İphone 6 tasarımı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 tasarımı belli oldu
Merhaba arkadaşlar.Huzurunuza çok özel bilgilerin bulunduğu bir yazı sunacağım.

Nokia Maps desteğini de arkasına alan Apple firması dün geceki Mobil konferansında şok bir duyuru ile herkesi şaşırtmayı başardı.phone 5 ile dikkatleri toplayan firma 13 inchlik "Apple Ipad Generation" bombası ardından Iphone 6 modelini de patlattı.

Özelliklerinin bir kısmını gizleyen firmanın şimdilik açıkladığı özellikler;

Quad Core işlemci (markası sürpriz)
1 gb ram
PowerVR SGX 543MP3 (triple-core graphics)
12 mp kamera 1080p video kayıt
1366x768 çözünürlükte retina Corning gorilla glass ekran
Nokia Maps

İşlemci konusunda radikal değişikliklere gittiğini söyleyen firma Quad Core işlemci kullandıklarını ama işlemci markasının yakın zamanda duyurulacağını biraz daha merak etmemiz gerektiğini söyledi.Son olarak "eğer merak ediyorsanız söyliyim Wifi de var" şeklinde espiri yapması herkesi kahkaha tufanına boğmaya yetti.

Kaynak: Çok özel

Arkadaşlar geçen sene iphone 5 duyurusu yaptım konum kapandı lütfen bu kapanmasın.Çok kırılıyorum.Lütfen bu bilgileri çalmayın.Fotoğrafın üzerine yazdığım gibi ÇALMAK AYIPTIR GÜNAHTIR.Yorumlarınızı seviyeli şekilde bekliyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Kesinlikle fake

İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
ne ara okudun arkadaşım hemen fake diyosun

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
apple ve quad core haa... hade bakalım

WebStyle

WebStyle

Üye
Eğer bu tasarımla çıkarsa hiç güzel değil. İphone 5 tasarımında çıkarsa çok iyi olur.

İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
apple ve quad core haa... hade bakalım

aynen hüseyin kardeşim bekliyoruz bizde.arkadaşlar aldığım bilgi kaynağı çok sağlamdır lütfen yorum yapmadan önce yorumunuzu tartıp yorum yapın ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu kaynağınızı gizli tutabilirsiniz ancak konu ile ilgili gelişmeleri yenilikleri takip ederseniz konunuz güncel olursa daha uygun olur sizin için.Bu arada yorum yaparken Forum kuralları çerçevesinde ve derecesinde yorum yapınız.Keyifli forumlar

İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
Konu kaynağınızı gizli tutabilirsiniz ancak konu ile ilgili gelişmeleri yenilikleri takip ederseniz konunuz güncel olursa daha uygun olur sizin için.Bu arada yorum yaparken Forum kuralları çerçevesinde ve derecesinde yorum yapınız.Keyifli forumlar
Peki sayın admin bey.Merak etmeğin sürekli güncel tutacağım.Tasarım konusu şu an net değil.Fakat özelliklerin çoğu olacak derecede kesin ;).Konu sürekli güncellenecek.Umarm geçen sen açtığım İphone 5 tasarım konusu gibi bu konuda kirletilmez ;)

NOT: Ben bu bilgileri internetten almıyorum arkadaşlar.Yurt dışındaki bir tanıdığımdan alıyorum bilgileri.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Siz konunuzu sağlam temellere dayandırıp kaynağınızdan küçükde olsa bir resim alabilirseniz burdada paylaşırsanız.Haberinizin değeri bir kat daha artar geçen seneki konuyu hatırlıyorum.Ancak sizde şunu unutmayın haberin inandırıcılığı resim yada kaynaktır :oke:

acuxx

acuxx

Üye
o donanım olabilir ama tasarım asla

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Resimdeki iPhone 3'ün editlenmiş hali. Ayrıca müzikler için artık iPod yazılmıyodu sanki. Diğer bilgiler de hiç gerçekçi değil.

İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
buyrun.yurt dışına yeni giden arkadaşımın ve orda çalışan arkadaşımın bana gönderdi mailden bir görüntü.dediğim gibi tasarımı kesin değil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
xmanyak

xmanyak

Üye
hmm ne kadar doğru bilemiyorum fakat lumia 920 ye benziyor tasarım açısından ve donanım açısındanda s3 e hmm.... hadi bakalım fena gözükmüyor aslında ama apple bu kadar çalıntı yapmaz diye düşünüyroum konu için teşekkürler

İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.sizinle gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tasarimi fazla gozonunde bulundurmayin arkadaşlar zira konu sahibinin verdigi rdsimde temsili görüntü yazıyor. Ayrica donanimin s3'e benzedigini duşunmuyorum. Zira s3'te ne 2gb ram var ne de sgx serisi bir gpu.

Samet.25

Telefon dunyasini sarsacak bi cihaz olacak heralde

titaniumbackup

Üye
iyiymis

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ilgincc :]

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Apple birden o kadar üst donanıma atlamaz ama tasarımı genişletebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...