[N8-00] Refresh Revision Plus [Güncellendi][27.12.2012] [Hızlı,Stabil,Uzun Batarya,Gelişmiş Kamera]

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
gelmesi mantıklı çünkü acayip sorunlu tarayıcı falan ..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

acele etme istersen. benim facebook hesabım. Arkadaş olarak ekle konuşuruz. Menü grid olayını bende istemiştim ama modlar hatalı oluyor. Bikaçtane denemiştim. Ama bakarız tabi.

- - - Eklendi - - -

bu arada verdiğin resimdeki tema çok güzelmiş. Adını biliyonmu?
Temanın linkini vereyim bilemiyorum reklamdan sıkıntı yaşarmıyız ancak dedeğin gibi hoş buyur kardeşim face'den de ekliyorum ...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeşim. 10 numara adamsın:)

miaculpa

miaculpa

Üye
kardeşim Tactile Feedback çalışmıyor , nokia splash screen çalışmıyor , hafıza kartının varlığı gözükmüyor bunların sebepleri nedir ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
herkeste ve bende çalışiyor kardeşim. Tekrar flash at ve dosyaları tekrar indirerek flash at. Kmse daha önce bu sorunlardan bahsetmedi ve ben de yaşamadım. Hepsi var ve çalışıyor.

emre.koc

emre.koc

Üye
kardeşim Tactile Feedback çalışmıyor , nokia splash screen çalışmıyor , hafıza kartının varlığı gözükmüyor bunların sebepleri nedir ?
öyle bir sorunla karşılaşmadım ..

miaculpa

miaculpa

Üye
tuşlarda bugda var

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
tuşlarda bugda var

arkadaşim yaşadığın sorunu bilmiyorum ama bu yazılım hatasızdır. Kimse aksini iddaa edemez. Ha şu var. Bu yazılımı başta kendim için düzenlemiştim yani herşey kendi kafama göre. Sana yada bi başkasına uymuyorsa beni bağlamaz. Sorunu belirtirsen açık olarak yardımcı olmaya çalışırım. Pm atabilirsin. İyi forumlar.

mydonose13

Üye
cfw güzel ve stabil çalışıyor emeğine sağlık.

dijital saat widgetini pek sevmedim, orjinaliyle değiştirmek istiyorum ama değiştiremedim, ne yapmam gerekiyor.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
orjinal dijital saat mif dosyasını bulup core dosyasının resource/apps içine atman lazım ve flash atman lazım. Dosya adı migital.mif gbi bişeydi ama tam hatırlayamadım.

emre.koc

emre.koc

Üye
sis halini bul yükle kardeş uğraşmana gerek kalmaz flash la falan ..:good:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yani. bu da bi çözüm:)

emre.koc

emre.koc

Üye
yani yeni bir güncelleme de şart :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
yani yeni bir güncelleme de şart :)
Orjinal cwf deki saat widget'ı şu ana kadar yapılmış en iyi widget ve en fazla beğeni alanı bunun için sadece bi güncelleme yapmak saçma olur başka çalışmalarımız olacak saatin beyazını ve orjinal nokia digitali ekleyerek farklı fikirlerede hitap edeceğiz inşallah şu vakte kadar belle refreshin ana karakterini bozmadan ihtiyacı olan yeniliklerin harmanlandığı en iyi cwf yusufun çalışması olmuşdur yeni fikirler ve modlar ile zenginleştirerek tüm symbian^3 kullanıcılarını kalbinden vuracağız :) iyi forumlar ...

emre.koc

emre.koc

Üye
ona şüphemiz yok :) . Benim demek istediğim nokianın refreshin yerine fp1 şeklinde değişiklik yapması . Tarayıcı iğrenç . Zaten

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal cwf deki saat widget'ı şu ana kadar yapılmış en iyi widget ve en fazla beğeni alanı bunun için sadece bi güncelleme yapmak saçma olur başka çalışmalarımız olacak saatin beyazını ve orjinal nokia digitali ekleyerek farklı fikirlerede hitap edeceğiz inşallah şu vakte kadar belle refreshin ana karakterini bozmadan ihtiyacı olan yeniliklerin harmanlandığı en iyi cwf yusufun çalışması olmuşdur yeni fikirler ve modlar ile zenginleştirerek tüm symbian^3 kullanıcılarını kalbinden vuracağız :) iyi forumlar ...

Woaww. Beni en iyi bu cümleler ifade ederdi valla güzel açıklamişsın kardeşim.:) beklemede kalın yeni güncelleme bi gelsinde hele...

- - - Eklendi - - -

ona şüphemiz yok :) . Benim demek istediğim nokianın refreshin yerine fp1 şeklinde değişiklik yapması . Tarayıcı iğrenç . Zaten

haklısın. Ama gelmez fp1 ya. Çünkü bizdeki qt desteklemiyor. Aklıma acaip şeyler gelio ama kendime ait bi pc ve bolca zamana ihtiyacım var. Eğer bu kriterler ve aklımdakinin gerçekleşme ihtimali varsa değil fp1 fp2yi bile portlarım çok ciddi sölüyorum. Neyse iyi forumlar...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Fp1 gibisinden nokia asla bi güncelleme vermez umut fakirin ekmeği tabi ama hiç sanmıyorum sadece sürüm numarası farklılaşmış major güncellemeler gelecek oda ya 1 sefer olur yada 2 1. nesiller artık ölü diyebiliriz son güncelleme sanırım şu 50 li olan olacak ondada tarayıcı sorununu düzeltmek için uygulama güncellemesi verecek nokia o kadar iyi forumlar ...

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Merhaba, ben daha önce hiç yükleme yapmadım. Bu dosyaların hepsini indirip telefona attıktan sonra Telefon içerisinden mi kurulum yapacağız?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, ben daha önce hiç yükleme yapmadım. Bu dosyaların hepsini indirip telefona attıktan sonra Telefon içerisinden mi kurulum yapacağız?

Öyle şey olurmu hiç güzel kardeşim. telefonun içine dosya filan atmayacaksın. indirdeiğin dosyaları şimdi altta vereceğim linkteki anlatıma göre yapıcaksın. başka şekilde yapılamaz.

Burdaki resimlerin üzerindekileri okuyarak flash atabilirsin kardeşim.

http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

- - - Eklendi - - -

ha birde telefonunun N8 olması lazım. profilinde T20 yazıyorda :)

Üst Alt