frozar
Üye
650-700 liralik telefon önerebilir misiniz?(düsünceleriniz?)
Acikcasi su siralar arastirip uzerinde durdugum telefon
#Samsung s8500 wave.
#2. El bir iphone 3gs kafamda.
#En böyle dikkatimi sömüren ise SE X10
#Canimin cektigi rüyalarimi süsleyentelefon ise Htc HD2(2.el artik)
#Sony-ericsson ve motorola ilgimi cekiyor cok
#lg ve bb.ye karsi sogugum
§ Samsung wave2 nedir ne degildir bilmiyorum fakat wave(1)'in daha tercih edilesi oldugunu okuyorum.
§ telefon markasi fark yaratmaz. Fakat nokia istemiyorum. (gercekten) artik baydi senelerce ayni çarkta dönup dolastirmasi.
§ symbian olmasin arkadaslar isletimsistemi.
§ düsundugum telefonlara göz atarsak, gercekten dokunmatik bi telefon aradigim farkina henuz vardim ve öyle de olsun; aradigim telefon dokunmatik ekran olsun istiyorum.
§ dokunmatigi artik iphone kadar hicbirisi henüz olamasada o raddede birseyler kadar olsun mumkunse.
§ hafizasi fazla olsun
§ kamera fazla kullanmam, simdiki telefonumun kamerasi da zaten 5mp. ama o kadar önemi yok. Sadeceilk aldigimda insanlar sordugunda aaa 5 mp mi? filan diyorlardi o kendimi iyi hissettiriyordu o siralar.(tam 25ay filan önce)
§ simdiki telefonum n85 (kaydolurken neden n86yi sectigimi hatirlamiyorum)
§ cok müzik dinlerim arkadaslar.
§ oyun oynarim cok.
§ uygulama destegi guclu bi telefon olsun.
§ en önemlisi stili beni cezbetsin güzel olsun. Kiz arkadasima bakiyo hissiyati yaratacak kadar kibar olsun o endamiyla dursun elimde.
§ film izlerken tat versin, n85te ekrana yamulmaktan yoruldum bu konuda.
§ video cekmem öyle.
§ fazla mesajlasirim. Su anlik aklima gelenler bunlar. Aklima geldikce ekleyecegim simdiden cok tesekkür ederim herkese.
#Samsung s8500 wave.
#2. El bir iphone 3gs kafamda.
#En böyle dikkatimi sömüren ise SE X10
#Canimin cektigi rüyalarimi süsleyentelefon ise Htc HD2(2.el artik)
#Sony-ericsson ve motorola ilgimi cekiyor cok
#lg ve bb.ye karsi sogugum
§ Samsung wave2 nedir ne degildir bilmiyorum fakat wave(1)'in daha tercih edilesi oldugunu okuyorum.
§ telefon markasi fark yaratmaz. Fakat nokia istemiyorum. (gercekten) artik baydi senelerce ayni çarkta dönup dolastirmasi.
§ symbian olmasin arkadaslar isletimsistemi.
§ düsundugum telefonlara göz atarsak, gercekten dokunmatik bi telefon aradigim farkina henuz vardim ve öyle de olsun; aradigim telefon dokunmatik ekran olsun istiyorum.
§ dokunmatigi artik iphone kadar hicbirisi henüz olamasada o raddede birseyler kadar olsun mumkunse.
§ hafizasi fazla olsun
§ kamera fazla kullanmam, simdiki telefonumun kamerasi da zaten 5mp. ama o kadar önemi yok. Sadeceilk aldigimda insanlar sordugunda aaa 5 mp mi? filan diyorlardi o kendimi iyi hissettiriyordu o siralar.(tam 25ay filan önce)
§ simdiki telefonum n85 (kaydolurken neden n86yi sectigimi hatirlamiyorum)
§ cok müzik dinlerim arkadaslar.
§ oyun oynarim cok.
§ uygulama destegi guclu bi telefon olsun.
§ en önemlisi stili beni cezbetsin güzel olsun. Kiz arkadasima bakiyo hissiyati yaratacak kadar kibar olsun o endamiyla dursun elimde.
§ film izlerken tat versin, n85te ekrana yamulmaktan yoruldum bu konuda.
§ video cekmem öyle.
§ fazla mesajlasirim. Su anlik aklima gelenler bunlar. Aklima geldikce ekleyecegim simdiden cok tesekkür ederim herkese.

anroid beş para etmez