Stephen Elop:Android iddiaları yanlış çeviriden kaynaklanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stephen Elop:Android iddiaları yanlış çeviriden kaynaklanıyor
CES 2013 etkinliği mobil dünyanın en büyük fuarlarından. Etkinlikte konuşma yapan Nokia CEO"su Stephen Elop Windows Phone 8 ile ilgili soruları yanıtlarken son günlerde Nokia'nın Android'e geçmeyi düşündüğü ile ilgili ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını söyledi.
İspanyol bir gazeteye verdiği röportajda kullandığı 'Bugün Microsoft ile işbirliği yapmaktan memnunuz, ancak her şey mümkün.' ifadesinin gazeteye 'Nokia’nın Microsoft ile olan ortaklığından memnun olmadığı ve gelecekte Google’ın Android işletim sistemine geçebileceği’ olarak haber yapılmasının çeviri hatasından kaynaklandığı belirtildi.

Elop daha sonra röportajdaki diğer ifadelerini şöyle anlattı:
'Ekosistemlerde yaşanan mevcut savaşlar içinde, biz Windows Phone ile savaş veriyoruz. Şimdi sorduğumuz soru, bu savaş nasıl gelişir? Bundan sonra ne var? Android veya diğer oyuncuların gelecekteki rolü ne olacak? Geleceğe daha derinden bakıyoruz, ancak piyasaya sunduklarımız açısından baktığımızda ve şu an üzerinde odaklandığımız işi ele aldığımızda, Windows Phone ile yolumuza devam ediyoruz.'

Gitgide kızışan mobil pazarda yaşanan bloklaşmalar devam edeceğe benziyor.

Mobilator-Maxicep.com

MertcaN9

MertcaN9

Üye
zaten böyle bir şey imkansız şimdilik herkes memnun windows phoneden

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
lordufuk

lordufuk

Üye

+1 ..
Ve 1 Sene Icinde WP Cok Yer Kaplayacak Piyasada Goreceksiniz ..
Piyasanin Yarisini Elinde Tutar Bence .. :oke:
-1 bence okadar da değil :) wp okdarda hızlı büyüyemez bence şuan iki kral var daha da kral gelemez ios ve android

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
-1 bence okadar da değil :) wp okdarda hızlı büyüyemez bence şuan iki kral var daha da kral gelemez ios ve android

-1 .. =]

Katilmiyorum .. WP Satislarina Bir Bak Istersen .. Yada Windows Phone Genel & Destek Bolumune Hergun Bak Derim .. =]
WP8 Yeni Bir Sistem Olmasina Ragmen Cok Ilgi Gordu + Goruyor+ Gorecek .. =]
Arkadasinda Koskoca MicroSoft Var Nede Olsaa .. =]

Asphalt7

Üye
size şukadar söyleyim piyasadaki sadece jellybean androidler yüzde 9 civarı ve wp bunun yarısı bile değil. ne kadar çok tutulduğunu filan ordan hesap et

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

-1 .. =]

Katilmiyorum .. WP Satislarina Bir Bak Istersen .. Yada Windows Phone Genel & Destek Bolumune Hergun Bak Derim .. =]
WP8 Yeni Bir Sistem Olmasina Ragmen Cok Ilgi Gordu + Goruyor+ Gorecek .. =]
Arkadasinda Koskoca MicroSoft Var Nede Olsaa .. =]
Bir bilgi vermek istedim, Google'ın değeri Microsoft'tan yüksek.
Yanlış anlaşılmasın, yorum yapmıyorum, durumu açıklıyorum :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bu haber paylaşılmiştı sanki

Jomolocco

Jomolocco

Üye
nereye wp birinci oluyor allah askina o okadar insan android cihazlari satip birden wp mi alacaklar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Bir bilgi vermek istedim, Google'ın değeri Microsoft'tan yüksek.
Yanlış anlaşılmasın, yorum yapmıyorum, durumu açıklıyorum :)

Yuksek Mii .?
MicroSoft Olmasaydi Acaba Hangi Duvar Gibi Bilgisayardan Ve Onun Sisteminden Yazardin Sence .?
MicroSoft Buldu .. Baskalari Gelistirdii .. =]

PriZm

PriZm

Üye

Yuksek Mii .?
MicroSoft Olmasaydi Acaba Hangi Duvar Gibi Bilgisayardan Ve Onun Sisteminden Yazardin Sence .?
Google'ın şirket değeri Microsoft'tan çok daha yüksek.

Ayrıca Microsoft Windows yokken Virüs geçirmeyen,her türlü geliştirmeye açık Linux vardı.Ve şuanda da Facebook,Google,Twitter,Microsoft'un sitesi(evet:zuhaha:) gibi siteler Serverlarında Linux sistemini kullanıyor.buna ne demeli?

Linux olmasaydı Windows diye birşey olmazdı.herşeyin bir başlangıcı var

pRime.

pRime.

Üye
microsoft'un bir şeyleri bulduğunu iddia eden arkadaşlara:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yuksek Mii .?
Ben şirket değerinden bahsediyordum.
Birşeyi yapmak önemli değildir, geliştiren kazanır :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Zappinger in yeni nicki modern combat4 ya da anomaly korea :zuhaha: bu çocuğu durduramayan admin enteresan.

Sanaldayız, koluna kelepçemi vuralım ! yakında bunlarında önüne geçilecek merak etmeyin.
Tekrar konuya dönün lütfen konu dışı muhabbet olmasın.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, yaren_dede, Nextman ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ben görmedim ama link verirseniz gereken yapılır.

Biz bu konuyu Ali Kemal'le hazırlayıp vermiştik geçenlerde, yine de eline sağlık :oke:

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ay-roportaji-ve-nokiadan-duzeltme-746002.html

Ayrıca WP bölümü sorun kaynıyor diyen arkadaşa bir çift sözüm olacak.
Gelip tartışma yaratacak yorumlar yazmak yerine o sorunları yakından incelerse; çoğunun aslında kişilerin sisteme yabancılığından kaynaklandığını, neyin nerede olduğunu ya da nasıl yapılacağını bilmedikleri için alışmakta zorlanmalarından kaynaklandığını görmüş olur.
Bence çeşitli yerlerde rakip platformlara sataşmak yerine, insanlara yardımcı olmaya çalışmak en güzeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt