radyoaktif
Üye
N8 Videolarda hışırtı sorunu
Arkadaşlar iyi günler. Daha 5 aylık, garantiden sıfırını gönderdikleri N8 telefonumda 2 hafta öncesine kadar olmayan bir sorun tespit ettim. Video çektikten sonra izlediğimde, ortamda hiç gürültü olmamasına rağmen sanki kasırga esiyormuş gibi hışırtı sesi oluşuyor. Videoyu çekerken herhangi bir gürültü yok, ama izlerken zulüm.
2 hafta önce "kurtuluş40 N8 Belle Refresh 111.040.1511" CFW'yi yükleyinceye kadar böyle bir sorunum yoktu. Tesadüf mü bilmiyorum ama bu CFW yi yükledikten sonra farkettim bu durumu. Ama bu CFW'yi benden başka yükleyen arkadaşlarda böyle bir sorun olmamış olacak ki kimse bu durumdan bahsetmemiş. Demekki sorun benim telefonda.
Üstelik bir sorun gibi görünen durum daha dikkatimi çekti. Oda "Dokunmatik ekran titreşimi" Eskisi gibi gür ve stabil değil. Daha çok sönük ve bozuk gibi titriyor artık. Zaten titreşimi kullanmam ama bir deneyeyim dedim tatmin olmadım. Acaba hiç kullanmadığım için paslandı mı ne yaptı
Bir N8 daha bulsam titreşimleri karşılaştırıcam da bu şimdilik önemli değil.
Telefon garantiden sıfır geleli daha 5 ay oldu gözüm gibi bakarım. Konuşmalarda sorun yok. Sorun nedir anlamış değilim, garantinin bitmesine 1 ay felan kaldı sanırım. Eğer garantilik bir durum olduğu kanısına varırsam hemen gönderirim. Konu ile ilgili fikirlerinizi almak istedim.
Bahsettiğim sorunu daha iyi anlamanız açısından video çektim buyrun;
[video=youtube;dC-PQynpTM0]http://www.youtube.com/watch?v=dC-PQynpTM0&feature=youtu.be[/video]
Birde ses kaydı yaptım. Ses kaydında da aynı gürültü söz konusu;
2 hafta önce "kurtuluş40 N8 Belle Refresh 111.040.1511" CFW'yi yükleyinceye kadar böyle bir sorunum yoktu. Tesadüf mü bilmiyorum ama bu CFW yi yükledikten sonra farkettim bu durumu. Ama bu CFW'yi benden başka yükleyen arkadaşlarda böyle bir sorun olmamış olacak ki kimse bu durumdan bahsetmemiş. Demekki sorun benim telefonda.
Üstelik bir sorun gibi görünen durum daha dikkatimi çekti. Oda "Dokunmatik ekran titreşimi" Eskisi gibi gür ve stabil değil. Daha çok sönük ve bozuk gibi titriyor artık. Zaten titreşimi kullanmam ama bir deneyeyim dedim tatmin olmadım. Acaba hiç kullanmadığım için paslandı mı ne yaptı
Bir N8 daha bulsam titreşimleri karşılaştırıcam da bu şimdilik önemli değil.Telefon garantiden sıfır geleli daha 5 ay oldu gözüm gibi bakarım. Konuşmalarda sorun yok. Sorun nedir anlamış değilim, garantinin bitmesine 1 ay felan kaldı sanırım. Eğer garantilik bir durum olduğu kanısına varırsam hemen gönderirim. Konu ile ilgili fikirlerinizi almak istedim.
Bahsettiğim sorunu daha iyi anlamanız açısından video çektim buyrun;
[video=youtube;dC-PQynpTM0]http://www.youtube.com/watch?v=dC-PQynpTM0&feature=youtu.be[/video]
Birde ses kaydı yaptım. Ses kaydında da aynı gürültü söz konusu;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız