650-700 liralik telefon önerebilir misiniz?(düsünceleriniz?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frozar

Üye
    Konu Sahibi
650-700 liralik telefon önerebilir misiniz?(düsünceleriniz?)
Acikcasi su siralar arastirip uzerinde durdugum telefon
#Samsung s8500 wave.
#2. El bir iphone 3gs kafamda.
#En böyle dikkatimi sömüren ise SE X10
#Canimin cektigi rüyalarimi süsleyentelefon ise Htc HD2(2.el artik)
#Sony-ericsson ve motorola ilgimi cekiyor cok
#lg ve bb.ye karsi sogugum

§ Samsung wave2 nedir ne degildir bilmiyorum fakat wave(1)'in daha tercih edilesi oldugunu okuyorum.
§ telefon markasi fark yaratmaz. Fakat nokia istemiyorum. (gercekten) artik baydi senelerce ayni çarkta dönup dolastirmasi.
§ symbian olmasin arkadaslar isletimsistemi.
§ düsundugum telefonlara göz atarsak, gercekten dokunmatik bi telefon aradigim farkina henuz vardim ve öyle de olsun; aradigim telefon dokunmatik ekran olsun istiyorum.
§ dokunmatigi artik iphone kadar hicbirisi henüz olamasada o raddede birseyler kadar olsun mumkunse.
§ hafizasi fazla olsun
§ kamera fazla kullanmam, simdiki telefonumun kamerasi da zaten 5mp. ama o kadar önemi yok. Sadeceilk aldigimda insanlar sordugunda aaa 5 mp mi? filan diyorlardi o kendimi iyi hissettiriyordu o siralar.(tam 25ay filan önce)
§ simdiki telefonum n85 (kaydolurken neden n86yi sectigimi hatirlamiyorum)
§ cok müzik dinlerim arkadaslar.
§ oyun oynarim cok.
§ uygulama destegi guclu bi telefon olsun.
§ en önemlisi stili beni cezbetsin güzel olsun. Kiz arkadasima bakiyo hissiyati yaratacak kadar kibar olsun o endamiyla dursun elimde.
§ film izlerken tat versin, n85te ekrana yamulmaktan yoruldum bu konuda.
§ video cekmem öyle.
§ fazla mesajlasirim. Su anlik aklima gelenler bunlar. Aklima geldikce ekleyecegim simdiden cok tesekkür ederim herkese.

atakan67

atakan67

Üye
Arkadasim Sen En iyisi Nokia 5800 gri şeritli al süper bir telefon...........:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'dan gına geldi diyorsun ama üzülerek söylüyorum ki her anlamda 650-700 arası paraya alabileceğin en iyi telefon kesinlikle Nokia C6-01 modelidir. Multitouch özellikli kapasitif ekran, 8 mp kamera HD video kayıt kaliteli 3d oyun-uygulamalar ve nadir bulunan Clear Black Display özelliği de cabası. Tasarımı da şık.

frozar

Üye
    Konu Sahibi
symbian olmasın diye belli etmiştim ama ben :ağlarım:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Mecbur symbian alacan o fiyata en dandik androidi veya windwsmobile bile alamazsın yada 2. El wave falan alırsın ama sıfır istersen arkadaşların dediği gibi 5800,C6-01 yada X6 16 GB alabilirsin.

osman6902

Üye
O fiyata yani 700 liraya illa sifir şart değilse lg optimix x2 hd tegra işlemcili telefonu tek geçerim özelliklerine bakarsan bunu sende anliyacaksindir. Elimde var istersen mesaj atabilirsin.

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
100 tl daha koy xperia neo v al 800 tl den aşagı :D anroid beş para etmez :D

theposies

theposies

Üye
lumiaları bekle derim o paraya lumia 610 alırsın rahat .

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia istemiyorsun fakat Belle çok iyi. 1.3 GHz işlemciye sahip ipincecik Nokia 700 ve en beğenilen eğlenceli Lumia 710 sana önerim. Wave alırsan N85 geri dönmek istersin söyleyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt