Telefon Secimi Yapamadim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Secimi Yapamadim
Merhaba arkadaslar..

Telefonumu(blackberry) degistirmeyi dusunuyorum cunku hem asiri yavas hemde artk ihtiyaclarima cevap vermiyor.Fakat bir turlu karar veremedim ne alacagima,ihtiyac gereksinimlerimi belirteyim konuda uzman olan arkadaslar yardimci olsunlar..

-klasik akilli telefon ozelliklerini geciyorum
-oncelik hiz
-iyi bir sarj suresi
-dayaniklilik
-guvenlik
-push mail
-adobe flash destegi
-en az 1-2 yil guncelleme sorunu cekmeyecegim
-uygulama ve facebook oyunlarini oynayabilecegim
-yilda 5-6 defa seyehat ederm bu yzden yol tarifi
-aksesuar skntisi yasamak istemiyorum
-c/p destegi
-goruntu olarak goze hitap etsin ve cok buyuk olmasin cunku 2 telefon tasiyorum cepleri cokta sisirmeyelim

Istediklerim ufak ayrintilar gibi gorunuyor fakat hic bir cihazda bir arada bulamadim bunlari..iphone 5 guzel ama tam ekran problemi var ve 4s den pek farki yok o kadar az farka o fiyat farkina deger mi bilemedim.htc de sense cok guzel ama islemciyi yoruyor+tozlanma problemi var

Not:
iphone 5, iphone 4s,htc one x, htc sensation xe ..modelleri basta olmak uzere yorumlarsaniz sevinirim.galaxy s3 e gelince sevemedim o telefonu ve o kadar dayaniklilik testi izledim onunla ilgili arkdasm cafe de masadan dusurdu arka kapak ve cam catladi.

Zamanim cok hemen alicam demiyorum cunku bi kere dilim yandi bekleyebilirim yorumlari rahatlikla alabilirim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
öncelikle fiyat belirtmemişsiniz ama iphone5'i ekranından dolayı elediginize göre fiyat problem degil. Adobe flash destegi şart ise android işletim sistemli bir telefona yönelmelisiniz. Galaxy S3'e ısınamadıysanız ve beklerim diyorsanız htc one x+'ı bir araştırın. Fakat belirteyim batarya konusunda biraz sabıkalı htc firması. Droid dna ne zaman gelir bilinmez ama ihtiyaclarını fazlasıyla karşılar. Bir kac ay beklerim derseniz sgs4 özelliklerinin belli olmasini bekleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle fiyat belirtmemişsiniz ama iphone5'i ekranından dolayı elediginize göre fiyat problem degil. Adobe flash destegi şart ise android işletim sistemli bir telefona yönelmelisiniz. Galaxy S3'e ısınamadıysanız ve beklerim diyorsanız htc one x+'ı bir araştırın. Fakat belirteyim batarya konusunda biraz sabıkalı htc firması. Droid dna ne zaman gelir bilinmez ama ihtiyaclarını fazlasıyla karşılar. Bir kac ay beklerim derseniz sgs4 özelliklerinin belli olmasini bekleyebilirsin.

Iphone 5 i elemedim o da olabilir..

1-1.5 ay bekleyeblirm cnku gecen defa cok dilim yandi bu defa yere saglam basmak istiyorum

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
/guncel

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Galaxy S3'e ısınamadığınızı belirtmişiniz, Samsung Galaxy Note/Note2 düşünür müsünüz acaba??

aleranol

aleranol

Üye
Bence en iyisi not2 olacaktır ancak istemezseniz sony xperia z bekleyebilirsiniz.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Sony Xperia Z
-1.5 Mhz 4 Çekirdek işlemci
-550 saate kadar 2g batarya.
-Toza ve suya karşı dayanıklı ve sertifikası var.
-Adobe Flash
-Jelly Bean
-Android 2 GB RAM
-Google Maps
-3.5mm jak.
-İnce

Yada galaxy note 2 işini görür.Nexus 4 de aynı şekilde.

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z
-Adobe Flash
-Jelly Bean
-Android 2 GB RAM
-Google Maps
-3.5mm jak.
-İnce

Xperia z yi hic gormedm ama note2 cok buyuk

lordufuk

lordufuk

Üye
xperia z tasarım olarak da performans olarakda mükemmel sağlam ayrıca su geçirmeme özelliğide var yalnız ekranı 5.0 inch büyük gelmezse tahminimce mart ayında gelicektirben şahsen biraz daha beklerim htc m7 ve sçıkacak iphone 5 iki küsür fiyatı var o fiyatla yakında ülkemize gelecek olan hd ekranlı telefonlar almak daha mantıklı

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
5'' cok buyuk hocam 4.5 maximum dusundugm boyut dedigm gbi tasimak icin bi de araba tutmak zorunda kalicam

MrExpert

MrExpert

Üye
Sony Xperia Z
-Adobe Flash
-Jelly Bean
-Android 2 GB RAM
-Google Maps
-3.5mm jak.
-İnce

İyide jelly beanda adobe flash yokki :hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
Farketmez flashın işini gorsun yeter

İyide zaten flash başlı başına bi yazılım bi kod şekli başka program bu işi yapmaz ancak html 5 destekli sitelerde iş yapar jb de flash yok ve flash görevini görebilecek bir yazilimda su anda kullanilmıyor.

Epple

Epple

Üye
Tam ekran sorunu gun gectikce kalkar iPhone 5'ten. Ayrica ben de basta oyle diyordum, madem 5'in yaptigiher seyi 4s de yapiyor, o zaman 5 almanin mantigi ne diye. Ama eline aldiginda fikrin degisiveriyor emin ol. Ustelik ekran boyutu da ne cok buyuk, ne cok kucuk. Tam ideal. Bence bir iPhone 5 al, 2 yil rahat rahat kullan, 2 yil sonra da rahat rahat satarsin.

aleranol

aleranol

Üye

İyide zaten flash başlı başına bi yazılım bi kod şekli başka program bu işi yapmaz ancak html 5 destekli sitelerde iş yapar jb de flash yok ve flash görevini görebilecek bir yazilimda su anda kullanilmıyor.

Bende not2 var flaşplayer da var. Ne yapıcaz? Benim tavsiyem biraz bekle xperia z al. Gerçekten güzel telefon. Benin flash player apksini de atarım her sitede çalışıyor.

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z de 5inc ekran var cok buyuk

desperadoscu

Üye
xperia z guzel gozukuyor ama eger xperianin gelmesini bekliceksen sgs4u de bekleyebilirsin

qRumPy

Üye
Blackberry nin modeli neydi ?

lordufuk

lordufuk

Üye
adam 5 inch büyük diyiyor :) herneyse xperia s al oda seni 2sene götürür hemen hemen güzel telefon 4.3 inch şık tasarımı var?

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
Bold 9780 ..

Ekran gensligi avantaj olablir ama tasimasi sknti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt