sensör. Diğeri cihazın içinde olur o gözükmez.