Temanın linkini vereyim bilemiyorum reklamdan sıkıntı yaşarmıyız ancak dedeğin gibi hoş buyur kardeşim
acele etme istersen.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim facebook hesabım. Arkadaş olarak ekle konuşuruz. Menü grid olayını bende istemiştim ama modlar hatalı oluyor. Bikaçtane denemiştim. Ama bakarız tabi.
- - - Eklendi - - -
bu arada verdiğin resimdeki tema çok güzelmiş. Adını biliyonmu?
Ne demek dostumçok saol kardeşim. 10 numara adamsın![]()

öyle bir sorunla karşılaşmadım ..kardeşim Tactile Feedback çalışmıyor , nokia splash screen çalışmıyor , hafıza kartının varlığı gözükmüyor bunların sebepleri nedir ?
tuşlarda bugda var
Orjinal cwf deki saat widget'ı şu ana kadar yapılmış en iyi widget ve en fazla beğeni alanı bunun için sadece bi güncelleme yapmak saçma olur başka çalışmalarımız olacak saatin beyazını ve orjinal nokia digitali ekleyerek farklı fikirlerede hitap edeceğiz inşallah şu vakte kadar belle refreshin ana karakterini bozmadan ihtiyacı olan yeniliklerin harmanlandığı en iyi cwf yusufun çalışması olmuşdur yeni fikirler ve modlar ile zenginleştirerek tüm symbian^3 kullanıcılarını kalbinden vuracağızyani yeni bir güncelleme de şart![]()
iyi forumlar ...Orjinal cwf deki saat widget'ı şu ana kadar yapılmış en iyi widget ve en fazla beğeni alanı bunun için sadece bi güncelleme yapmak saçma olur başka çalışmalarımız olacak saatin beyazını ve orjinal nokia digitali ekleyerek farklı fikirlerede hitap edeceğiz inşallah şu vakte kadar belle refreshin ana karakterini bozmadan ihtiyacı olan yeniliklerin harmanlandığı en iyi cwf yusufun çalışması olmuşdur yeni fikirler ve modlar ile zenginleştirerek tüm symbian^3 kullanıcılarını kalbinden vuracağıziyi forumlar ...
beklemede kalın yeni güncelleme bi gelsinde hele...ona şüphemiz yok. Benim demek istediğim nokianın refreshin yerine fp1 şeklinde değişiklik yapması . Tarayıcı iğrenç . Zaten
Fp1 gibisinden nokia asla bi güncelleme vermez umut fakirin ekmeği tabi ama hiç sanmıyorum sadece sürüm numarası farklılaşmış major güncellemeler gelecek oda ya 1 sefer olur yada 2 1. nesiller artık ölü diyebiliriz son güncelleme sanırım şu 50 li olan olacak ondada tarayıcı sorununu düzeltmek için uygulama güncellemesi verecek nokia o kadar iyi forumlar ...ona şüphemiz yok. Benim demek istediğim nokianın refreshin yerine fp1 şeklinde değişiklik yapması . Tarayıcı iğrenç . Zaten
Merhaba, ben daha önce hiç yükleme yapmadım. Bu dosyaların hepsini indirip telefona attıktan sonra Telefon içerisinden mi kurulum yapacağız?