Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

candan09

Üye
uygulama yüklerken Qt bileşeni eksik hatası alıyorum kesin çözümü varmı tel hacklı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bak kardeşim forumda Qt var ama bazıları çalışmıyor. En iyi çözüm yolu Ovi'den Talking Cat yükle çünkü o uygulama Qt uygulaması olduğu için yüklerken Qt de yükleniyor.

Basqentlee'06

Üye
C5-03 Facebook'dan Video İzlemek İstiyorm.Nasıl olacak ?

Basqentlee'06

Üye
Bi programı filan yok mu kardeşim.Bolt Browser 2.50 dediler onuda telefonda çalışmıyor.

candan09

Üye
kardeş benim şu Qt bileşeni sorununu nasıl çözcez ya yardım et çözelim sunu

candan09

Üye

Maalesef :bilmm

- - - Eklendi - - -

Bekle upload edeyim

- - - Eklendi - - -

Qt yi buradan indirebilirsin...

Kardeş yükledim ama hala Qt bileşeni istiyor nasıl çözcez bu olayı. bazıları oviden talking cat uygulamasını yükle olur dediler ama yüklenirken hata veriyor sorun orda yükleyemiyorum. Bi türlü çözemdik şu işi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş yükledim ama hala Qt bileşeni istiyor nasıl çözcez bu olayı. bazıları oviden talking cat uygulamasını yükle olur dediler ama yüklenirken hata veriyor sorun orda yükleyemiyorum. Bi türlü çözemdik şu işi

Kardeş sorun Qt de değil, senin yüklediğin uygulamadadır...

omer9087

Üye
phoenix de telefona flash atamıyorum.. bilgisayarda küçük bir ayar yapmıştım formatlamadan önce formattan önce flash atabiliyordum.. ama şimdi yapamıyorum.. phoenic waiting for USB device... diyor ve kalıyor orada

yardım edin lutfen ?? c5-03

sedatgok01

Üye
ben eskiden java programlarını yükleyebiliyordum ama şimdi yüklenmiyor diyor yardımcı olun lütfen .

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben eskiden java programlarını yükleyebiliyordum ama şimdi yüklenmiyor diyor yardımcı olun lütfen .

Galiba sana format yolu görünmüş...

telefonun bilgilerini yedekleyip bir soft format at istersen...

celik16

Üye
kardeş bu bluetooth mesajlarını telefona nasıl kaydediyoruz bi yardımcı olurmusunuz acil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
kardeş bu bluetooth mesajlarını telefona nasıl kaydediyoruz bi yardımcı olurmusunuz acil

Mesajı aç seçeneklerden kaydet de veya geri tuşuna bas kaydedilsin mi diye sorar evet de olur.

byhacker18

byhacker18

Üye
ben c5imde flash dosyaları duvar kağıdı yapamıyorum tel. Hackli

Aligzl94

Aligzl94

Üye
ben c5-06 kullanıyorum tarayıcı olarakta opera mobile. Bişey indirmeye çalıştığımda(dosya boyutu büyükse) "indirme hatası diyip" indirmiyor. Bu sorun düzeltilebilirmi düzeltilemezse hangi tarayıcıyı önerirsiniz

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben c5-06 kullanıyorum tarayıcı olarakta opera mobile. Bişey indirmeye çalıştığımda(dosya boyutu büyükse) "indirme hatası diyip" indirmiyor. Bu sorun düzeltilebilirmi düzeltilemezse hangi tarayıcıyı önerirsiniz

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
:hmmm Farklı sitelerden indirme yaptın mı?

Ayrıca wifi ile mi indiriyorsun yoksa paket internet mi kullanıyorsun? internet hızın düşükse ondan da olabilir...

gizemlixx

Üye
benim sorunum telefondan interntten video izledigimde vede opera mobile programını actıgımda hem programlar kapanıyor hemde hafıza dolu diyor galiba ramden kaynaklanıyor bu nokia nın kendi tarayıcısının ön bellegini hafıza kartına aktarmk için bi yol warmı cfw atmayla oluyormuş ama nasıl atılabilecegini bilmiyorum yardım

Üst Alt