nokia 701 şarjı durduğu yerde bitiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maliaslan

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 şarjı durduğu yerde bitiyor..
3g telefon bekleme durumunda şarjı bitiyor araştırdım ve bütün ayarları kapadım ama şarj bitiricek herşeyi kapalı bul'daki şebeke arama kapalı wifi kapalı nfc kapalı söylenen bi çok şey kapalı ama durup dururken şarj bitiyor 3g modu açık çekmeme gibi bir sorunda yok evde kesin olarak sebebi ne olabilir format atmadan önce böyle değildi..şimdi diceksiniz ki gsm de kullan ama 3g de biten şarj gsm de süresini azaltmıcak mı bu sebep? battery monitor 10 saat diyo avarage ama 1 saatte bitiyor..

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
3g de şarjı hayvan gibi yiyor gsmde olursa 2 katı daha fazla gidecektir şarjın şahsen her zaman tasarruf modunu açık tutuyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
batarya kaç mah 1300 mah olması gerekiyor

maliaslan

Üye
    Konu Sahibi
evet 1300mah şarj yüzde 20'di ve 1 saatte durduğu yerde bitti ve tel kapandı!! tuhaf ya ne yapmam gerek anlayamadım!

asigsasi

asigsasi

Üye
aynı bataryayı aynı telefon dan varsa dene acaba sorun telefonda mı yoksa batarya da mı anlarsın yada yan sanayi batarya al dene o bile hemen bitmez yan sanayi batarya 1200 mah tır orjinal batarya alma

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
batarya kalibrasyonu yaptın mı hiç? veya pil kaç senelik?

- - - Eklendi - - -

aynı bataryayı aynı telefon dan varsa dene acaba sorun telefonda mı yoksa batarya da mı anlarsın yada yan sanayi batarya al dene o bile hemen bitmez yan sanayi batarya 1200 mah tır orjinal batarya alma

sakın ha..yan sanayi bataryayı karıştırmayın..üç kuruş kar edeceğim diye şarjı 3 saat bile gitmeyen bir bataryayı tercih etmeyin sakın..nokia shoplarda 59 liraya orjinal pili var.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşım 8 tl yan sanayi ve emin ol 3 saatten fazla gidiyor orjinal batarya da al derdim fakat sorunun nerede olduğunu öğrenmesi için yan sanayi batarya al dedim

- - - Eklendi - - -

belki arkadaşın bataryası sağlam bunu en iyi yöntem aynı telefondan bulup denemesi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​8 lira yan sanayi ama orjinal kadar uzun ömürlü olmuyor yani orjinal 2 sene gidiyorsa yan sanayi en fazla 1 sene gider..tabi kendi kararı biz fikrimizi söyleriz anca

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim ben de aldım yan sanayi sadece telefon da sıkıntı olursa kullanırım diye sabit kullanacak değilim benim deney bataryam olarak duruyor

maliaslan

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 ve c7 de de bu sorunu yaşadım telefonla hiç birşey yapmazken bitmesi çok sinir bozucu bir durum arkadaşlar c6 01 de ovi suitten yazılmını yeniden yükledim ve düzelmişti diye hatırlıyorm c7de uğraşmadım bile sattım teli bu 701 de aynı sorun nedir bu şarj meselesi telfon orjinal batarya orjinal batarya 2 saat önce fabrika ayarlarına geri yükleyi denedim ve saat 1.03 2 saat oldu şarj yüzde 10 ve bitip kendiliğinden kapanmadı SORUN NERDE ANLAYAMDIM yazılımda mı donanımdamı deneyecek batarya ve telfonda yok maalesef...sanırım fabrika ayarı geri yükle yapınca düzeldi GİBİ!

- - - Eklendi - - -

yan sanayi ürünü ücretsiz verselerde kullanmam ki sizde tercih etmeyin çok zorda kalmadıkça 5tllik 5 tane alacagına 50 tl 1 tane al iyisini al.

asigsasi

asigsasi

Üye
tabiki bende yan sanayi ürünleri tavsiye etmiyorum fakat ben aldım bu tür olaylar da denemek amaçlı yoksa sabit kullanacak değilim

kraliletisim

Üye
Bende 701 kullanıyorum genelde 24 saat internette dolşıyorum ve müzik dinliyorum şarjı 4-5 saatte tükeniyor. Ekran parlaklığını düşük seviyede tutuyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​deneme için alındıysa tamam.cihazın üstünde tutulmasına karşıyım o tip bataryaları :)

mustafasen

mustafasen

Üye
birde kullandığınız şarj aleti yan sanayi ise iyi doldurmuyor şoklama yapıyordur onada dikkat etmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt