701 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahkus

Üye
    Konu Sahibi
701 yardım
Merhabalar. çok acil yardım lütfen dün gec 701 e bir antivirüs yükledim. sabah tel açtığımda açıldı ama donup kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum ne kapatabiliyorum ne de menülere girebiliyorum saatlerce bekledim ama bişey yapamıyorum pc ye bağlayınca silerim dedim onuda 701 içerisi boş görünüyor nokia suite den deneyeyim dedim ama olmuyor. acil yardım??
not. eset mobil secrty var kaspersky yükledim ama birde enson mobile securty diye anti virüs yükledim bunu yükleyince gitmiş ne yapmam lazım

akondd

akondd

Üye
hard format at hack ile uğraşırken benim başıma da gelmişti

ahkus

Üye
    Konu Sahibi
hard format at hack ile uğraşırken benim başıma da gelmişti
denedim fakat takılıp kalıyor bataryaı cıkartınca kapanıyor (hard format. yanılmıyorsam <menü tuşu+ kamera tuşu + ses azaltma> tuşuy du sanrım) hard formatı anlatırsanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

Merhabalar. çok acil yardım lütfen dün gec 701 e bir antivirüs yükledim. sabah tel açtığımda açıldı ama donup kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum ne kapatabiliyorum ne de menülere girebiliyorum saatlerce bekledim ama bişey yapamıyorum pc ye bağlayınca silerim dedim onuda 701 içerisi boş görünüyor nokia suite den deneyeyim dedim ama olmuyor. acil yardım??
not. eset mobil secrty var kaspersky yükledim ama birde enson mobile securty diye anti virüs yükledim bunu yükleyince gitmiş ne yapmam lazım

sonunda sorunu çözdüm pc den girip antivirüsleri sildim. düzeldi ohhh bee

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten antivirüs gereksiz birşey telefonu boşuna yordun geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...