Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
benim sorunum telefondan interntten video izledigimde vede opera mobile programını actıgımda hem programlar kapanıyor hemde hafıza dolu diyor galiba ramden kaynaklanıyor bu nokia nın kendi tarayıcısının ön bellegini hafıza kartına aktarmk için bi yol warmı cfw atmayla oluyormuş ama nasıl atılabilecegini bilmiyorum yardım

Opera mini kullan daha iyidir kapanma gibi bir durum olmaz

gizemlixx

Üye
opera mini war zaten benim telefonun tarayıcısında flash war flashlı siteleride acıyo ama opera miniyle bunu yapamıyorum flashı yok

Aligzl94

Aligzl94

Üye
ben c5-06 kullanıyorum tarayıcı olarakta opera mobile. Bişey indirmeye çalıştığımda(dosya boyutu büyükse) "indirme hatası diyip" indirmiyor. Bu sorun düzeltilebilirmi düzeltilemezse hangi tarayıcıyı önerirsiniz

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
:hmmm Farklı sitelerden indirme yaptın mı?

Ayrıca wifi ile mi indiriyorsun yoksa paket internet mi kullanıyorsun? internet hızın düşükse ondan da olabilir...

Aligzl94

Aligzl94

Üye
kaç farklı siteden denedim alakası yok wi fi ilede telefonlada aynı hatayı veriyor. Nokia nın orjinal tarayıcında bi sorun olmuyor ama kullanışlı olmadığı için kullanamıyorum orjinalini. Bildiyiniz başka tarayıcı varmı acaba verebileceyiniz???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kaç farklı siteden denedim alakası yok wi fi ilede telefonlada aynı hatayı veriyor. Nokia nın orjinal tarayıcında bi sorun olmuyor ama kullanışlı olmadığı için kullanamıyorum orjinalini. Bildiyiniz başka tarayıcı varmı acaba verebileceyiniz???

Nokıa için en çok kullanılan tarayıcı opera dır. gezinmek için opera mini, download için opera mobile kullan...

Forumda başka web browser lar da var ama ben pek memnun kalmadım, istersen onlarlada bir dene

seker15

Üye
bnm telefomum\ekranl yanl's algılıo ne yapmalıy\m

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bnm telefomum\ekranl yanl's algılıo ne yapmalıy\m
Şu yolu izle
Ayarlar/ Telefon/ Dokunma girişi/ Doknmtk. ekr. kalibrsyn.

Buradan ekranı tekrar kalibre et, düzelmezse bilgileri yedekleyip telefona bir soft format at, hala düzelmezse go to Kvk..

aaa55

Üye
Arkadaşlar telefonumu garantiye verdim (5800) bana yapılamadığını ve versiyon değişim yapılıp c5-03 verdiler sizce iyi bişeyymi oldu kötü bişeymi yani karlımıyım yoksa kazıklandım mı (c5-03 te smat touch varmı ?)

Joker.

Joker.

Üye
Kardeş onlar çift yumurta ikizi kazıklanmadın.

major38

major38

Üye
Telefondan hafıza kartını çıkarıp taktıktan sonra programlarım ve oyunlarım kayboldu Yardım edin lütfen... :ağlarım:

Düzeltiyorum: Ana ekranda alt kısma kıvrılmış hepsi çok şükür
:ehe

lastlord2

Üye
abi bu sorunuma bi çözüm bulabilirsen gerçekten çok mutlu olurum.ben yaklaşık bir senedir nokia c5_03 kullanıyorum.geçenlerde ekranın dokunmatiği saçmalamaya başladı.arada bir ekranın sol tarafı çalışmıyor.sol tarafa tıkladığımda yaklaşık 2 santim falan sağına tıklıyo ama sorun sonradan kendiliğinden geçiyo arada geçiyo arada düzeliyo kafasına göre ekran kalibrasyonu yapıyorum iki üç saat sorunsuz idare ediyo ama sonra yine arada bir sola tıklamamaya başlıyo.bu sorun gerçekten kafamı çok karıştırdı.eğer donanımsal bi sorunun kalıcı olması gerekirdi diye düşünüyorum fakat ne gibi bi yazılım hatasından kaynaklanabilceği hakkındada hiç bi fikrim yok.telefonu servisine yollayacağım ama garanti belgesini bulamadım bi türlü.dediğim gibi kalibrasyon ayarı yapınca kesin olarak düzeliyor ama ayar kalıcı olmuyo sanırım fabrika ayarlarına dönsem veya tamamen formatlasam veya bunu düzelten bi yazılım falan var mıdır? ve sence sorun donanımsal mı abi.cevabını bekliyorum çok teşekkürler şimdiden.eğer aynı soru sorulup cevapladıysan çok özür dilerim 170 sayfayı okuyamadım zamanım çok kısıtlı hemen çıkmam gerekiyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bilgilerini yedele ve bir soft format at, düzelmezse ekranın değişmesi gerekir...

Donanımsal bir arızaysa servise yaptır, aradaki telefonculara çarpılma...

lastlord2

Üye
çok teşekkürler tavsiye için.soft format attım şu an sorunsuz çalışıyor herşey.sorun tekrarlarsa dediğiniz gibi servise götüreceğim son çare olarak.iyi geceler abi..

mineminemine

Üye
nokia c5 internet bağlantı sorunu. netteki tüm forumları yorumları okudum, sizin burda çaybahçesinden bağlanamayan arkadasa yazdığınız seyi de yaptım, modemimi resetledim, mac ayarlarından erişime izin verdim, erişim noktasını silip yeniden yazdım ama hala aynı ! bağlantı var görünüyo ama web sayfasına girmiyo

Aligzl94

Aligzl94

Üye
Peki. Denerim diyer proğramları. Cevabınız için de teşekkür ederim

nokia C5--03

Üye
Merhaba foruma yeni katıldım c5-03 telefon rehberinden arama yaptıktan sonra en son arama listesinde kalıyor. kimi aradıysam o gözüküyor. Aramadan sonra tekrar rehbere girdiğimde direk rehberi görebiliyormuyuz? internete bağlandığımda sürekli hafıza dolu gibi mesajlar çıkıyor. ne yaptıysam düzeltemedim. son olarak bu işlem kaydını iptal etme veya işlem kaydındaki numaraları tek tek silme gibi bir program veya yol varmıdır. Foruma baktım ama bulamadım. belki ben görmemiş olabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Merhaba foruma yeni katıldım c5-03 telefon rehberinden arama yaptıktan sonra en son arama listesinde kalıyor. kimi aradıysam o gözüküyor. Aramadan sonra tekrar rehbere girdiğimde direk rehberi görebiliyormuyuz? internete bağlandığımda sürekli hafıza dolu gibi mesajlar çıkıyor. ne yaptıysam düzeltemedim. son olarak bu işlem kaydını iptal etme veya işlem kaydındaki numaraları tek tek silme gibi bir program veya yol varmıdır. Foruma baktım ama bulamadım. belki ben görmemiş olabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
Rehberden çıkış yapmadıktan sonra en son aradığın kişi görünür...
hafıza dolu uyarısı ram kaynaklıdır, o sebepten nette dolaşırken opera mini kullan. Ram'ı rahatlatmak için Ramblow uygulamasıda kullanabilirsin, o da forumda var..
Daha stabil kullanabilmek için cfw yüklemelisin ama anlamıyorsan hiç bulaşma derim..

Arama kaydını silen bir program konusunda bilgim yok..

• Beğen
Tepkiler: nokia C5--03

nokia C5--03

Üye

Rehberden çıkış yapmadıktan sonra en son aradığın kişi görünür...
hafıza dolu uyarısı ram kaynaklıdır, o sebepten nette dolaşırken opera mini kullan. Ram'ı rahatlatmak için Ramblow uygulamasıda kullanabilirsin, o da forumda var..
Daha stabil kullanabilmek için cfw yüklemelisin ama anlamıyorsan hiç bulaşma derim..

Arama kaydını silen bir program konusunda bilgim yok..

Öncelikle teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum. Xp kullanıyorum, nokia suite usb den bağlanmaya çalışırken sürekli USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor. USB bağlantı modundaki 4 şıkkıda denedim olmadı. bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Üst Alt