___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
iyi biliriz :D kayseri muhabbetini biliriz çünkü ben de kayseri doğumluyum :D sonra note 2 yi biliriz :D o beni iyi bilir mi bilmem ama ben iyi bilirim :D

Eyvallah ciğerim gardaşım gayserili olmak işte böyle bişey :tebessüm: bana Note 2 deme yüreğim çarpıyor :aha: <3 Note 2 <3 Seni de iyi biliriz ayıpsın yani :)

• Beğen
Tepkiler: Enes

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Kayserinin neyi meshur du yaw. ?
Ben batman petrolü meşhur. Ve ucuzluğu

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ordan bir bastırma yaprak ativerde tadına bakiverim gari. :)

esokmen

esokmen

Üye
Konu baya eski ama yeni bir yorumla geleyim. Saygi deger kardesimi forumun her kosesinde gorebilmek.mumkun. Degerli biri. Yardim sever ve kimseye kirici davranmadigini biliyorum. İyi ki var abi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Konu baya eski ama yeni bir yorumla geleyim. Saygi deger kardesimi forumun her kosesinde gorebilmek.mumkun. Degerli biri. Yardim sever ve kimseye kirici davranmadigini biliyorum. İyi ki var abi

Kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim :tebessüm: kırıcı olmak insan oğlunun fıtratında vardır, şuan istesem kıramaz mıyım çok kolay kırarım ama buna ihtiyacım yok, hem elime ne gececek ki kendime aileme neden küfrettireyim ki, sakin olmak umursamamak her yardım isteyene bi nebze yardımcı olmaya çalışmak beni hoşnut ediyor ki yardımcı olunca da daha bir mutlu oluyorum :tebessüm: sizler de iyi ki varsınız :tebessüm:

rapman

rapman

Üye
lütfen 24 saat içerisinde ilana resim ekleyiniz :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kayseri de Kar Yağıyor Bu Arada

BYFECI

BYFECI

Üye
iyisin iyi

Üst Alt