___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ne Karmış Durmak Bilmedi Durdu Durdu Pazartesiyi Buldu :ehe

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kayseri de Havalar İyi Bozuldu Kaptan Kar Halen Durmaksızın Yağıyor Rekoramı Gidecek Ne:ehe Buda Gökyüzü Ve Sokak Direği Ben Çektim :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kayseri de Havalar İyi Bozuldu Kaptan Kar Halen Durmaksızın Yağıyor Rekoramı Gidecek Ne:ehe Buda Gökyüzü Ve Sokak Direği Ben Çektim :D

Aynen vallahi hacılar'da bi 30-35 cm oldu kar :( :bilmm + Konu dağıtmasak mı acaba :bilmm

Heroata

Heroata

Üye
Valla ya xd maxicep kadar ii bi forum gormdm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tebessüm:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim :tebessüm: kırıcı olmak insan oğlunun fıtratında vardır, şuan istesem kıramaz mıyım çok kolay kırarım ama buna ihtiyacım yok, hem elime ne gececek ki kendime aileme neden küfrettireyim ki, sakin olmak umursamamak her yardım isteyene bi nebze yardımcı olmaya çalışmak beni hoşnut ediyor ki yardımcı olunca da daha bir mutlu oluyorum :tebessüm: sizler de iyi ki varsınız :tebessüm:

Güzel yuekli insan diliyle bakışıyla hal ve hareketiyle kendini belli eder. O ışık sende var Allah bizede nasip etsin.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yuekli insan diliyle bakışıyla hal ve hareketiyle kendini belli eder. O ışık sende var Allah bizede nasip etsin.

O ışık hepimizde var, Rabbim o ışığı hepimize verdi, ama içimizde bir yerlerde gizemini koruyor o ışık :tebessüm: değerli nacizane yorumunuz için çok teşekkür ederim :tebessüm:

ka_za

ka_za

Üye
Forumun kesinlikle en aktifi bana göre en iyi yazarı yanlış bilmiyosam bir note 2 fantezisi var :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Forumun kesinlikle en aktifi bana göre en iyi yazarı yanlış bilmiyosam bir note 2 fantezisi var :D

Allah razı olsun kardeş sağolasın :tebessüm:
Yazarlıktan kastın yazmış olduğum uzun uzadıya yorumlar ise bunun asıl nedeni açıklayıcı/öğretici olmaktır :)
Birde kendi çapımda ki şairaneliğimdir yazmayı çok severim :tebessüm:
Note 2'ye gelince orada bi durmak lazım Note 2 benim tek aşkım evet belki aramıza engeller girdi ama o note 2'ye sahip olacağım birgün :tebessüm: <3 Note 2 <3

ka_za

ka_za

Üye
Allah razı olsun kardeş sağolasın :tebessüm:
Yazarlıktan kastın yazmış olduğum uzun uzadıya yorumlar ise bunun asıl nedeni açıklayıcı/öğretici olmaktır :)
Birde kendi çapımda ki şairaneliğimdir yazmayı çok severim :tebessüm:
Note 2'ye gelince orada bi durmak lazım Note 2 benim tek aşkım evet belki aramıza engeller girdi ama o note 2'ye sahip olacağım birgün :tebessüm: <3 Note 2 <3

Sairaneliginden haberim yokdu :D bahsettigim insanlara yardimci ve hep pozitif yorumların. Askerlik diyodun note 3 e de asik olabilrisin dönüste :D

Üst Alt