___kaptan___
Üye
iyi iyi yakın sayılırız gardaşım![]()

Ne Karmış Durmak Bilmedi Durdu Durdu Pazartesiyi Buldu![]()

Kayseri de Havalar İyi Bozuldu Kaptan Kar Halen Durmaksızın Yağıyor Rekoramı Gidecek NeBuda Gökyüzü Ve Sokak Direği Ben Çektim
![]()
+ Konu dağıtmasak mı acaba 
Kayseri de Havalar İyi Bozuldu Kaptan Kar Halen Durmaksızın Yağıyor Rekoramı Gidecek NeBuda Gökyüzü Ve Sokak Direği Ben Çektim
![]()

Valla ya xd maxicep kadar ii bi forum gormdm
Maxicep şuana dek karşılaştığım ilk güzel ve de disiplinli forum diyebilirim 

Kıymetli yorumun için çok teşekkür ederimkırıcı olmak insan oğlunun fıtratında vardır, şuan istesem kıramaz mıyım çok kolay kırarım ama buna ihtiyacım yok, hem elime ne gececek ki kendime aileme neden küfrettireyim ki, sakin olmak umursamamak her yardım isteyene bi nebze yardımcı olmaya çalışmak beni hoşnut ediyor ki yardımcı olunca da daha bir mutlu oluyorum
sizler de iyi ki varsınız
![]()
Güzel yuekli insan diliyle bakışıyla hal ve hareketiyle kendini belli eder. O ışık sende var Allah bizede nasip etsin.
değerli nacizane yorumunuz için çok teşekkür ederim 
Forumun kesinlikle en aktifi bana göre en iyi yazarı yanlış bilmiyosam bir note 2 fantezisi var![]()

Note 2 
Allah razı olsun kardeş sağolasın
Yazarlıktan kastın yazmış olduğum uzun uzadıya yorumlar ise bunun asıl nedeni açıklayıcı/öğretici olmaktır
Birde kendi çapımda ki şairaneliğimdir yazmayı çok severim
Note 2'ye gelince orada bi durmak lazım Note 2 benim tek aşkım evet belki aramıza engeller girdi ama o note 2'ye sahip olacağım birgün![]()
Note 2
![]()
bahsettigim insanlara yardimci ve hep pozitif yorumların. Askerlik diyodun note 3 e de asik olabilrisin dönüste